Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγαπητε το δινω για τον εξης λογο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ για αναβαθμιση χωρις να το δωσω ολο :)βασικα τρομερη η ιστορια με τους bulldozer...προβλημα των windows και οχι των επεξεργαστων απο οτι φαινεται....οποτε να αναφερω και εγω την γνωμη μου που το εψαξα το θεματακι,οτι αν δεν βγει το fixaki για το ταυοχρονο multithreading δεν θα δουμε πραγματικες επιδοσεις στο σιγκερκιμενο τσιπ.εσεις πως το βλεπετε?οτι διαβαζω σε πιστοποιημενα σιτε σας μεταφερω και οχι ραδιο αρβυλα. :)

αν ειναι ετσι, ok!

οσο για το fixακι των win, μην δινεις και τοσο βαση! ναι μεν βελτιωνει ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογες, αλλα μην φανταζεσαι οτι ειναι κατι το τρομερο. μιλαμε για 1-2% σε συγκεκριμενα πραματα!!

κατ'ουσιαν, δεν εχει διαφορα!! μονο η AMD μπορει να βελτιωσει καπως τα πραγματα με τους BD II!!!!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μακαρι να ειναι ετσι και να φταχτουν τα πραγματα γιατι πραγματικα μου αρεσουν σαν επεξεργαστες τοσο για το γεγονος της "φθηνοτερης" αναβαθμιστικοτητας οσο και για το οτι πραγματικα δεν χρειαζεται καποιος ι5 η ι7 για παιχνιδια και εφαρμογες σπιτιου.Για μπεντσακια και overcklock ενταξει δεν λεω ειναι οι καλυτεροι αλλα αν μπορεις να κανεις ενα συστημα το οποιο να αποδιδει το ιδιο στα παιχνιδια με 500 ευρω λιγοτερα,πιστευω αξιζει.

30-60fps ειναι αυτο το οποιο θα συλλαβει το μεσο ματι σε μια μεση οθονη 1920χ1080...παραπανω πουλας μουρη κατα την γνωμη μου....οποτε βασιμα κανω την αλλαγη αυτη αγαπητοι φιλοι μου.Και επειδη εστω και εδω επειδη ειναι μια γνωμη και επιλογη δικη μου θα ηθελα να πω οτι ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο το best of the best ...μπορει και το υποδεεστερο να ειναι ακριβως το ιδιο στην χρηση που το θελεις.

Ξεφυγα λιγο αλλα πραγματικα ηθελα να τα πω αυτα.....

Δημοσ.

αλλα αν μπορεις να κανεις ενα συστημα το οποιο να αποδιδει το ιδιο στα παιχνιδια με 500 ευρω λιγοτερα,πιστευω αξιζει.

Αυτό δεν παίζει με τίποτα,άντε το πολύ με κανά 100άρικο λιγότερο.

Δημοσ.

αν παρεις αυτην την στιγμη τιον 990χ extreme και εναν 1100Τ στο battlefield 3 θα δεις καμια διαφορα σε ποιοτητα?

εγω πιστευω πως οχι..οχι με το "γυμνο ματι"δηλαδη

Δημοσ.

εκανα απλα μια αντιπαραθεση επεξεργαστων για να του αποδιξω πως μπορεις να κανεις το ιδιο πραγμα με λιγοτερα λεφτα.

τελος παντων.το θεματακι να κλειδωσει.λυση στο προβλημα μου δοθηκε.δεν υπαρχει λογος να κουβεντιαζουμε γυρω απο το ιδιο πραγμα ξανα και ξανα.

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας. :)

Δημοσ.

μακαρι να ειναι ετσι και να φταχτουν τα πραγματα γιατι πραγματικα μου αρεσουν σαν επεξεργαστες τοσο για το γεγονος της "φθηνοτερης" αναβαθμιστικοτητας οσο και για το οτι πραγματικα δεν χρειαζεται καποιος ι5 η ι7 για παιχνιδια και εφαρμογες σπιτιου.Για μπεντσακια και overcklock ενταξει δεν λεω ειναι οι καλυτεροι αλλα αν μπορεις να κανεις ενα συστημα το οποιο να αποδιδει το ιδιο στα παιχνιδια με 500 ευρω λιγοτερα,πιστευω αξιζει.

30-60fps ειναι αυτο το οποιο θα συλλαβει το μεσο ματι σε μια μεση οθονη 1920χ1080...παραπανω πουλας μουρη κατα την γνωμη μου....οποτε βασιμα κανω την αλλαγη αυτη αγαπητοι φιλοι μου.Και επειδη εστω και εδω επειδη ειναι μια γνωμη και επιλογη δικη μου θα ηθελα να πω οτι ο κοσμος δεν περιστρεφεται γυρω απο το best of the best ...μπορει και το υποδεεστερο να ειναι ακριβως το ιδιο στην χρηση που το θελεις.

Ξεφυγα λιγο αλλα πραγματικα ηθελα να τα πω αυτα.....

Καλα όλα αυτα που λες και συμφωνώ αλλα τα λες αφού ζεις αγοράσει το σύστημα με τον 2500. Τώρα ουσιαστικά κάνεις υποβάθμιση και πληρώνεις και παραπάνω λεφτα.

Οπότε είτε κάτι έχεις πάθει και δεν βλέπεις τα πράγματα καθαρά και λογικα ή το θέμα ξεκίνησε για να πικαρεις κάποια intel fanboys ( αν είναι για αυτο βρες κάτι πιο δημιουργικό να ασχοληθείς ).

Μιας και ήδη έχεις θα καταλάβαινα αυτή την υποβάθμιση μόνο αν ήθελες κάτι λιγότερο ενεργοβορο και αν δεν κάνω λάθος ο i5 πατάει τα καινουρια της amd και εκεί.

Επίσης αν χω καταλάβει σωστά θες να πούλησεις όλο το σύστημα και να ξανά φτιάξεις απο την αρχή ή πουλάς μόνο Mobo και CPU?

Πάντως το ξαναλέω ότι όλο αυτο που κάνεις είναι παράλογο. Παρ´ολα αυτα σου δίνω 150 ευρω αν το Mobo είναι p67

Δημοσ.

λοιπον το ειπα παρα πολλες φορες αλλα απο οτι φαινεται μερικοι αλλαζονες δεν μπαινουν στον κοπο να διαβασουν 7 σελιδες θρεντ και ξαφνικα εχουν και γνωμη...λοιπον..ΠΡΟΤΙΜΩ AMD ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!ΑΜΑΝ

δηλαδη μεχρι και τρελο θα με πουν στην τελικη επειδη εχω μια προτιμηση σε μια σιγκεκριμενη εταιρια??

Οπότε είτε κάτι έχεις πάθει και δεν βλέπεις τα πράγματα καθαρά και λογικα ή το θέμα ξεκίνησε για να πικαρεις κάποια intel fanboys ( αν είναι για αυτο βρες κάτι πιο δημιουργικό να ασχοληθείς ).

και οσον αφορα την προσφορα σου αγαπητε εδω δεν ειναι το τμημα αγγελιων να κανεις προσφορες και οχι τοσο ξεφτιλισμενες....πραγματικα.

σου μιλαω προσωπικα αυτην την στιγμη διοτι καταλαβα τι πας να παιξεις με τον τροπο που μιλας...

LOCK PLS!ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ.

Δημοσ.

λοιπον το ειπα παρα πολλες φορες αλλα απο οτι φαινεται μερικοι αλλαζονες δεν μπαινουν στον κοπο να διαβασουν 7 σελιδες θρεντ και ξαφνικα εχουν και γνωμη...λοιπον..ΠΡΟΤΙΜΩ AMD ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!ΑΜΑΝ

δηλαδη μεχρι και τρελο θα με πουν στην τελικη επειδη εχω μια προτιμηση σε μια σιγκεκριμενη εταιρια??

και οσον αφορα την προσφορα σου αγαπητε εδω δεν ειναι το τμημα αγγελιων να κανεις προσφορες και οχι τοσο ξεφτιλισμενες....πραγματικα.

σου μιλαω προσωπικα αυτην την στιγμη διοτι καταλαβα τι πας να παιξεις με τον τροπο που μιλας...

LOCK PLS!ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΟΘΗΚΕ.

Αν ήθελα να σου αγοράσω κοψοχρονια το σύστημα δεν θα το έκανα έτσι. Υπάρχουν πολυ πιο έξυπνοι τρόποι για να κατεβάσεις τη τιμη.

Στην πραγματικότητα πιστεύω πως δεν έχεις i5 και απλα ήθελες να τρολαρεις.

Προσωπική γνώμη δεν νομίζω να επεισες κανέναν σε αυτο το thread.

Δημοσ.

αγαπητε εφρο.

δεν εκανα αυτο το θεμα για να πεισω κανεναν οτι εχω ι5 2500 κτλ...

αντιθετως αν εχεις τα χρηματα που ζηταω για το συστηματακι τα σκας και παιρνεις τον Ι5! τοσο απλο!

τωρα εισαι κ λιγο αλλαζονας και αρκετα νεος πιστευω ...κ να μν εισαι νεος εχεις μυαλα νεου....

μαθε να μιλας σωστα και ευγενικα οπως θα μιλουσες σε οποιονδηποτε που δεν γνωριζεις.

δεν ειμαι φιλος σου,αδερφος,θειος,κολητος και δεν ξερω γω τι αλλο για να μιλας καθαυτον τον τροπο...

αλητικες συμπεριφορες ειναι κατακριτεες απο ολους.

Δημοσ.

Λοιπον αγαπητοι εχω το συστημα που εχω σε αγγελια προς πωληση στο site http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/42449-gaming-pc/

Θελω να περασω στην AMD πλευρα της δυναμης για πολλους λογους,ενας εκ των οποιων ειναι κ το γενονος οτι με AMD μεγαλωσα και ειναι γενικα αρκετα "σκυλια" οι CPU της.

αγαπητε εφρο.

τωρα εισαι κ λιγο αλλαζονας και αρκετα νεος πιστευω ...κ να μν εισαι νεος εχεις μυαλα νεου....

Με βάση τα παραπάνω συμπεραίνω ότι εσύ φίλε παοκάκη είσαι "μεγάλος" σε ηλικία. Μπορείς να μου πεις λοιπόν ποιοί είναι οι "θρυλικοί Amd επεξεργαστές" με τους οποίους μεγάλωσες;

Δημοσ.

λοιπον αν και ειναι ασχετο σου απανταω.

ο πρωτος μου υπολογυστης ειχε amd 3200+

o δευτερος ειχε amd 6400+

αυτα ειναι.κ επειδη πουλας τρελα ρωτοντας αυτα,θα ηθελα να σε γνωρισω απο κοντα να δω αν θα ρωτουσες με την ιδια αλαζονια και εσυ οπως και ο εφρο...

και μια μικρη διωρθωση.

το φορουμ χρησημοποιειται και για να εκφραστεις οπως σου αρεσει?

γιατι αν θα σε συναντουσα σε μια καφετερια και σε ρωτουσα αυτα τα πραγματα θα μου μιλουσες εντελως διαφορετικα απο οτι μιλας εδω?

απαραδεκτο

Δημοσ.

Ντάξει έκανες την επιλογή σου επειδή γούσταρες.

Τέλος το θέμα ότι θέλει ο κάθε ένας κάνει. Τα συν και τα πλην τα είπαμε πιο πριν. Μη το ξεχειλώνουμε τώρα το πράγμα Plz :)

καλοδούλευτο να είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...