Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω απλα λεω τι θελει...δν ανεφερε μονο την αναβαθμιση αλλα και την υποβαθμιση!απλα θελει amd για δικους του λογους!

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι αλλά πέρα του ότι δεν μπορεί να έχει ένα μηχανημα με αυτά που διαθέτει, για την δουλειά που το θέλει, θα πάει και σε κάτι πολύ χειρότερο

Επρεπε να αναφερθεί και το ένα και το άλλο

Η καλύτερη λύση για το οικονομικό που έθεσε είναι αυτή που είπα:

1)Αγοράζει μία κάρτα και ένα τροφοδοτικό στο μηχάνημα που ήδη έχει.

2)Θέλει ντε και καλά να πάει σε AMD? Αλλάζει mobo+cpu και ΑΦΟΥ τα πουλήσει πάει σε AMD.

Σε νέο μηχάνημα απο την αρχή και με τα στάνταρ του δεν μπορεί να πάει με 550 ευρώ

Δημοσ.

θες να σου δωσω εγω ενα απο τα αυτοκολλητα της AMD και να τα κολλησεις στο κουτι και να βαφτισεις τον ι5 σε amd ? (μην το κανεις το λαθος και τον πουλησεις.εισαι μια χαρα με τον επεξεργαστη αυτο )

παρε απλα psu + ssd +gpu αν θες και τοτε θα εχεισ ενα συστημα που θα πεταει

Δημοσ.

Αυτα ειναι.. λεγε λεγε για τους AMD αρχισε να τρελαινετε ο κοσμος. :P Και γι αυτο φταις εσυ Kαρμεν. :P Καλα σε ειχε πει ο αλλος AMD girl. :lol: :lol:

Καλη χρονια σε ολους. ;)

Δημοσ.

εγω τωρα εχοντας παρει υποψιν ολα αυτα θελω να πω..οι πιο πολλοι σας εχετε AMD συστηματα,και ερωτω..γιατι?αφου για να κανετε ενα τετοιο συστημα με Ιντελ 2500 θα δινατε σχεδον 50 ευρω η κατι παραπανω(μιλαω πλασματικα θελοντας να διξω οτι ειναι μικρο σχετικα το κοστος ενος συστηματος σαν το δικο μου με ενα ΑΜΔ....:S βασικα ειναι σχεδον τα ιδια....

Αν σκεφτεις οτι ο Ι5 με τον 1100Τ εχουν σχεδον ιδια τιμη.......δηλαδη εγω θελω να σας ακουσω αλλα ....αλλα βλεπω....

Δημοσ.

φιλε μου ειναι ολα θεμα μπατζετ και σε τι θελει να επενδυσει ο αλλος..πχ αλλοι εδω μεσα συμπεριλαμβανομενου και εμενα ριχνουν τις προτιμησεις τους σε επεξεργαστη και βαζουν λεφτα να αγορασουν εναν ssd εφοσον μπορει να μην ειναι gamers και πολυ απλα ενας κατωτερος σε εισαγωγικα επεξεργαστης να τους κανει και να τους ειναι υπεραρκετος για αυτα που κανουν...αλλοι θελουν να παρουν επεξεργαστες που ξεκλειδωνουν ευκολα και να τους ανεβασουν οσο πανε. αλλοι (οπωσ και εγω) πηραν επεξεργαστες που παλιοτερα η ακομα και τωρα που ξερουν οτι θα τους κρατησει μερικα χρονια παλι συμφωνα με αυτα που χρησιμοποιουν εναν υπολογιστη..εγω προσωπικα αν ημουν στην θεση σου δεν θα τον αλλαζα.ουτε καν που θα μου περναγε απο το μυαλο..αν παλι σε τρωει η τσεπη σου με την καλη εννοια παντα αλλαξε μητρικη που λεει ο λογος η βαλε και αλλη μνημη...η αγορασε εναν ssd..κανε σωστες επενδυσεις και οχι οπωσ αντιλαμβανομαι γω που σε εχει πιασει πανικος και θες να γυρισεις στους amd..

προσωπικα για μενα ο 2500κ ειναι ενα μικρο ονειρακι γιατι εχω μπει τελευταια σε ενα τρυπακι και παρακολυθω και βλεπω παιδια πως τους ανεβαζουν κλπ κλπ ,βλεπω καλα λογια αλλα απο την αλλη σκεφτομαι καθαρα και λεω οτι εφοσον δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια τι να την κανω τοση δυναμη..γιατι κακα τα ψεμματα ο επεξεργαστης αυτος πιστευω οτι θεριζει τα παντα,και αν κανω λαθος θα να μου το πειτε...

αυτα οποτε κατσε και σκεψου καλα ......προσωπικη αποψη ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΛΑΞΕΙΣ

Δημοσ.

προσωπικα για μενα ο 2500κ ειναι ενα μικρο ονειρακι

Βλεπω οτι αυτην την αρρωστια δεν την εχω μονο εγω.. :P αλλα περιμενω να δω και τους ivy απεναντι, γιατι 190 ευρω ειναι αυτα...

Δημοσ.

εγω τωρα εχοντας παρει υποψιν ολα αυτα θελω να πω..οι πιο πολλοι σας εχετε AMD συστηματα,και ερωτω..γιατι?αφου για να κανετε ενα τετοιο συστημα με Ιντελ 2500 θα δινατε σχεδον 50 ευρω η κατι παραπανω(μιλαω πλασματικα θελοντας να διξω οτι ειναι μικρο σχετικα το κοστος ενος συστηματος σαν το δικο μου με ενα ΑΜΔ....:S βασικα ειναι σχεδον τα ιδια....

Αν σκεφτεις οτι ο Ι5 με τον 1100Τ εχουν σχεδον ιδια τιμη.......δηλαδη εγω θελω να σας ακουσω αλλα ....αλλα βλεπω....

Επειδή στην υπογραφή μου φαίνεται ένα τέτοιο σύστημα ας απαντήσω.

Λες να έδωσα πάνω απο 5 χιλιάρικα σε μηχάνημα και να τσιγκουνεύτηκα την διαφορά των 50ευρώ απο 1090Τ σε 2500k??? Δε νομίζω. :rolleyes:

Πρώτη φορά πήγα σε AMD για την τεχνολογική εμπειρία και μόνο και μάντεψε,,, αλλάζω πλατφόρμα σε 2 μήνες.

Τα συμπεράσματα δικά σου. Είναι ένα pc κάτι πολύ παραπάνω απο το καλό και δε με κρατάει. Γιατί άραγε;

Δημοσ.

ισα-ισα, επειδη αυτοι ακριβως που εχουν AMD συστηματα, σου λενε κατσε οπως εισαι, θα επρεπε να τους ακουσεις..!!!

και να τους λαβεις περισσοτερο υποψη σου, απο αυτους που εχουν INTEL!

πολλοι, (για να σου φυγει η απορια) εχουν παρει τα συστηματα προ εμφανισης του i5 2500...!!

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι ο 2500 για μενα ειναι overkill,πραγματικα..και αφου μπορω να κανω ενα συστηματακι απο την αρχη μονος μου και πολυ καλο εως υπεραρκετο για τους σκοπους μου,γιατι οχι..δεν ειμαι enthusiast ρε παιδια...ουτε πανικος με επιασε ουτε τπτ απο αυτα....ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ AMD (ουτε FANboy ειμαι)ειμαι απλα ενας ανθρωπος που εκανε "λαθος" αγορα και θελει να γυρισει στους AMD.

Δημοσ.

Paokaki ο 2500 όμως για να φύγει θα τον σκοτώσεις σαν σύστημα. Και είναι και ένα σύστημα που θα σου κρατήσει περισσότερο :)

Τώρα αφού επιμένεις και δεν αλλάζεις γνώμη δες αν μπορείς να μεγαλώσεις το budget σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις.

Δημοσ.

Εντάξει, το είδαμε κι αυτό. Δίνει p67-i5 2500K για να πάει σε AMD.

GratZ Dude...

Λοιπόν, άκου τι θα κάνεις:

Θα στείλεις ένα μηνυματάκι στον ΗΡΩΑ εδώ που ζητάει full σύστημα-τούμπανο με 800€ και θα του πουλήσεις cpu-mobo. Αυτός θα είναι κομπλέ. Εσύ με τα φράγκα που θα πάρεις, θα πάρεις τον AMD σου μιας και σου αρέσει περισσότερο (έχεις ένα δίκιο σε αυτό πάντως, είναι πολύ όμορφος ο AMD). Οπότε και οι δυο θα είστε κούκλοι.

Σας αγαπώ και τους δύο <3

EDIT: ΠΑΟΚ είσαι δικέ μου!!!

Δημοσ.

ρε παιδια....δεν με παρακολουθει κανεις τι λεω???ΘΕΛΩ ΑΜΔ διοτι ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ!!!!(ειμαι κ ΠΑΟΚ) :)

Λοιπον να σας περασω στην επομενη ερωτηση..αν αλλαξω μονο μητρικη και επεξεργαστη δεν θα εχω το λεγομενο bottleneck?

τροφοδοτικα κτλ...

Δημοσ.

bootleneck Με 5770? :lol: όχι

Πιο πάνω όμως κάτι σου είπα. Αν θες να πας σε AMD ή θα αλλάξεις μερικά κομμάτια απο το Pc που ήδη έχεις ή θα ανεβάσεις το budget σου

Δημοσ.

για πες μου καρμεν ενα ολοκληρωμενο συστημα σε ΑΜΔ οπως εσυ το φανταζεσαι σε λιγο πιο ανεβασμενο προυπολογυσμο.

αλλα οχι 6990 και τετοια....προσγειομενοι ανθρωποι ειμαστε.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...