Paokakis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 οπως ανεφερα πιο πριν,δεν ειναι θεμα επιδοσεων,ειναι θεμα προτιμισης
panos_vas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πάντως με επεξεργαστή και μητρική τα ανταλλάζω ανετοτατα με τα αντίστοιχα δικά σου !!! Εννοείται και με συπληρωμα χρημάτων από εμένα!
cabdik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 περι ορεξεως......, κολοκυθοπιτα...!! χρονια πολλα και καλη χρονια, φιλε μου! αν και πας να την αρχισεις αναποδα, αλλα οπως ειπα, περι ορεξεως.....!!! σκεφτηκες να αλλαξεις ΜΟΝΟ mobo-cpu, τουλαχιστον, και να κρατησεις το υπολοιπο πισι? αντε, να αλλαξεις και την καρτα γραφικων, επειδη θες gaming? http://www.skroutz.gr/s/267734/AMD-Phenom-II-X6-1090T-Black-Edition.html http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-MB-990FXA-UD3-sAM3-DDR3-990-FX-990-FXA-UD3.htm
benign Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 οπως ανεφερα πιο πριν,δεν ειναι θεμα επιδοσεων,ειναι θεμα προτιμισης Σε καταλαβαινω φιλε και εγω AMD fanboy ειμαι,αλλα μου εκατσε το intel συστημα,λογω ειδικων συνθηκων.Γνωμη μου ειναι να πουλησεις πρωτα το intel συστημα που εχεις και μετα να ζητησεις γνωμη για AMD προταση γιατι με την κριση που εχει πεσει δεν ειναι καθολου σιγουρο οτι θα τα πουλησεις.Ο κοσμος ειναι ασχημα οικονομικα. Επισης φημολογηται οτι οι επομενοι AMD επεξεργαστες θα ειναι κατα πολυ καλυτεροι οποτε ειναι προτιμοτερο να περιμενεις.Εχεις δευτερο PC σπιτι?
panos_vas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Οπως ανεφεραν και τα παιδια του λειπει ενα κλαο τροφοδοτικο και μια καινουργια καρτα γραφικων, δεν χρειαζεται υπερβολλες, και με μια 6850 ή 560ti ειναι πασας!!! Ουτε και ssd χρειαζεται....στα παιχνιδια δεν θα δει καμια διαφορα. Αλλα τωρα αμα θελει να τον πουλησει ας τον πουλησει ολοκληρο και με τα χρηματα συμπληρωνει και παιρνει κατι σε AMD. Παντως ο επεξεργαστης που εχει ειναι καραλουκουμος!!!
stm00192 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εγω ένα έχω να πω δεν πάμε καλα... καθόλου καλά..... Προτιμάς να πεταξεις τα λεφτα σου και να αλλάξεις ένα ήδη πολύ καλό ακριβότερο σύστημα με ένα χειρότερο μονο και μόνο για να έχεις AMD..??? Μαλλον ή μας δουλέυεις και θέλεις να βγάλεις γέλιο η είσαι εντελως χαζός (για να μην το πω πιο χόντρά)! Μεινε ώς έχεις και κάνε τις αλλαγές που σου είπε η Καρμεν και θα είσαι αρχοντας!
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλα ειναι παραξενο που θελει amd?εχει προτιμησεις..
stm00192 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δεν κρίνω τις προτιμήσεις αλλα τηνλογική του να πουλήσω κατι καλό φθηνά για να παω με αυτά τα χρήματα σε κάτι χειροτερο!! Κατι το οποίο είναι παράλογο ως εκει που δεν παει!!
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Εχει δίκιο ο Δημήτρης απλά είναι πολύ παρορμητικός μερικές φορές και παρεξηγείται. Με καλή διάθεση το λέει. Από την μεριά μου το βλέπω επίσης παράλογο. Αν έλεγε το παλικάρι θέλω να κάνω δεύτερο Pc να είναι AMD θα έλεγα οκ κανένα σχόλιο. Απλά επειδή από ότι κατάλαβα, το οικονομικό δεν είναι και το καλύτερο, μια και το στένεψε αρκετά το budget, δεν το θεωρώ σοφή επιλογή απο όλες τις μεριές, πέρα της τεχνολογικής Μήτσο χρόνια πολλά επι την ευκαιρία
Michaels_V2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 απο ολες τι μεριες τις πληροφορικης καποιοι ανθρωποι θελουν να εχουν amd η Intel μονο...δν τους ενδιαφερει οι επιδοσεις εκει οπου δεν τις χρειαζονται!φιλικα και χρονια σας πολλα
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 απο ολες τι μεριες τις πληροφορικης καποιοι ανθρωποι θελουν να εχουν amd η Intel μονο...δν τους ενδιαφερει οι επιδοσεις εκει οπου δεν τις χρειαζονται!φιλικα και χρονια σας πολλα φιλικά στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόσμο της πληροφορικής ο άλλος θέλει να δώσει τα λεφτά του σε ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ και σε κάτι που αξίζει το κάθε λεπτό του ευρώ. Ψάχνει το vfm με άλλα λόγια. Οι κολλημένοι θέλουν μόνο AMD ή INTEL, μόνο ATI ή Nvidia κοκ Φιλικά και απο μένα επίσης και καλή χρονιά
marios32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Και εμένα γνώμη μου είναι πάντως ότι είναι λάθος μια τέτοια κίνηση και ότι σου χρειάζεται απλά μια καλύτερη κάρτα ssd & psu. Αλλά όπως σου είπαν και τα παιδιά, ξεφεύγεις από το budget και θες 1080Ρ ανάλυση. Αυτά και από μένα. *Εδιτ Ρε να την ακούτε την Κάρμεν ρεεεε
stm00192 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μήτσο χρόνια πολλά επι την ευκαιρία Χρονια πολλαααα Αγαπη! Καλη χρονια να εχουμε με υγεια! Θα διαφωνησω ομως λιγο στο κομματι του παρορμητικου.. απλα λεω τα πραγματα οπως θα ηθελαν πολλοί να τα πουν αλλα φοβουνται! :Ρ
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Χρονια πολλαααα Αγαπη! Καλη χρονια να εχουμε με υγεια! Θα διαφωνησω ομως λιγο στο κομματι του παρορμητικου.. απλα λεω τα πραγματα οπως θα ηθελαν πολλοί να τα πουν αλλα φοβουνται! :Ρ χαχαχαχα το ξέρω
Greatape Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλά το λέει ο φίλος μας όμως στον τίτλο του 'Υποβάθμιση'. Για παιχνιδάκια ο επεξεργαστής που έχεις είναι μια χαρά δεν θα βρείς καλύτερο της AMD στα ίδια λεφτά. Μπορεί η AMD να είναι φτηνότερη που λες αλλά μόνο σε επεξεργαστή προφανώς, όλα τα άλλα τα ίδια κοστίζουνε . Η AMD μια χαρά τα πήγαινε αλλά με έχει απογοητεύσει εμένα τώρα. Κυκλοφόρησε 8-πύρηνο με 16 mb cache και όμως ο intel 2600κ είναι καλύτερος σχεδόν σε όλα. Βέβαια αν δεν κάνω λάθος είπε ότι θα δώσει βάρος σε Mobile επεξεργαστής διότι αυτοί είναι το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα