captainf2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Γεια σας, δεν ξέρω αν ο όρος ηλεκτρονικά εξαρτήματα είναι σωστός αλλά θέλω να ασχοληθώ με ηλεκτρονικά κυκλώματα κτλ. και πρέπει να αγοράσω τρανζίστορ, αντιστάτες, LED και τα σχετικά. Μπορώ να αγοράσω όλα αυτά από το ιντερνετ αλλά θα προτιμούσα να μπορώ να πηγαίνω σε κάποιο μαγαζί και να αγοράζω όποτε χρειάζομαι κάτι από εκεί. Ξέρει κανείς αν και που υπάρχει ενα τέτοιο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη; Ευχαριστώ
The_Judas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Στην οδό Δωδεκανήσου έχει 3-4 καταστήματα στην ίδια ευθεία. Μουτσιούλης-Γεωργιάδης κλπ.
leftermann Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 επίσης και στις δύο στοές στην Βασιλέως Ηρακλείου, απέναντι από το Μοδιάνο.
kanesaxo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Στην οδό Δωδεκανήσου έχει 3-4 καταστήματα στην ίδια ευθεία. Μουτσιούλης-Γεωργιάδης κλπ. Ακόμη υπάρχουν αυτοί;;; Διαμαντής Μουτσιούλης νομίζω; Πόσα σμαρτ κίτ είχα αγοράσει εκεί όταν ήμουν γυμνάσιο!
elvisjedi Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 εγω παιρνω απο εδω οτι χρειαζομαι γιατι εχει τα παντα περασμενα στο eshop τα βλεπω online κ παω και τα περνω απο το καταστημα http://www.elektronik.gr/eshop/index.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα