p07apo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά.Το θέμα έχει ως εξής.Πήρα προχτές από το msystems ένα Corsair Builder Series 600W V2 και το έβαλα στο pc μου(core i5 2500, asus P8Z68-V LE,4gb 1333 kingston 1 dimm,4850 512mb 1 wd 640 cb,lg dvd-rw1 seagete 2.5''80gb).Από την πρώτη στιγμή κάνει ένα μικρό σχετικά βουητό,σαν σφύριγμα,ακόμα και αν το pc είναι κλειστό.Ο θόρυβος σταματάει μόνο αν κλείσω το διακόπτη από το psu.Δοκίμασα να το βγάλω από την πρίζα,να αλλάξω καλώδιο και να το συνδέσω σε άλλη αλλά πάλι τα ίδια.Καμία ιδέα?
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Αν εννοείς έναν υψηλής συχνότητας ήχο, τότε αυτός είναι από τον μετασχηματιστή τον οποίο έχει μέσα. Τώρα αν είναι fault δεν ξέρω. Κανονικά δεν κάνουν θόρυβο.
marios32 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Είναι αυτός ο κλασσικός ήχος όταν περνάει ρεύμα ; Εγώ θα το πήγαινα για αλλαγή πάντως. Θα μου έσπαγε τα νεύρα ο ήχος και δεν θα το είχα και πολύ εμπιστοσύνη. Με το ρίσκο να φανώ ηλίθιος, γιατί από ηλεκτρικά δεν ξέρω γρι, έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι κάποιο είδους διαρροή.
filip123go Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Στανταρ κάτι δεν πάει καλά με το τροφοδοτικό...! Αλίμονο αν όλα έκαναν θόρυβο όταν δεν δούλευαν..! Το βάζεις στο κουτάκι του και πας για RMA..
karmen1983 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 p07apo Χρόνια πολλά και καλά Πες μου κάτι, τον ήχο αυτόν τον ακούς αν πλησιάσεις το αυτί σου στο psu ή ακούγεται έντονα και απο μακρυά; Σε ρωτάω μια και τα CX500 και CX600 κάνουν έναν ήχο όπως περιγράφεις, απλά πρέπει να πλησιάσεις αρκετά για να τον ακούσεις
sotiris123 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 κ σε εμενα στο τ650 το ιδιο κανει... αλλα πρεπει να πλησιασεισ στο μισο μετρο κ να μην ακουγεται τπτ αλλο στο δωματιο για να το ακουσεις... αλλιως εγω δεν το ακουω καν... 1
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Είναι αυτός ο κλασσικός ήχος όταν περνάει ρεύμα ; Εγώ θα το πήγαινα για αλλαγή πάντως. Θα μου έσπαγε τα νεύρα ο ήχος και δεν θα το είχα και πολύ εμπιστοσύνη. Με το ρίσκο να φανώ ηλίθιος, γιατί από ηλεκτρικά δεν ξέρω γρι, έχω την εντύπωση ότι μπορεί να είναι κάποιο είδους διαρροή. Είναι ο μετασχηματιστής.(δεν ξέρω και πόσους έχουνε μέσα. σχετικά έναν). Άμα είχε διαρροή και το ακούμπαγε δεν νομίζω να ήτανε μαζί μας ο φίλος. Η θα είχε πέσει ο ρελές.(το ποιο σίγουρο γιατί γειώνετε όλο το κουτί και δη το τροφοδοτικό)
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι ο μετασχηματιστης,ειναι καποιο πηνιο που σφυριζει.
filip123go Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι ο μετασχηματιστης,ειναι καποιο πηνιο που σφυριζει. Τα πηνία συνήθως είναι μέσα στον μετασχηματιστή...
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τα πηνία είναι και μέσα στον μετασχηματιστεί όπου χωρίζονται από έναν μαγνήτη.(μαγνητικού πυρήνα)
p07apo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ο θόρυβος όταν δουλεύει το pc γίνεται λίγο πιο έντονος και ακούγεται πάντα, ακόμα και αν είμαι στα 1-2 μέτρα από το κουτί και με σχετική φασαρία στο χώρο.Εκείνο που θέλω να ξέρω είναι αν είναι επικίνδυνο να δουλεύω το pc με αυτό το σφύριγμα.
Ntinaras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τα πηνία συνήθως είναι μέσα στον μετασχηματιστή... πηνια εχει και εξω απο το μετασχηματιστη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα