Προς το περιεχόμενο

Samsung 16GB Class 10 MicroSDHC 16€ --- Lexar 16Gb class 10 MicroSDHC 18€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το test σε όλη τη χωρητικότητα είναι για να δεις ότι είναι όντως όλη εντάξει και δεν έχει πρόβλημα . Σκεψου το σαν να ελέγχεις για bad sectors σε δίσκο. Μπορεί το 99% να είναι οκ και το 1% να έχει πρόβλημα και να σου κάνει παλαβά

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια βοήθεια, καταστράφηκα!

Ενω ήταν όλα καλά και όλα ωραία, στο το Galaxy S μπήκε σε sleep of death ενώ με παιρνανε τηλέφωνο

(μαυρισε η οθόνη, και έπρεπε να εχω το κουμπί πατημένο 10 δευτερολεπτα για να ανοίξει).

Το θέμα είναι πως μου λέει οτι η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη.

Πήγα να τη βάλω στο PC και ζήταγε format κατευθείαν.

Την έβαλα σε ενα Νοκια Ν85 που είχα παλιά και έπαιζε κανονικά αλλα δεν εμφάνιζε τα αρχεία.

Τώρα την δέχεται το PC και το κινητό, μου λένε ότι έχω 12gb ελεύθερα από τα 32gb, αλλά μου εμβανίζει μόνο κάτι φακέλους του Symbian.

Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία? Από τις επιλογές φακέλων σαν hiden δεν φαινονται παντως.

Σόρυ για το off topic αλλα είμαι σε αναμένα κάρβουνα..

Δημοσ.

Παιδια βοήθεια, καταστράφηκα!

Ενω ήταν όλα καλά και όλα ωραία, στο το Galaxy S μπήκε σε sleep of death ενώ με παιρνανε τηλέφωνο

(μαυρισε η οθόνη, και έπρεπε να εχω το κουμπί πατημένο 10 δευτερολεπτα για να ανοίξει).

Το θέμα είναι πως μου λέει οτι η κάρτα μνήμης είναι κατεστραμμένη.

Πήγα να τη βάλω στο PC και ζήταγε format κατευθείαν.

Την έβαλα σε ενα Νοκια Ν85 που είχα παλιά και έπαιζε κανονικά αλλα δεν εμφάνιζε τα αρχεία.

Τώρα την δέχεται το PC και το κινητό, μου λένε ότι έχω 12gb ελεύθερα από τα 32gb, αλλά μου εμβανίζει μόνο κάτι φακέλους του Symbian.

Υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα αρχεία? Από τις επιλογές φακέλων σαν hiden δεν φαινονται παντως.

Σόρυ για το off topic αλλα είμαι σε αναμένα κάρβουνα..

Και εγώ έπαθα το ίδιο και κατέβασα το recuba και τα βρήκε όλα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ την παρέλαβα προχθες , αλλά από άποψη write δυστυχώς δεν μπορώ να πω τί παίζει , λόγω limit στο card reader που είχε μαζί στα 9MB/s περίπου και read και write , και στο xperia neo-v που write ήταν STA 8 αλλά read μου έβγαζε γύρω στο 19 . Σαββατοκύριακο που θα έχω πρόσβαση σε λάπτοπ με ενσωματωμένο reader θα ξαναδοκιμάσω. Μέχρι στιγμής πάντως όλα καλά

Δημοσ.

Εγώ την παρέλαβα προχθες , αλλά από άποψη write δυστυχώς δεν μπορώ να πω τί παίζει , λόγω limit στο card reader που είχε μαζί στα 9MB/s περίπου και read και write , και στο xperia neo-v που write ήταν STA 8 αλλά read μου έβγαζε γύρω στο 19 . Σαββατοκύριακο που θα έχω πρόσβαση σε λάπτοπ με ενσωματωμένο reader θα ξαναδοκιμάσω. Μέχρι στιγμής πάντως όλα καλά

Κι εγώ για το xperia neo v την πήρα φίλε μου αλλά μ αυτά που μου είπες μ απογοήτευσες..

Δημοσ.

Μια και την περιμένω κι εγώ για το Neo, παρατήρησες κάποια διαφορά στην απόδοση σε σχέση με την παλιά σου; Η παλιά τι class είναι; 2;

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα. Ειδικά το sygic πρέπει να φορτώνει 3 φορές ποιο γρήγορα. Μπορεί το neo-v να μην μπορεί να γράψει γρήγορα , αλλά όπως είπα στην ανάγνωση από την κάρτα μου έβγαζε 19 MB/s την παλιά να πώ την αλήθεια δεν την δοκίμασα τί ταχύτητες έδινε

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα την samsung...η οποία δεν είναι τελικά samsung!! αλλά είναι μια πολύ καλή απομίμηση..

παρα τ'αυτα παίζει 9 write 20 read...αξιοπρεπέστατη!

Τώρα για πόσο θα παίζει...είναι άλλο θέμα!

Δημοσ.

Παρέλαβα την samsung...η οποία δεν είναι τελικά samsung!! αλλά είναι μια πολύ καλή απομίμηση..

παρα τ'αυτα παίζει 9 write 20 read...αξιοπρεπέστατη!

Τώρα για πόσο θα παίζει...είναι άλλο θέμα!

:confused:

Δημοσ.

Παντως παιδια επειδη ημουν ετοιμος να παρω μια 16αρα και με ενδιεφερε η ταχυτητα (κυριως write γιατι σε read καμια δεν πασχει), απο το ψαξιμο που εκανα στο amazon κατεληξα οτι αυτη η Verbatim ειναι η καλυτερη λυση...

http://www.amazon.co.uk/Verbatim-44010-Class-Micro-Memory/dp/B0054KHY8C/ref=cm_cr_pr_product_top

δηλαδη το review λεει 14.4 write και 16 read....τετοιο write δε βρισκεις ευκολα. Το read ειναι ελαφρως πεσμενο σε σχεση με τον ανταγωνισμο αλλα για τετοιο write θα το ανεκτω και το 16 read αδιαμαρτυρητα...ασε που μπορει να οφειλεται και σε καποιο cap στο συστημα του χρηστη...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια θα κανω μια ερωτηση που μπορει να φανει χαζη σε καποιους περιμενω το samsung galaxy note 2 και σκεφτομαι να του παραγγειλω και μια καρτουλα.......μου κανει αυτη η samsung 16 gb class 10 microsdhc??? εχει καποιος να μου προτεινει καποια καλυτερη σε παραπλησια τιμη αντε λιγο παραπανω?? ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...