zHsHs_87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια θα μπω με τη μια στο θεμα εχω το παραπανω macbook pro 15" 2007 για την ωρα εβαλα εναν ssd force 3 και το παει σφαιρα και θελω να αναβαθμνισω της μνημες λοιπον : προσφατα επεσαν στα χερια μου δυο μνημες ddr2 στα 800 mhz αντι για τα 667mhz που παιρνει κανονικα το mac λοιπον της εβαλα πανω πιστευοντας πως θα συνχρωνισει στα 800mhz ανταφτου οχι μονο δεν συχρονισαι στα 800 αλλα ουτε στα 667. Με το που της βαζω το pc δεν ανοιγει με του που βαζω της παλιες ανοιγει κανονικα!!! οι μνημες ειναι δοκιμασμενες και δουλευουν κανονικα σε αλλο pc !!!! ξερετε αν μπορω να της συνχρονισω στα 800??
darklordvader77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Καλή χρονια!! (το πρωτο post μου του 2012) Αν δεν ανοιγει τοτε προφανως και ειναι ασύμβατες με το συγκεκριμενο μηχανημα σου..αληθεια τι μαρκα ειναι? (εγκυκλοπαιδικα ρωταω) Και συμφωνα με αυτο: Apple MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.2 15" (SR) Specs Το μηχανημα σου δεχεται επισημως 4GB και ανεπισημα 6GB..!!
zHsHs_87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καλη χρονια χρονια πολλα!!!!! δεν ξερω αν εχει διαφορα αλλα το δικο μ ειναι στα 2.4 ghz ξερεις πως μπορω να βαλω 6??? 1χ4gb & 1x2 gb???? για την μαρκα θα στι στειλω οταν παω σπιτι γτ τωρα ειμαι εκτος!!! σε ευχαριστω πολυ γαι της πληροφορειες αν ξερεις πως μπορω να βαλω και 6 πες μ σε παρακαλω !!!!
darklordvader77 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 δεν εχει διαφορα..απλο speed bump ειναι η διαφορα των 2 μοντελων. ναι, ετσι μπαινουν 6gb= 1x4 και 1x2 αν κ θα σου λεγα για περισσοτερη σταθεροτητα να βαζες 2x2gb=4gb . Υπεραρκετη κ παλι ειναι Τέλος πρεπει να βρεις μνημες που να χουν αυτη την προδιαγραφη: PC2-5300 DDR2 SDRAM Πληρως συμβατες μνημες και στη καλυτερη τιμη θα βρεις εδω: Crucial.eu βαζεις το macbook pro που εχεις κ σου βγαζει μνημες για το μηχανημα σου
zHsHs_87 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 καταλαβα σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα