Προς το περιεχόμενο

Premier League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποια πιστευετε εχει τις καλυτερες πιθανοτητες για το φετινο πρωταθλημα??

City-Chelsea στα χαρτιά.

Η λογική λέει πως η πρώτη τετράδα (οι 2 παραπάνω μαζί με Arsenal-Liverpool) δύσκολα θα αλλάξει. Η United όμως πρέπει να γυρίσει στο Ch.L, το θέμα είναι αν μπορεί. Η Everton δεν πιστεύω να πάει πιο ψηλά, πόσο μάλλον η Tottenham.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Η Λεστερ πηρε το πρωταθλημα μετα το διπλο στην Μαν.Σιτυ, αντε για να μην ειμαι υπερβολικος μετα το διπλο στην Κρισταλ Παλας.

Δημοσ.

Έχει Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και γουεστ χαμ

Και? Η τοτεναμ εχει Λιβερπουλ Γιουναιτεντ Τσελσι και τελευταια αγωνιστκη Νιουκαστλ εξω.

To πρωταθλημα τελειωσε, δεν καλυπτεται η διαφορα των 7 βαθμων, απο τον Δεκεμβρη λεγαμε δεν μπορει θα ξεφουσκωσει και οχι μονο αντεξε αλλα μεγαλωσε την διαφορα.3 νικες θελει. Γουεστ χαμ, Σουονσι,Εβερτον εντος.Και τελευταια αγωνιστικη εκτος με Τσελσι.Το πρωταθλημα θα πανηγυριστει στο Λονδινο, και ναι δεν ειναι Ελλαδα ουτε Ιταλια η Πρεμιερ αλλα η αδιαφορη Τσελσι δεν θα σχιστει για την Τοτεναμ.

Δημοσ.

Η Chelsea μαλλον θα ειναι καπως αδιαφορη με την Leicester, γιατι ειναι τελευταια αγωνιστικη και βρισκεται στην μεση της βαθμολογιας, οποτε ουτε βαθμους για ευρωπη ψαχνει, αλλα ουτε και για να σωθει...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΑΝ κερδισει η Τοτεναμ αυριο εκτος την Τσελσι θα θελει 2 ποντους για να το κατακτησει.Πιστευω οτι αυριο θα χουμε και μαθηματικα πρωταθλητη.

Δημοσ.

Μπραβο στην Λεστερ που πηρε το πρωταθλημα.Ισως ειναι το μεγαλυτερο ποδοσφαιρικο θαυμα που εχει γινει(μεγαλυτερο και απτο Euro 2004 με την Ελλαδα).Το μονο που θελω τωρα ειναι να παραμεινει η Newcastle στην κατηγορια,δυσκολο αλλα εφικτο.

Δημοσ.

Απίστευτα πράγματα.

Δεν την παρακολούθησα πάρα πολύ εγώ. Αλλά όσα ματς είδα, δεν έπαιζε πολύ μπάλα. Κατάφερνε και δεν έτρωγε γκολ, βαριά κορμιά στην άμυνα, Vardy μερικά τρελά πότε πότε, Kante αρκετά καλός στο κέντρο και Mahrez έκανε απο ωραίες ενέργειες μέχρι βλακείες.

Ισάριθμα ματς παρακολούθησα και την Τότεναμ, έπαιζε καλύτερα.

Ακόμα να χωνέψω πώς κατάφερε μια ομάδα που στις αρχές της σεζόν οι οπαδοί πανηγύριζαν για την διαφαινόμενη παραπονή στην κατηγορία, να πάρει πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Δεν είμαι τίποτα στην Αγγλία, χάρηκα πάρα πολύ, δεν είμαι αρκετά μεγάλος για να θυμάμαι πρωταθλήματα πριν τα τέλη 90, αλλά μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα δεν νομίζω να υπήρξε.

Και σαφώς μεγαλύτερο απο το Euro 2004, απο όλες τις απόψεις.

Δημοσ.

^^^

H Λέστερ έδειξε με τον καλύτερο τρόπο τι σημαίνει παίζω έξυπνο ποδόσφαιρο (τονίζω το έξυπνο και όχι το φανταστικό). Σαφώς και δεν είναι η ομάδα των superstars, σαφώς και δεν μπορεί να παίξει μπάλα τύπου Barca. Μπράβο της και μακάρι να βλέπουμε τέτοια φαινόμενα (φέτος η Premier League ήταν απόλαυση σε σχέση με άλλες σαιζόν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...