Προς το περιεχόμενο

Premier League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολυ καλος ο Μιραλας, δυο ευκαιριες με το καλημερα, μετα γκολ , δοκαρι, και καλοχτυπημενο φαουλ. Εξαιρετικος παιχτης μακαρι να συνεχισει ετσι.

Αυριο φοβερα τα ντερμπι, νομιζω δε θα σηκωθουμε απ τον καναπε

Sent from my new iPad using Insomnia

Δημοσ.

fantasy premier league παιζει κανεις?

Τωρα το ειδα.Παιζω ναι.Ελεγα να φτιαξω και πρωταθλημα αλλα δεν βλεπω πολυ συμμετοχη.

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα το ειδα.Παιζω ναι.Ελεγα να φτιαξω και πρωταθλημα αλλα δεν βλεπω πολυ συμμετοχη.

εγω αρχισα τεταρτη αγωνιστικη..φετος το ανακαλυψα..

• Like 1
Δημοσ.

εγω αρχισα τεταρτη αγωνιστικη..φετος το ανακαλυψα..

Aσε ρε φιλε τραυματιστηκε ο Μπερμπατοφ.Τον ειχα και αρχηγο.Σουταρα Νασρι και πηρα Φελαινι γι αυτη την αγωνιστικη.

Και μια προταση.Χτυπα Κονε οσο ειναι φθηνος. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Aσε ρε φιλε τραυματιστηκε ο Μπερμπατοφ.Τον ειχα και αρχηγο.Σουταρα Νασρι και πηρα Φελαινι γι αυτη την αγωνιστικη.

Και μια προταση.Χτυπα Κονε οσο ειναι φθηνος. ;)

της γουιγκαν?δεν τον εχω δει καθολου..εγω αρχικα ειχα πετριτς μπροστα μαζι με rvp αλλα μολις ειδα οτι τραυματιστηκε πηρα lambert και πεταξε 2 γκολακια..τερμα εχω βορμ(και μαλλον θα τον αλλαξω με τον παγκιτη πεγκοβιτς απο την επομενη αγωνιστικη..)αμυνα εχω 3(ιβανοβιτς,ραφαελ,φερμαελεν..) και κεντρο αζαρ,καθορλα,μιτσου,ραουτλετζ(ψαχνω να τον σουταρω αλλα δεν βρισκω κανα φθηνο) και κατσανικλιτς

• Like 1
Δημοσ.

της γουιγκαν?δεν τον εχω δει καθολου..εγω αρχικα ειχα πετριτς μπροστα μαζι με rvp αλλα μολις ειδα οτι τραυματιστηκε πηρα lambert και πεταξε 2 γκολακια..τερμα εχω βορμ(και μαλλον θα τον αλλαξω με τον παγκιτη πεγκοβιτς απο την επομενη αγωνιστικη..)αμυνα εχω 3(ιβανοβιτς,ραφαελ,φερμαελεν..) και κεντρο αζαρ,καθορλα,μιτσου,ραουτλετζ(ψαχνω να τον σουταρω αλλα δεν βρισκω κανα φθηνο) και κατσανικλιτς

Nαι της Γουιγκαν>ΕΒαλε και γκολ την προηγουμενη αγωνιστικη.Εγω σε 3-5-2 εχω Χαουαρντ-Μακουλει,Σοουκρος,Γιαγκελκα-Αζαρντ,Λενον,Φελαινι,Μπεν Αρφα,Μιτου-Μπερμπατοφ,Σουαρες.Παγκο Μπεγκοβιτε,Κονε,ΧΑγκελαντ,Γουλιαμς.Την προηγουμενη αγωνιστικη πηρα 53 ποντους.

Δημοσ.

Nαι της Γουιγκαν>ΕΒαλε και γκολ την προηγουμενη αγωνιστικη.Εγω σε 3-5-2 εχω Χαουαρντ-Μακουλει,Σοουκρος,Γιαγκελκα-Αζαρντ,Λενον,Φελαινι,Μπεν Αρφα,Μιτου-Μπερμπατοφ,Σουαρες.Παγκο Μπεγκοβιτε,Κονε,ΧΑγκελαντ,Γουλιαμς.Την προηγουμενη αγωνιστικη πηρα 53 ποντους.

εγω 61!! τον σοουκρος τον εχω παγκο εγω..πουλα σουαρες και παρε rvp βρε!!παρε κατσαλικνιτς οσο προλαβαινεις..ειναι πολυ καλο παιχτακι!

• Like 1
Δημοσ.

Έπαιζα κάποια χρόνια, φέτος δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω τι γίνετε από τιμές. Πάντως μην παίρνετε επιθετικούς μεγάλα ονόματα, έχουν χάλια σχέση τιμής με απόδοση. Πόντους δεν δίνουν μόνο τα γκόλ.

Όντως πούλα τον Suarez αλλά μην πάρεις τον τεμπέλη…έχει σοβαρό ανταγωνισμό και όταν έρθει η ώρα για rotation, δεν θα είναι σε όλα τα παιχνίδια βασικός.Οι Defoe & Long μαζί πόσο κοστίζoυν?

Θέλεις 3 επιθετικούς , όχι μεγάλα ονόματα για την Premier League, αλλά μεγάλα για τις ομάδες τους. Όλες οι πάσες να καταλήγουν σ’ αυτούς. Εάν παίζεις 4-4-2 ή 3-5-2, βάζε τους δύο βασικούς και τον άλλον πρώτη αλλαγή.

Τσεκάρετε τον Walters (Stoke), Larsson (Sunderland), S. & R. Taylor (αυτός δεν παίζει πολύ φέτος και η τιμή θα είναι χαμηλά, αν όμως κάποια στιγμή κάνει κάποιο σερί εμφανίσεων θα σκοράρει από στημένο, η τιμή θα πάει στα ύψη και θα βγάλεις κέρδος), δεν τραυματίζονται εύκολα, στημένα έχουν, παίζουν σε ομάδες που δύσκολα θα δεχτούν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι και δεν βλέπουν εύκολα κόκκινη. Την περασμένη σαιζόν ήταν από τους πιο value for money.

Δημοσ.
Έπαιζα κάποια χρόνια' date=' φέτος δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω τι γίνετε από τιμές. Πάντως μην παίρνετε επιθετικούς μεγάλα ονόματα, έχουν χάλια σχέση τιμής με απόδοση. Πόντους δεν δίνουν μόνο τα γκόλ.

Όντως πούλα τον Suarez αλλά μην πάρεις τον τεμπέλη…έχει σοβαρό ανταγωνισμό και όταν έρθει η ώρα για rotation, δεν θα είναι σε όλα τα παιχνίδια βασικός.Οι Defoe & Long μαζί πόσο κοστίζoυν?

Θέλεις 3 επιθετικούς , όχι μεγάλα ονόματα για την Premier League, αλλά μεγάλα για τις ομάδες τους. Όλες οι πάσες να καταλήγουν σ’ αυτούς. Εάν παίζεις 4-4-2 ή 3-5-2, βάζε τους δύο βασικούς και τον άλλον πρώτη αλλαγή.

Τσεκάρετε τον Walters (Stoke), Larsson (Sunderland), S. & R. Taylor (αυτός δεν παίζει πολύ φέτος και η τιμή θα είναι χαμηλά, αν όμως κάποια στιγμή κάνει κάποιο σερί εμφανίσεων θα σκοράρει από στημένο, η τιμή θα πάει στα ύψη και θα βγάλεις κέρδος), δεν τραυματίζονται εύκολα, στημένα έχουν, παίζουν σε ομάδες που δύσκολα θα δεχτούν πολλά γκολ σε ένα παιχνίδι και δεν βλέπουν εύκολα κόκκινη. Την περασμένη σαιζόν ήταν από τους πιο value for money.[/quote']

ισως και τον μπεντ της σαντερλαντ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...