Προς το περιεχόμενο

Premier League

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυριο ξεκινα το καλυτερο πρωταθλημα-κατα την γνωμη μου-της Ευρωπης και θα ηθελα να πω δυο λογια.

Το πρωταθλημα θα κριθει και φετος αναμεσα στις δυο ομαδες του Ματντζεστερ.Την Σιτυ και την Γιουναιτεντ.Νομιζω οτι πρωτο φαβορι ειναι η Σιτυ αλλα η Γιουναιτεντ με την κινηση του Φαν Περσι εκλεισε κατα πολυ την ψαλιδα.Η Ματζεστερ ειναι καλα στα στοπερ αλλα θελει οπωσδηποτε ενα δεξι μπακ.Στο κεντρο ο καβανγκα μπορει να δωσει ωθηση αν και κουτουλαει ισως με τον Ρουνει αν αυτος παιζει πισω απο τον Φαν περσι.Γι αυτο περιμενω με αγωνια να δω -αν παιξει φυσικα ο Φαν Περσι-to ματς με την Εβερτον πως θα τους παντρεψει μπροστα ο σερ.

Η Σιτυ δεν θα εχει καμια αλλαγη σε σχεση με περυσι καθως ο Ροντγουελ απο την Εβερον ειναι πιο πολυ επενδυση για το μελλον.Μενει να δουμε αν αυτοι θα εχουν φασαριες με τον Ντζεκο αμα μεινει και με τον Τεβες.Κατα την γνωμη μου πρεπει να ξεκινα ο Μπαλοτελι.Μια μπουκια τους εχει αυτους.Απολαυση να βλεπεις Σιλβα-Τουρε στα χαφ και τον Κομπανυ να σκουπιζει μαεστρικα πισω.

Η Τσελσι πηρε καποιος παικτες,μεσοεπιθετικος,και μενει να δουμε αν ο συντηρητικος Ντι ματεο μπορει να παιξει και ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.Εχει κενο στην θεση του φορ καθως πισω απο τον Τορες δεν υπαρχει καποιος.Θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κινηση ενδεχομενη αποκτηση του Χουλκ παντως.

Πισω απο αυτες τις 3 που για μενα θα ξεχωρισουν θα γινει χαμος για την τεταρτη θεση μεταξυ Αρσεναλ,Τοτεναμ,Λιβερπουλ,Νιουκαστλ.

Ρε συ Βενγκερ δεν βλεπεις οτι σε εχουν ξεπατωσει πισω?Παρε κανα αμυντικο μωρε αδερφε μου.Εχει κανει καλες κμινησεις οπως ο Ζιρου,ο Καθορλα αλλα θελει και ενα σεντερ φορ περιοχης μετα την αποχωρηση Φαν Περσι.Διαβαζω οτι δεν θα παρει.Θα χτυπα το κεφαλι του στον τοιχο μετα ο αλσατος.Πληγμα αν φυγει ο Σονγκ.Αμυντικα απο τα καλυτερα χαφ στον κοσμο.Θα τον τρυπανε πανευκολα μετα.Σε αυτη την Αρσεναλ δεν εχει θεση ηθελα να ξερα ο Ντενιλσον?Εγκληματα του Βενγκερ.

Για την Τοτεναμ εγραψα χθες στο τοπικ της.Δεν εχει προπονητη.

Πολυ ωραια ομαδα στο ματι η Νιουκαστλ.Με 4-4-2 και φοβερο διδυμο μπροστα.Οσοι παιζεται φαντασυ παρτε χθες τον Μπα.Μ αρεσει και η αμυνα της Νιουκαστλ.

Η Λιβερπουλ πηρε ενα προπονητη που πηγε καλα περυσι με την Σουονσι αλλα αλλο Σουονσι αλλο Λιβερπουλ.Πηρε τον Αλεν που περυσι ηταν απο το καλυτερο χαφ της Σουονσι.Θελει και τον Ντεμπσει.Αμα τον παρει θα εχει κανει εκπληκτικη κινηση.Φοβερος παικτης ο αμερικανος.Και εχει το πουλεν μου ρ=το Σουαρες μπροστα,εφυαγαν και οι αμπαλοι τυπου Καιτ,οπωτε αποκλειεται να ειναι χειροτερη απο περυσι.

Απο εκει και περα μ αρεσουν η Σαντερλαντ,που εχει και καλο προπονητη,η Στοουκ και η Φουλαμ αρκει να μην φυγει ο Ντεμπσει που εγραφα παραπανω.

Δημοσ.

Ο Καγκάβα δεν χωράει και δεν ταιριάζει στο 4-4-2. Είναι πολύ αδύναμος για να πάει τόσο πίσω στον άξονα, ειδικά στην Αγγλία που πέφτουν κορμιά. Στο 4-3-3 πάλι ο Ρούνεϊ δεν γίνεται να τραβηχτεί τόσο πίσω. Νάνι-Γιάνγκ δεν φεύγουν απο τα άκρα. Άρα υποθέτω οτι ένα 4-2-3-1 με τον Ροϋνει πίσω απο τον Βαν Πέρσι θα είναι το φετινό σύστημα του Σέρ. Με εναλακτικά σχήματα Ρούνει-Καγκάβα ή Βαν Πέρσι-Καγκάβα ανάλογα το μάτς.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καποιο λινκ να δω τους αγωνες που αρχίζουν στις 5?Εχω ΝΟVA αλλα δε τους δείχνει αυτους τους αγωνες

ακυρο βρηκα

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Όσο αρνείσαι να δεις το ότι με Άγκερ και Σκρτελ πίσω και με πολλούς μέτριους ενδεκαδάτους παίχτες δεν πας πουθενά...ε δεν θα πας πουθενά.

Η Σουόνσι πάντως που έφυγε ο προπονητής και το καλύτερο της χαφ δεν είχε πρόβλημα.

Έκανε της μεταγραφές της, έμεινε μεγάλο κομπόδεμα να υπάρχει από τα λεφτά της Λίβερπουλ και πιστεύω έχει κάποιο πλάνο τέλος πάντων.

Αντίθετα με τη Λίβερπουλ που τόσα χρόνια αναρωτιόμαστε ποιος στο διάολο κάνει τα σχέδια για αυτή την ομάδα.

Εν το μεταξύ ο Σουάρες γίνεται σιγά σιγά ο νέος Τόρρες.

Δημοσ.

Πολυ ωραιο παιχνιδι το Νιουκαστλ-Τοτεναμ.

καλυτερη στο πρωτο ημιχρονο η Τοτεναμ μπορουσε να βγαλει ενα γκολ.Ατυχη ομως με τα δοκαρια του Μπειλ και του Ντεφοε.Στο δευτερο βελτιωθηκε η Νιουκαστλ εβαλε και την γκολαρα ο Μπα και πηρε το ματς.Φανταστικη προσπαθεια του Μπεν Αρφα στο 2-1.

Ρε ανυρπακτε Βιλας Μποας εχεις την πολυτελεια να αφηνεις στον παγκο τον Φαν Ντε Φααρτ?Πολυ ωραιο χαφ παντως ο Σιγκουρτσον.

Δημοσ.

Ωραιο ματς το Σιτυ-Σαουθαμπτον.Δυο φορες ανεβηκε η Σαουθαμπτον δυο γκολ εβγαλε...Τραυματιστηκε ο Αγκουερο.

Δημοσ.
Όσο αρνείσαι να δεις το ότι με Άγκερ και Σκρτελ πίσω και με πολλούς μέτριους ενδεκαδάτους παίχτες δεν πας πουθενά...ε δεν θα πας πουθενά.

Η Σουόνσι πάντως που έφυγε ο προπονητής και το καλύτερο της χαφ δεν είχε πρόβλημα.

Έκανε της μεταγραφές της' date=' έμεινε μεγάλο κομπόδεμα να υπάρχει από τα λεφτά της Λίβερπουλ και πιστεύω έχει κάποιο πλάνο τέλος πάντων.

Αντίθετα με τη Λίβερπουλ που τόσα χρόνια αναρωτιόμαστε ποιος στο διάολο κάνει τα σχέδια για αυτή την ομάδα.

Εν το μεταξύ ο Σουάρες γίνεται σιγά σιγά ο νέος Τόρρες.[/quote']

Απο την στιγμη πουεδωσες 40 για την μεγαλυτερη παλτουδια στο νησι εισαι αξιος της μοιρας σου.οταν δινεις 30εκ. για νταουνινκγ και χεντερσον τη περιμενεις; μπακ δεν εχεις παγκο δεν εχεις. συγχαρητηρια κυριοι στο λιβερπουλ που καταστρεψατε απο τις πιο ιστορικες ομαδες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και λίγες μέρες έχω βρει ένα site το οποίο μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για το thisisengland.gr το οποίο είναι ένα ειδησεογραφικό site, για το αγγλικό ποδόσφαιρο (από Πρέμιερ μέχρι και 5η κατηγορία), και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

Καταρχάς έχει ένα αρκετά καλό και ευχάριστο design, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Έχει ειδησεογραφία από την πρώτη μέχρι και για την πέμπτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, για όλα τα κύπελλα και φυσικά για την εθνική Αγγλίας.

Επίσης έχει αφιερώματα, αρθρογραφίες ακόμα και betting tips!

Το πρωτότυπο είναι πως όταν πατάς να δεις μια είδηση, π.χ. για την Λίβερπουλ, σου εμφανίζει στα αριστερά το ιστορικό της ομάδας, τους τίτλους μέχρι και πληροφορίες για το γήπεδό της!

Ακόμα μπορείς εύκολα να δεις άρθρα για την ομάδα που σε ενδιαφέρει πατώντας απλώς το εικονίδιό της στο μενού.

Το καλό είναι ότι ενημερώνεται συνεχώς και κάθε μέρα μπαίνουν πολλές ειδήσεις και άρθρα, τα οποία είναι άκρως επαγγελματικά (χωρίς φυσικά να είναι αντιγραφή από αλλού).

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι όσους έχω ρωτήσει κανείς δεν το ξέρει αυτό το site (προφανώς είναι καινούργιο), γι αυτό λοιπόν κάθομαι και τα γράφω αυτά, για να μοιραστώ μαζί σας αυτήν την «ανακάλυψή μου».

Αυτά λοιπόν... όποιος θέλει ας του ρίξει μια ματιά, είναι αρκετά καλό site για όσους ενδιαφέρονται. smile.gif

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...