Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασα εντέλει την 5500!

Πολύ όμορφη, μια χαρούλα παίζει. Μόλις είδα το ρεαλ-μπάρτσα. Δοκίμασα επίσης και κανα δυο παιχνίδια που έχω εγκατεστημένα, ολα μια χαρά.

Απλά ένα θέμα εχω με τις ταινίες ΗΔ, το οποίο πρέπει να λύσω με τον άνωθεν κύριο, σε άλλο τόπικ προφανώς.

Ευχαριστώ και πάλι το κόσμο για τη βοήθεια που προσέφερε!

Υ.Γ. σα "τιβι" ακόμα να δώ αυτά τα digital κανάλια,μιας και δεν έχω καλώδιο κεραίας... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα καλώδιο δικτύου και συνέδεσα τη τιβι με το ρουτερ.

Αυτόματα πήρε ip και τα συναφή και δουλεύει το ιντερνετ κανονικά.

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίζει ταινίες μεσω δικτύου όμως. Οι φάκελοι είναι κανονικά share σε everyone.

Οταν επιλέγω το pc (ονομα κτ) απο τη τιβί μου βγάζει σφάλμα...

Πρέπει να κάνω κάτι ακόμη;

Υ.Γ. EDIT. Προφανώς έπρεπε να εγκαταστήσω το all share και στο πισι...Ολα καλά! υπότιτλοι, ταχύτητα,μια χαρά!

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το allshare στο PC? δλδ

για καν'το πιο λιανα..

EDIΤ, το βρηκα...! κατεβαζουμε και το προγραμματακι allshare απο εδω http://www.samsung.com/global/allshare/pcsw/ και το κανουμε εγκατασταση στο PC. σωστα?

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.

Ακριβώς φίλε μου! Και επειδή έχει ήδη ένα κάρο φακέλους κοινούς, αν δε θες να τους χρησιμοποιήσεις, κάνεις ένα φάκελο share by everyone όπως θα έκανες σε ένα δίκτυο και μετά κάνεις το ίδιο απ'το Allshare.

Ετσι θα προσθέσει στη τιβί τους φακέλους που κάνεις "διπλό"share, ας πούμε.

Αντε καλές θεάσεις. Μετέφερα όλες τις HD ταινίες μου σε ένα σκληρό του πισι, τον έκανα και share και όλα καλά. (οι υπότιτλοι,απλά ναναι ίδιο όνομα με το αρχείο βίντεο.).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kάποια εφαρμογή για να σερφάρω σε όποια σελίδα θέλω,δεν υπάρχει σε αυτό το μοντέλο;

Βλέπω στο μανουαλ,αναφέρει μια εφαρμογή, την οποία όμως δε βρίσκω...

Υ.Γ. EDIT: Βλέπω πως δεν το υποστηρίζει εντέλει. Παίζονται τίποτε μοντες και αλλαγές στα firmware/OS κτλ των τιβί;

Επεξ/σία από kanesaxo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...