8anos94 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εχω φιαξει worldlist για default pirelly της cyta (wpa2) θελω να το δοκιμασω πανο στο ρουτερ μου παντα για να δω αν με καποιο προγραμμα μπορει καποιος να μπει και να τσεκαρει η αν θελεται hackarei το ρουτερ παντα ομως με default κωδικo υπαρχει καποιο προγραμμα που να τεσταρει καθε φορα κωδικους χωρις snif handshake η εστο μονο με την mac addres που βρισκεται υπερβολικα ευκολα??
Bspus Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Θα μπορουσες να φτιαξεις scripts που το κανουν αλλα θα ειναι πολυ πολυ αργο. Σαν να το κανεις εσυ χειροκινητα δηλαδη. Για windows μαλιστα ειναι και αρκετα δυσκολο να το κανεις script. Σε linux πιο ευκολο αλλα παλι καθολου πρακτικο Αν μιλαμε μονο για μερικες χιλιαδες κωδικους ισως να εχει νοημα αλλα για δεκαδες χιλιαδες και πανω αστο. Εχεις βρει καποιον αξιοπιστο τροπο να μαντευεις default κωδικους για CYTA?
8anos94 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 οχι απλα ξερω οτι θα ξεκιναει η 25801YΧΧΧΧΧΧΧ Η ΥΥΧΧΧΧΧΧΧ οποτε ...... με linux πως ακριβως θα μπορω να το κανω??? πρπει να πιασω hansdshake? δεν εχω ιδεα πως γινονται αυτα χααχ
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 "Σπάζοντας" κλειδωμένα ασύρματα δίκτυα και σε λάθος κατηγορία είμαστε και δεν χρειάζονται και πολλά topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις