gpap13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά και καλή πρωτοχρονιά!!! Έχω μια ερώτηση. Είναι κάποια βιντεάκια στο youtube (συνήθως αγώνες) τα οποία θέλω να κατεβάσω στην ΜΕΓΙΣΤΗ δυνατή ποιότητα. Τώρα χρησιμοποιώ το "download helper" addon του Mozilla. Αυτό μου δίνει δυνατότητα δownload σε .mp4 και .flv. Μου έχουνε πει ότι είναι καλύτερο να τα καταβάζω σε .mp4. Μερικά όμως είναι HD και δεν έχω δυνατότητα να τα κατεβάσω .mp4 σε τέτοια ανάλυση αλλά μου δίνει HD ανάλυση σε .flv. Τι να κάνω??? Πως θα κατεβάσω τα βίντεο αυτά στην μέγιστη δυνατή ανάλυση και σε τι μορφή και με ποιό πρόγραμμα??? Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ
dimitrisOS Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 free youtube download ειναι ενα free προγραμματακη τις dvdsoft
mchls Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 http://www.freemake....deo_downloader/ πολυ καλο, ελαφρυ, γρηγορο, εμφανισιμο και αξιοπιστο http://www.dvdvideosoft.com/ σουιτα με πληθωρα επιλογων, οπως και με δυνατοτητα κατεβασματος μουσικης ή και βιντεο απο youtube, οπως το link του Μητσου απο πανω! ! ! Και τα 2 ειναι αψογα! ! !
TheELF Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Άλλο ρωτάει ο παίκτης,αλλά που είναι ο parsifal όταν τον χρειάζεσαι;;; Ε στην ανάγκη διαβάζεις και κάποιο παλιό ποστ,το ίδιο είναι http://www.insomnia.gr/topic/397274-flv-%CE%AE-mp4/page__p__3833070__hl__youtube+%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1__fromsearch__1#entry3833070 πέρα από την φιλοσοφία πάντως πολλοί uploaders ανεβάζουν ένα βίντεο που το έχουν σε πολύ χαμηλή ανάλυση και το «φουσκώνουν» μέχρι και σε 720 ή ακόμα και 1080p εκεί το κατάλληλο θα ήταν να βρεις αυτό που είναι στην αρχική ανάλυση αφού θα έχει την λιγότερη αλλοίωση.
evoracing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ θα σου πρώτινα αυτό για να μην μπλεκεις με προγράμματα
parsifal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αναγνωρίζω ότι είναι λύση που δε θα βολέψει όλους (κυρίως γιατί αφορά συγκεκριμένο browser, τον Firefox, και απαιτεί και ένα add-on από πάνω), αλλά ας προτείνω αυτό που κάνω εγώ: 1. Εγκατάσταση του Greasemonkey add-on για Firefox 2. Εγκατάσταση του Greasemonkey script Download YouTube Videos as MP4 Μετά το κατέβασμα είναι παιχνιδάκι, από το έξτρα μενού/dropdown που θα εμφανίζεται σε κάθε YouTube video: [div=border: 1px solid black] [/div] και από το οποίο μπορείς εύκολα να δεις ποια είναι η μέγιστη διαθέσιμη ποιότητα για το video...
mrpink Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Όλους τους βολεύει, και μεις αυτό έχουμε. Ο Chrome δε χρειάζεται καν Greasemonkey, ούτε ο Opera, το γράφει στη σελίδα
infini Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Όταν αλλάζω από 360p σε 480 ή 720, εκτός από την ποιότητα του video αλλάζει και η ποιότητα του ήχου;
KilliK Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Όλους τους βολεύει, και μεις αυτό έχουμε. Ο Chrome δε χρειάζεται καν Greasemonkey, ούτε ο Opera, το γράφει στη σελίδα οχι ακριβως.υπαρχουν αρκετα userscripts που δεν ειναι συμβατα με τον Chrome. υπαρχει ομως το Tampermonkey extension gia Google,το οποιο διορθωνει ως ενα βαθμο αυτο το προβλημα.
Daimon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Όταν αλλάζω από 360p σε 480 ή 720, εκτός από την ποιότητα του video αλλάζει και η ποιότητα του ήχου; yeap
infini Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Έβαλα το easy youtube video downloader στο firefox αλλά για να κατεβάσω με ποιότητα μεγαλύτερη από MP3 (128K) πρέπει να εγκαταστήσω την adware έκδοση. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα ή plugin που να δίνει τη δυνατότητα mp3 downloading στην καλύτερη ποιότητα χωρίς διαφημίσεις;
flik Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Έβαλα το easy youtube video downloader στο firefox αλλά για να κατεβάσω με ποιότητα μεγαλύτερη από MP3 (128K) πρέπει να εγκαταστήσω την adware έκδοση. Γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα ή plugin που να δίνει τη δυνατότητα mp3 downloading στην καλύτερη ποιότητα χωρίς διαφημίσεις; To θέμα είναι να γλίτωνες το reencoding. Πρώτον μπορείς να κατεβάσεις το mp4 όπως έδειξε ο parsifal, και μετά με το avidemux να βγάλει μόνο τον ήχο απο μέσα. Πιο εύκολα, αλλά με εκ νέου κωδικοποίηση, με το freemake video downloader το κάνεις ότι θέλεις. Κοιτάς μάλιστα και πως είναι εκείνη τη στιγμή για να το κάνεις ανάλογα. Δηλαδή μην είναι στα 96kbps και το κάνεις 192kbps, άδικα. Τώρα για addon, δε ξέρω, αυτό βρήκα πρόχειρα: https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/youtube-to-mp3/?src=search Αλλά κάνει το ίδιο που κάνει και η ιστοσελίδα τους. Εδώ δείχνει την ποιότητα του ήχου ανάλογα με την ποιότητα του βίντεο: http://en.wikipedia.org/wiki/YouTube#Quality_and_codecs Δεν είναι παράξενο που στα 360p δίνει 128 και στα 720p έχει 96 kbps;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι παράξενο που στα 360p δίνει 128 και στα 720p έχει 96 kbps; Σε κάποια (ελάχιστα) βίντεο, ο ήχος χειροτερεύει ανεβαίνοντας ανάλυση. Το γιατί γίνεται αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα