ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 http://www.plus4u.gr...hp?ID=100001701 (2χ) και γι αυτο 50 λεπτα (στα 12 ευρω) http://www.cosmodata...50gb-dual-layer (4χ) εχει κατι noname στο amazon £2 τα 25gb. ποσο βγαινει το ΤΒ? το θετικο που βλεπω, αν σου χτυπησει ο δισκος τα χανεις ολα. αλλιως να χασεις 25gb, αλλιως 2ΤΒ. απ την αλλη θα κρατανε τα φτηνα Ή θα ειναι σα τα noname cd/dvd που και εμενα πολλα βγηκαν μουφα τελικα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχει κατι noname στο amazon £2 τα 25gb. ποσο βγαινει το ΤΒ? Με τα noname βγαινει 0.10€/GB τριπλασια τιμη απο οσο βγαινει στους σκληρους δισκους. απ την αλλη θα κρατανε τα φτηνα Ή θα ειναι σα τα noname cd/dvd που και εμενα πολλα βγηκαν μουφα τελικα. Δεν εχω χασει ποτε data απο σκληρο δισκο και εχουν περασει απο τα χερια μου καμια 30αρια (ακομα τους εχω δλδ, δεν ηταν περαστικοι ), ενας 80αρης μου ειχε χαλασει πριν 7-8 χρονια αλλα πηρα ολα τα δεδομενα του σιγα σιγα. Απο cd εχω χασει ανεπιστρεπτι δεδομενα πολλες φορες (audio cd-r που σταματησαν να παιζουν) οπως και απο κατι μουφες dvd-r, απο καλα ποτε. Οτι εχεις σημαντικο παντως χωραει ανετα σε εναν παμφθηνο δευτερο σκληρο. Πολυ φτηνοτερα και πολυ πιο αξιοπιστα. το θετικο που βλεπω, αν σου χτυπησει ο δισκος τα χανεις ολα. αλλιως να χασεις 25gb, αλλιως 2ΤΒ. Ενταξει χτυπα ξυλο να μην σου τυχει ειναι αυτο, αλλα τι πιθανοτητα παιζει; 1%; Αλλα απο την αλλη ιδια ανετη και αμεση προσβαση εχεις στα δεδομενα σε εναν 2ΤΒ απο οτι σε μια "ντουλαπα" απο οπτικους δισκους;
ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 1/3 αν μεινουν οι τιμες των hdd οπως εχουν Ή με τις παλιες? 100 το ΤΒ μου βγαινει. 120€ δε κανει ο 2ΤΒ τωρα? εγω οσο εβαζα δισκους σε pc ειχα χασει 3 συνολο. ο ενας πλακετα που δε σωθηκε τελικα. σε εναν εκανα recovery & πηρα τα αρχεια χωρις toc = μπαχαλο. τον 3ο δεν ειχα ασχοληθει καν γιατι ηταν κυριως system. απο τοτε μονο εξωτερικους εχω για data. γιαυτο και το σκεφτομαι. αν και @ 100€ το TB δε πολυ λεει. αν ομως παει κανα 40€ το recorder & 2€ το 25GB...
anagnoct Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Οριστε 10αδα με 50αρια απο 40$ http://www.ebay.com/sch/?_nkw=10%2050gb&_clu=2&_dmpt=BI_Blank_Media&_fcid=80&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 και 25αρια απο 20$ http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=10+25gb&_sacat=0&_stpos=&_sop=15&gbr=1&_dmpt=BI_Blank_Media&_odkw=10+50gb&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 verbatim, tdk... τα εχω χρησιμοποιησει για 3d bluray ταινιες και ντοκυμαντερ (fullhd) οπου μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν μονοδρομος
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 1/3 αν μεινουν οι τιμες των hdd οπως εχουν Ή με τις παλιες? εγω οσο εβαζα δισκους σε pc ειχα χασει 3 συνολο. ο ενας πλακετα που δε σωθηκε τελικα. σε εναν εκανα recovery & πηρα τα αρχεια χωρις toc = μπαχαλο. τον 3ο δεν ειχα ασχοληθει καν γιατι ηταν κυριως system. απο τοτε μονο εξωτερικους εχω για data. γιαυτο και το σκεφτομαι. αν και @ 100€ το TB δε πολυ λεει. οταν ομως παει κανα 40€ το recorder & 2€ το 25GB... 1/3 με τις παλιες, 1/2 με τις νεες (πχ 89 λιρες ο 2ΤΒ και usb3.0 μαλιστα στο αμαζον που ανεβοκατεβαινει). Σε λιγο θα ξαναπεσουν οι τιμες αλλωστε Πω ρε φιλε, πολυ ατυχος ησουν, η δεν τους φερεσαι καλα; Προσωπικα πιστευω οτι δεν εχουν ελπιδα για μενα τα BD-r εχουν αργησει σε λιγο δεν θα υπαρχουν σαν μεσο αφου θα βγει κατι αλλο. Για να γινει το μπαμ επρεπε να γινει 2-3 χρονια πριν, τωρα ειναι αργα. ...τα εχω χρησιμοποιησει για 3d bluray ταινιες και ντοκυμαντερ (fullhd) οπου μεχρι πριν λιγο καιρο [ ηταν μονοδρομος why? ] "Πριν λιγο καιρο"; Δηλαδη για ποτε λες; Τι εννοεις "fullHD"; Μηπως "untouched";
ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 σε tower κουτι ηταν. δεν εχεις δει αγγελιες παιδια να ψαχνουν πλακετες? μαλλον εσυ ησουν τυχερος για κανα 2 χρονια νομιζω δε προκειται να βγει αλλο μεσο "φτηνο". εδω παλευουν ακομα για το ΒR, θα βγαλουν αλλο? και γενικα θελουν να καταργησουν τους μηχανικους. ειδικα οι αμερικανοι (για την πειρατεια) και να παμε σε μικρους ssd και cloud/streaming. αλλα δε τους καθεται ακομα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 offtopic @ ipal σε tower κουτι ηταν. δεν εχεις δει αγγελιες παιδια να ψαχνουν πλακετες? μαλλον εσυ ησουν τυχερος για κανα 2 χρονια νομιζω δε προκειται να βγει αλλο μεσο "φτηνο". εδω παλευουν ακομα για το ΒR, θα βγαλουν αλλο? και γενικα θελουν να καταργησουν τους μηχανικους. ειδικα οι αμερικανοι (για την πειρατεια) και να παμε σε μικρους ssd και cloud/streaming. αλλα δε τους καθεται ακομα... Καλα δεν ειπα οτι θα βγει αμεσα, το point μου ηταν οτι τωρα δεν προκειται να πιασει εκει που εχουν φτασει οι HDD, και να πεσουν οι τιμες στα αδεια μεσα, αργησαν. H seagate εχει στα σκαρια HDD (εδω και εξι μηνες εχει βγει η ειδηση) με νεους τροπους εγγραφης δεδομενων που θα μας δωσουν "σκληρους" των 50ΤΒ σε πρωτη φαση και των 100ΤΒ σε επομενη.* Δε νομιζω να ημουν τυχερος, γιατι με ενα δειγμα 30-40 δισκων δεν μπορεις να μιλας για τυχη, ειναι μεγαλο το δειγμα στατιστικα. Και εγω χρειαστηκα πλακετα για δισκο, αλλα δεν μου χτυπησε, εγω τον "χτυπησα" βαζοντας λαθος τροφοδοτικο με ιδιο τετραπινο φις αλλα με διαφορετικη συνδεσμολογια στη βιασυνη μου! Απο μια θηκη του eshop , σε εναν lacie... Ευτυχως ειχα εναν ιδιο... Αν προσεχεις τους δισκους σου απο χτυπηματα και κουνηματα την ωρα που ειναι on και τους "προσεχει" και το τροφοδοτικο τους δεν παθαινουν τιποτα. Στο ιδιο tower ηταν και οι τρεις που σου χαλασαν; PSU! *edit, να και το λινκ http://www.tomshardw...rive,11048.html 1.5 χρονος περασε; Γερναμεεεεεεεεεε!!!
ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μωρε που θα φορεθουν τα 100TB! εχει βγει αλλο SATA για αυτους? εγω οσους ξερω δεν αγοραζουν πια καν pc (tower). εκτος απ τους gamers, σχεδον ολοι πανε σε laptop & tablet. και αν πανε τα dual core tablet στα 300€... παει ο hdd.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μωρε που θα φορεθουν τα 100TB! εχει βγει αλλο SATA για αυτους? εγω οσους ξερω δεν αγοραζουν πια καν pc (tower). εκτος απ τους gamers, σχεδον ολοι πανε σε laptop & tablet. και αν πανε τα dual core tablet στα 300€... παει ο hdd. Μιλαμε για BD-r εδω ετσι και αλλιως και σχετικη ειναι και η χρηση των 100TB οταν βγουν. Αποθηκη untouched ταινιων BD. 40 και 50GB φτανουν αυτες, οποτε σε εναν 50TB θα χωρανε 1000 ταινιες untouched, λιγοτερες απο οσες divx/xvid βαζαμε καποτε σε εναν 1ΤΒ! Περι ορεξεως... Μην εχεις στο μυαλο σου μονο pc, ειμαστε στις εποχες των NAS και των home networks... Καληνυχτιζω!
anagnoct Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 "Πριν λιγο καιρο"; Δηλαδη για ποτε λες; Τι εννοεις "fullHD"; Μηπως "untouched"; Fullhd 3d μπορεις να δεις μονο με untouched bluray/iso και εξοδο 1.4 κ οχι με mkv σε "fullhd" sbs καθως πεφτει στο μισο η αναλυση. Προσφατα εμφανιστηκαν media players βασισμενα στον realtek 1186 που αναπαραγουν fulhd 3d
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το σκέφτηκα να το χτυπήσω και εγώ αλλά με αυτά που λέτε όχι ευχαριστώ για την ώρα. Αλήθεια 1,5 ώρα η εγγραφή, αν γίνει διακοπή ρεύματος ή οτιδήποτε κλαίς δισκάκι 15 ευρώ Μου κάνει εντύπωση πάντως πώς οι τιμές πέφτουν εξαιρετικά αργά σε BD players - writers - αναλώσιμα, την στιγμή που πλέον βρίσκεις blu-ray σε εξαιρετικές τιμές. Κάποτε τα DVD κόστιζαν 25-30 ευρώ και τα DVD+R 1-1,5. Τώρα έχουμε το φαινόμενο Blu-ray ταινία να κοστίζει 8-9 ευρώ και το BD-R να κοστίζει 15!!! Νομίζω στα BD-R δισκάκια θα επαναληφθεί η ιστορία με τα zip drive που ήρθαν πολύ αργά για να καθιερωθούν στην αγορά και ξεπεράστηκαν.
ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αφου ειπαμε βρισκεις στο amazon & ebay BDR @ 2-4€! εδω τα μαγαζακια φυσικα τα κοπανανε (εδω καποιοι εχουν τους 1ΤΒ 150€)...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 αφου ειπαμε βρισκεις στο amazon & ebay BDR @ 2-4€! εδω τα μαγαζακια φυσικα τα κοπανανε (εδω καποιοι εχουν τους 1ΤΒ 150€)... Προφανως μιλαει για 50αρι, οι περισσοτερες (καλες) ταινιες ειναι σε 50αρια. 12 ευρω το φτηνοτερο αδειο, 4-5-6-7-8 ευρο το γνησιο bluray δισκακι! (οχι ολα βεβαια, τα περισσοτερα). Παιρνεις τετραλογιες με 10 και 12 ευρω (με 4 η ακομα και 7-8 δισκακια original).
ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εβαλε ο anagno πιο πανω link 10τμχ 50gb στα 40€. νταξ το θεμα ειναι καμμια φορα να βλεπεις και κατι να θελεις οχι μονο οτι βαζουν προσφορες. αμα δω ξανα το Mummy στο τελος θα βλεπω τη μουμια στον υπνο μου παντως ουτε εγω το χτυπησα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 νταξ το θεμα ειναι καμμια φορα να βλεπεις και κατι να που θελεις οχι μονο οτι βαζουν προσφορες. αμα δω ξανα το Mummy στο τελος θα βλεπω τη μουμια στον υπνο μου παντως ουτε εγω το χτυπησα... Πηγες στη μουμια, εισαι των ακρων! 4λογια x-men πηρα με 11 ευρω. Αλιεν 4 λογια με 6 δισκακια με 15 ευρω. Ματριξ τριλογια με 17 ευρω, φονικο οπλο 4λογια 16 ευρω. Νονος κομπλε, 4 δισκακια 17 ευρω. Και αλλα πολλα. (ματια ερμητικα κλειστα με 4.80€, v for vendetta 6 ευρω κλπ, κλπ) Ιντερνετ δεν εχεις; Αν θες ρε παιδι μου την ολοφρεσκια που κανει 15-18 ευρω κατεβασε την σε απειραχτο. Πειρατικο θα το εχεις ετσι και αλλιως γιατι να πληρωσεις τετοιο ποσο; Γιατι να φας επιπλεον 1.5 ωρα για καθε ταινια για να την γραψεις στο BD-r; Τοσο θες για να τη δεις Δεν λεω καποιος μπορει να θελει να το κανει και να εχει και το χρημα ακομα και αυτες τις εποχες που ζουμε. Επιλογες ειναι αυτες. Πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα