Προς το περιεχόμενο

Pioneer BDR-S06XLB 50GB SATA Blu-Ray Writer - 65€ amazon.co.uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Temporarily out of stock. Τους τέλειωσε φαίνεται λόγο γιορτών.

Πάντως ούτε μια κριτική δεν έχει. Όλα από εμάς τα περιμένουν;

Δημοσ.

Temporarily out of stock. Τους τέλειωσε φαίνεται λόγο γιορτών.

με αυτή τι τιμή ξεπουλήσανε , μπορείς να το αγοράσεις κανονικά και το στέλνουν μόλις παραλάβουν

Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your account will only be charged when we ship the item.

Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. Gift-wrap available.

Δημοσ.

που θα πάει θα πέσουν και αυτά , ξέρει κανείς κανένα ξένο eshop με φτηνά αναλώσιμα που στέλνει Ελλάδα;

Αμερική έχουν τη μισή+ τιμή http://www.google.com/products/catalog?q=50GB+Blu-ray&hl=en&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1680&bih=949&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=8984001579254037706&sa=X&ei=yED_TtWJBOqF4gSW_c2NCA&ved=0CIQBEPMCMAA#scoring=p

Δημοσ.

Τι εννοεί 50GB internal?

Ειναι προσβάσιμη αυτή η μνήμη ή χρειάζεται για τη λειτουργία του? (όπως έχουμε 2ΜΒ στα DVD)

νομιζω οτι το internal αναφερεται οτι κουμπωνει σε tower δεν ειναι εξωτερικο με τροφοδοσια και το 50gb ειναι οτι μπορει να γραψει δισκακια br των 50γιγα. υπαρχουν και 25 γιγα δισκακια.

αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος.

εμενα μου εχει μεινει απορια μιας και δεν εχω δουλεψει br recorder κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι εγγραφες τους στο χρονο. μου εχουν μεινει καταλοιπα τα πρωτα dvd-r σε μονης ταχυτητας που επερνα φτηνα δισκακια και στο τελος δεν επαιζε κανενα.

Δημοσ.

νομιζω οτι το internal αναφερεται οτι κουμπωνει σε tower δεν ειναι εξωτερικο με τροφοδοσια και το 50gb ειναι οτι μπορει να γραψει δισκακια br των 50γιγα. υπαρχουν και 25 γιγα δισκακια.

αν κανω λαθος ας διορθωσει καποιος.

εμενα μου εχει μεινει απορια μιας και δεν εχω δουλεψει br recorder κατα ποσο ειναι αξιοπιστες οι εγγραφες τους στο χρονο. μου εχουν μεινει καταλοιπα τα πρωτα dvd-r σε μονης ταχυτητας που επερνα φτηνα δισκακια και στο τελος δεν επαιζε κανενα.

Έχεις δίκιο, έπρεπε να διαβάσω πιο κάτω που λέει τα χαρακτηριστικά

Technical Details

Box includes Cyberlink Media Suite and single layer BD-R disc

Reads & writes single (25GB) & dual layer (50GB) Blu-ray discs at 12X

Compatible with single & dual layer Blu-ray discs and DVD / CD formats

4MB buffer memory

Serial ATA (SATA) connectivity

Δημοσ.

Καλή τιμή. Έχω το ίδιο σε bulk εδώ και ένα μήνα (δεν περίμενα λίγο γκρρρ)!

Έχω γράψει μόλις 5 δισκάκια (maxell, that's και ένα noname)᾿ οι μέχρι τώρα εντυπώσεις είναι άριστες. Γρήγορο και χωρίς τα προβλήματα συμβατότητας του LG (που έχει ένας φίλος). Γενικώς έχω καλή γνώμη για τους εγγραφείς της pioneer.

• Moderators
Δημοσ.

Αν υπαρχει καποιος που βλεπει καποιο νοημα για μια τετοια συσκευη να μας το πει μηπως δεν βλεπουμε κατι... Ουτε μεγαλο αποθηκευτικο χωρο προσφερει συγκριτικα, ουτε ταχυτητα, ουτε καλο κοστος/GB, ουτε ουτε ουτε... Και 20 ευρω να το εδιναν θα δυσκολευομουν να βρω λογο να το αποκτησω.

(να προσθεσω οτι ειχα κανει χρυσα τα μαγαζια που πουλουσαν κενα media cd-r και dvd-r, αλλα τοτε ειχε νοημα, ηταν στο 1/4 της τιμης των σκληρων δισκων και ουτε υπηρχαν συσκευες που επαιζαν απο σκληρο οσα υποχρεωτικα εγραφες σε δισκακια, επισης η διαφορα κοστους αντιγραφου με original ηταν απο 10πλασια μεχρι 30πλασια, τωρα αγοραζεις πχ ταινια bluray απο 4-5 ευρω)

Δωστε μας τα φωτα σας, τι δεν βλεπουμε;

Δημοσ.

Ότι είναι ακόμα ακριβά συμφωνώ.

Αλλά τα backup σε dvd όταν μου χτύπησε ο δίσκος με έσωσαν (μιλάμε για φωτογραφίες και video κυρίως).

Όποτε και γι αυτό τον λόγο μόνο νομίζω πως αξίζει να το έχεις.

• Moderators
Δημοσ.

Ότι είναι ακόμα ακριβά συμφωνώ.

Αλλά τα backup σε dvd όταν μου χτύπησε ο δίσκος με έσωσαν (μιλάμε για φωτογραφίες και video κυρίως).

Όποτε και γι αυτό τον λόγο μόνο νομίζω πως αξίζει να το έχεις.

Πολυ πιο φτηνος ειναι ενας δευτερος δισκος απο bd recorder + media κενα.

πόση ώρα κάνει για να γράψει ένα δισκάκι 50Gb?

Οι χαμηλοτερες τιμες απο skroutz :rolleyes:

Γι αυτο θες 1 ωρα και 40 λεπτα (κατι λιγοτερο απο 12 ευρω)

http://www.plus4u.gr...hp?ID=100001701 (2χ)

και γι αυτο 50 λεπτα (στα 12 ευρω)

http://www.cosmodata...50gb-dual-layer (4χ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...