Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!

Εδώ και αρκετό καιρό έχω ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα στη σύνδεση μου...

Εχώ εδώ και πολλά χρόνια Forthnet χωρίς ποτέ να έχω αντιμετοπίσει κάποιο πρόβλημα... Εδώ και μήνες όμως το internet μου πέφτει ανά τακτά χρονικά διαστήματα (μπορεί να είναι πάνω από 10-15 φορές τη μέρα έως και 1 φορά στις δυο μέρες). Το router μου είναι το SpeedTouch 780. Αυτό που γίνεται είναι ότι χάνετε τελειώς η σύνδεση με το laptop και τα άλλα PC σαν να είναι κλειστό και μετά από 1-2 λέπτα επανέρχετε (αρχικά όταν ανοίγω το brower και μπαίνω σε κάποιο site μου βγάζει κάτι σα τη σελίδα του router και μετά από 1-2 λεπτά συνδέετε κανονικά). Δοκίμασα να βάλω και ένα άλλο router που μου είχε δώσει η Forthnet (του κουτιού) Thomson αλλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Δοκίμασα να βγάλω το splitter και να βάλω το router μόνο του πάνω στη γραμμή όπως και πήρα και στη Forthnet που έκαναν 2-3 φορές ενέργειες στη γραμμή μου χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα...

Τι παίζει να φταίει;

Ευχαριστώ

ΥΓ: Να πω επίσης ότι αντι για τη κλασσική πρίζα γραμμής στο τοίχο έχει μπει ένα κουτάκι που έχει διάφορα καλώδια μέσα και στη συνέχεια δίνει τη γραμμή σε πρίζες για erthnet σε άλλα δωμάτια.

Δημοσ.

Αρχικά πάρε τηλέφωνο την forthnet να δεις αν υπάρχει κάποιος πρόβλημα από αυτούς. Επίσης ζήτα τους να δουν πόσσες αποσυνδέσεις έχεις.

Αν είναι όλα οκ σε αυτούς το πρόβλημα θα το έχεις εσύ. Τσέκαρε τα φίλτρα τις επαφές στα καλώδια και το κουτάκι που λες.

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα (συνεχείς αποσυνδέσεις) τελικά έφταιγε το καλώδιο του τηλεφώνου που του είχα κάνει 3-4 ενώσεις :P , τελικα πήρα ένα ενιαίο καλώδιο και ησύχασα.

Πάντος εμένα μου φένεται να είναι δικό σου το πρόβλημα.

Δημοσ.

Όπως είπα στη Forthnet πήρα 3 φορές και έβλεπαν τις αποσυνδέσεις. Έκαναν 3 φορές ενέργειες στη γραμμή μου και μου είπαν ότι φένεται πολύ δυνατή.

Δεν έχω πολλαπλά καλώδια και φίλτρα, έχω απλά ένα splitter-άκι. Δοκίμασα να το βάλω, έβαλα πριν το splitter και μετά δοκίμασα πριν το router αλλά δεν έχω internet και με βγάζει μονίμος στη σελίδα του router...

ΥΓ: Και με 2ο splitter που δοκίμασα, είχα το ίδιο πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...