tsourakis13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πρώτα από όλα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευτυχισμένο το νέο έτος..! omg...epic fail για την επιλογή που έκανε...Αχ αυτές οι γυναίκες..! Αλλά ας πω και εγώ κάποια από τα μειονεκτήματα που έχω εντοπίσει γιατί θα βοηθηθούν και κάποιοι άλλοι... Αρχικά είναι το sar και το θεωρώ και το πιο σημαντικό...Από κει και πέρα η μπαταρία κρατάει άνετα 2 μέρες με μέτρια χρήση και μία με full χρήση και αν το ζορίσεις πάρα πολύ ίσως το βράδυ να θες πάλι φόρτισμα...(δεν το έχω καταφέρει ακόμα ) Επίσης μέσα έχει κάρτα μνήμης 2gb η οποία έχει ως διαθέσιμο χώρο μόνο ~1.1 περίπου gb (δεν ξέρω γιατί... ) Και πραγματικά δεν φτάνει ούτε για πλάκα...(Εγώ θα πάρω μια 16αρα και νομίζω ότι θα είμαι οκ) Ακόμα η ποιότητα κατασκευής δεν είναι και η καλύτερη...Θα προτιμούσα να είχε capacitive πλήκτρα στο μπροστινό μέρος αντί για hard keys, γιατί εκτός από το ότι δεν μπορείς να τα καθαρίσεις εύκολα άμα το λερώσεις(Εγώ είμαι πολύ προσεκτικός και δεν νομίζω να το κάνω αυτό), σε μακροχρόνια χρήση θα παρουσιάσει σημάδια φθοράς...Ααα εγώ έχω πάρει και μια θήκη σιλικόνης puro (ειδικά με το μαύρο χρώμα είναι τέλειο )και κάθεται καλύτερα στο χέρι και δεν γεμίζει από πίσω συνέχεια δαχτυλιές... Τέλος νομίζω ότι θα έπρεπε να είχε μέσα το κουτί καλώδιο micro hdmi ή έστω ένα TV OUT για να μην χρειάζεται να ψάχνεις...Εγώ πάντως πήρα έναν antaptor και χρησιμοποιώ το καλώδιο hdmi μου για σύνδεση με την tv... Αυτά έχω να πω αλλά δεν τα θεωρώ και πολύ σημαντικά ώστε να αποτρέψουν κάποιον από το να το αγοράσει...! Υ/Γ: Θέλω μια βοήθεια ρε μάγκες και δεν θέλω να ανοίγω νέο thread...Άμα αλλάξω την κάρτα μνήμης θα έχω κάποιο πρόβλημα? Γιατί έχει μέσα νομίζω κάποια αρχεία του κινητού και δεν ξέρω μήπως κάνω καμιά λαλακία...
NetServer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Ακόμα δεν έχει ανακαλύψει πως στέλνει μηνύματα και πως παίρνει τηλέφωνο εν τω μεταξύ. Ένας είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει RTFM! Χαχαχα.. Λίγο μελέτη δεν έβλαψε κανέναν.. Ξέρει τουλάχιστον να μαγειρεύει;
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 H oθονη του με τερμα ανεβασμενη τη φωτεινοτητα, ειναι ενα κλικ πιο σκοτεινη απο το galaxy ace μου, ρυθμισμενο με τη φωτεινοτητα στο 0. Το μενου ειναι αρκετα πιο δυσχρηστο, π.χ. στις τηλεφωνικες κλησεις δε μπορουσα να βρω πως διαγραφεις μια κληση μεμονομενα, και οχι ολο τον καταλογο. Κατα τα άλλα, ειναι σουπερ.
orlox Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχει μικρή εσωτερική μνήμη. 300MB χωράνε περίπου 100-200 εφαρμογές οπότε έχεις ένα περιορισμό σε αυτό τον αριθμό αλλά μπορείς να βάλεις a2sd script και να μεγαλώσεις αυτό τον χώρο αρκεί να έχεις κάρτα μνήμης με αξιοπρεπή ταχύτητα.
mariosk89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μόνο μειονέκτημα το SAR. κατα τα άλλα το κινητό είναι διαμάντι. καταπληκτική οθόνη (αντικειμενικά) και design (υποκειμενικά)η μπαταρία κρατάει σε εμένα τουλάχιστον παραπάνω από το αναμενόμενο για τα λεφτά αυτά το κινητό είναι απλά τέλειο.
Alxnks Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 καταπληκτική οθόνη (αντικειμενικά) εχεις κανει root; εαν ναι..περνα και το disable auto brightness και θα τη δεις να δουλευει σε ολο της το μεγαλειο! εκτος αν το εχεις ηδη κανει!
Katsalaki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχεις κανει root; εαν ναι..περνα και το disable auto brightness και θα τη δεις να δουλευει σε ολο της το μεγαλειο! εκτος αν το εχεις ηδη κανει! Με το Root χάνουμε την εγγυηση σωστά;
mariosk89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 εχεις κανει root; εαν ναι..περνα και το disable auto brightness και θα τη δεις να δουλευει σε ολο της το μεγαλειο! εκτος αν το εχεις ηδη κανει! όχι δεν έχω κάνει root. το έχω διαβάσει και στο myphone.gr το θέμα με την φωτεινότητα, αλλά δεν μου φαίνεται πρόβλημα εμένα. άσε που η οθόνη στο 100% καταναλώνει φουλ μπαταρια. έτσι όπως ε΄νιαι η οθόνη μου αρέσει πάααρα πολυ
Alxnks Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Με το Root χάνουμε την εγγυηση σωστά; Με ένα restore έχει φύγει όχι δεν έχω κάνει root. το έχω διαβάσει και στο myphone.gr το θέμα με την φωτεινότητα, αλλά δεν μου φαίνεται πρόβλημα εμένα. άσε που η οθόνη στο 100% καταναλώνει φουλ μπαταρια. έτσι όπως ε΄νιαι η οθόνη μου αρέσει πάααρα πολυ Δεν το αφήνεις στο 100...δεν υπάρχει λόγος! Και στο 40% να το κατεβασεις, η οθόνη έχει την ίδια φωτεινότητα με πριν. Έχεις πολύ μεγαλύτερη ελευθερία έτσι. Αν το θελήσεις κάποια στιγμή πες μου να σου δώσω το apk
NetServer Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω βρει τρόπο για root.. Έχει ψάξει κανείς για καλύτερη Rom?
Alxnks Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω βρει τρόπο για root.. Έχει ψάξει κανείς για καλύτερη Rom? ποια εκδοση εχεις; 42 η 62; εδω εισαι: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1450
HALF EVIL Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Fail χοντρό. Με πήρε τηλέφωνο πριν 5 λεπτά και τελικά... το Xperia Neo-V έγινε Samsung Star II. Ακόμα δεν έχει ανακαλύψει πως στέλνει μηνύματα και πως παίρνει τηλέφωνο εν τω μεταξύ. Kai γιατί όχι; Το Star II μια χαρά κινητό είναι. Αν δεν χρειάζεται smartphone η καλύτερη επιλογή. Μπαταρία που κρατάει όσο δεν φαντάζεσαι (θα ξεχάσεις που έβαλες το φορτιστή). Αξιοπρεπέστατο και φτηνό.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Έχετε πάρει χαμπάρι πόσο εκτός θέματος έχει βγει το thread σε σχέση με τον τίτλο του;
silve Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Ρε παιδιά τι είναι το Root και πως γίνεται; Ρωτάω γιατί μου έρχεται και εμένα το κινητό σε λίγες μέρες... Τι πετυχαίνεις με το Root;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα