Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παλιό κινητό της κοπέλας μου τα έχει ψιλο-τινάξει οπότε και ψάχνεται να αλλάξει. Της αρέσει το SE Xperia Neo-V που το βρίσκει στα 200€.

Για ποιους λόγους να μην το πάρει;

I mean, δεν υπάρχει συσκευή χωρίς μειονεκτήματα, αλλά συνήθως παρουσιάζουμε και τονίζουμε τα καλά σημεία των συσκευών μας. Θέλω να μου πουν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συσκευής 6-7 πράγματα τα οποία θεωρούν σημαντικό λόγο για να αποτραπεί κάποιος από μια τέτοια αγορά.

Το τονίζω! Δεν θέλω να διαβάσω απόψεις «είναι τρομερό, εξαιρετικό, άριστο». Θέλω να διαβάσω «δε μου αρέσει αυτό, έχει πρόβλημα εκεί, λειτουργεί "κάπως" εκεί πέρα».

Δημοσ.

Ενας λογος ειναι το SAR που ειναι καμποσο.

Απο κει και περα δεν εχει συγκεκριμενα μειονεκτηματα που να αποτελουν λογο να το αποφυγεις.

Υπαρχουν ομως τα "ΑΛΛΑ" σε συγκριση με αλλα κινητα της αγορας.

Δηλαδη, η οθονη του ναι μεν ειναι καλη, ΑΛΛΑ με 50 ευρω ακομα μας σε AMOLED. Δε θα σου πει καποιος ομως οτι δεν αξιζει να το παρεις λογω της οθονης του.

Και παει λεγοντας.

Δημοσ.

θες κι 6-7 ε; αν βρει καποιος να σου πει ενα μονο, θα ειναι το sar που ειναι λιγο αυξημενο. αλλα οταν λεμε αυξημενο εννοουμε οταν δεν υπαρχει καλο σημα στην περιοχη και το κινητο εκπεμπει φουλ για να επιτυχει συνδεση με το δικτυο. καλο ειναι τα κινητα να τα εχουμε σε gsm λειτουργια οπου το σημα ειναι παντα καλυτερο και επισης, εγω θεωρω απαραιτητο το bluetooth. οσο πιο μακρια το οποιοδηποτε κινητο απο το σωμα και το κεφαλι μας, τοσο καλυτερο για εμας.

αλλα...για 6-7, θα παρακολουθω το νημα γιατι εχω απορια αν καποιος βρει να σου πει τοσα! με τοσα τεχνολογικα υπερ που εχει αυτο το κινητο, με το ομορφο στυλ του, και με την τιμη του, πιστευω ειναι οτι πρεπει χωρις δευτερες σκεψεις!

Δημοσ.

περα απο το sar το επομενο αρνητικο θα ελεγα οτι ειναι το παχος του

το θεωρω αδικαιολογητο το γεγονος οτι ειναι τοσο παχυ ενω χρησιμοποιει μονοπυρηνο επεξεργαστη κλπ

Δημοσ.

Το budget περιορίζεται αυστηρώς στα 200€. Δεν έχει «με 50€ παραπάνω πας σε αυτό», ούτε καν «με 5€ παραπάνω πας σε αυτό». Max τα 200€.

Οπότε μέχρι τώρα το μόνο μείον είναι το SAR. Πάχος έχει 13mm απ' ότι βλέπω, δεν είναι και μαούνα. :whistle:

Τα «καπάκια» που κρύβουν HDMI και USB τι λένε σαν κατασκευή; Εντάξει είναι ή σου δίνουν την αίσθηση ότι θα σου μείνουν στο χέρι μετά από 20-30 «άνοιξε-κλείσε»;

Δημοσ.

καπακια ειναι, αν τους φερθεις (η κοπελια σου στην προκειμενη) ανθρωπινα θα κρατησουν. αν παλευεις μαζι τους η αν τα ανοιγοκλεινεις για πλακα, θα χαλασουν...ψιλολογικο ειναι. θελω να πιστευω οτι αν χαλασουν μεσα στην εγγυηση θα τα αλλαζουν δωρεαν.

τα 13mm ειναι το μεγαλυτερο παχος, στο πανω κεντρικο σημειο που ειναι η υποδοχη των ακουστικων και κανει την κουρμπα. γενικοτερα το κινητο ειναι πιο λεπτο. πιστευω οτι αυτη η κουρμπα στο πισω μερος ειναι πιο πολυ θεμα σχεδιασης/στυλ αφου κατω απο το καπακι το κινητο ειναι flat.

Δημοσ.

Αν εχεις budget αυστηρα 200Ε και δεν σε απασχολει το αυξημενο του sar, τοτε δεν υπαρχει λογος να μην το προτιμησεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε τηλεφωνα ιδιου μπατζετ.

Η αλλη λυση ειναι να περιμενεις μηπως ξαναβγει καμια δυνατη προσφορα σε galaxy η καποιο αλλο "υπο καταργηση" μοντελο.

Δημοσ.

Αν εχεις budget αυστηρα 200Ε και δεν σε απασχολει το αυξημενο του sar, τοτε δεν υπαρχει λογος να μην το προτιμησεις σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε τηλεφωνα ιδιου μπατζετ.

Η αλλη λυση ειναι να περιμενεις μηπως ξαναβγει καμια δυνατη προσφορα σε galaxy η καποιο αλλο "υπο καταργηση" μοντελο.

τα υπο καταργηση μοντελα ομως το πιθανοτερο ειναι οτι δεν θα αναβαθμιστουν σε ICS. ενω αυτο ειναι ενα φρεσκο μοντελο που θα παρει επισημα και την αναβαθμιση.

γιατι δεν νομιζω πχ κοπελια να κατσει να ασχολειται με rooting, cmw και περασμα roms και ολα αυτα. εκτος αν εχει ορεξη να τα κανει εκεινος γι αυτη και στο μεταξυ να εχει και τη μουρμουρα της για οσο καιρο της κραταει το τηλεφωνο κτλ :P

Δημοσ.

Έχω το σκέτο Neo και το μόνο που δα ψαχουλεύοντας είναι πως δεν παίζει τόσο μεγάλη υποστήριξη απ την κοινότητα όσο σε άλλα δημοφιλή κινητά. Δε λέω πως δεν υπάρχει ανάπτυξη απλά το θέτω συγκριτικά. Απ την άλλη δε νομίζω να ναι σοβαρό πρόβλημα αυτό για την κοπέλα σου.

Δημοσ.

Ντάξει, είμαστε μια χαρά λοιπόν. Προφανώς και δεν θα ασχοληθεί με άλλες ROMs, να κάνει τη δουλειά της θέλει. Άντε καμιά αναβάθμιση σε Android 4.0 όταν με το καλό το βγάλει η SE.

Από μπαταρία πως πάει; Πόσο κρατάει με τυπική χρήση; Βγάζει 2 ημέρες;

Τα Galaxy S απορρίπτονται, -και τσάμπα να ήταν- δε της αρέσουν. Και δε θα την άφηνα κι εγώ να το πάρει. :P

Δημοσ.

οι rom του neo και του neo v μπορουν να μπουν απο το ενα στο αλλο. αυτο αυξανει καπως το μεριδιο υποστηριξης. συν οτι ειναι σχετικα νεα κινητα..ειδικα με το neo νομιζω οτι επειδη λογω τιμης εχει πιασει αρκετα, θα υποστηριχθει απο νεους developers που θα ασχοληθουν με το χωρο.

αλλα οταν με ενα απλο rooting μπορεις να το ξεφορτωσεις απο τη σαβουρα που εχει μεσα η SE και να το αλαφρυνεις να εχει περισσοτερη διαθεσιμη ram και αποθηκευτικο χωρο, πιστευω ειναι οκ.

Δημοσ.

Ψιλοχλωμό μου φαίνεται το 2ήμερο εφόσον μιλάμε για χρήση του σχεδόν μόνο σαν τηλεφωνική συσκευή (δεν είμαι 100% βέβαιος όμως). Αν παίζει κρατάει κανα 4ωρο :Ρ

edit: Α δυο μικρά αρνητικά που πάλι δε νομίζω να πειράζουν την κοπέλα σου είναι τα 335MB RAM και τα ~400MB internal storage.

Δημοσ.

Fail χοντρό. Με πήρε τηλέφωνο πριν 5 λεπτά και τελικά... το Xperia Neo-V έγινε Samsung Star II. :eek:

Ακόμα δεν έχει ανακαλύψει πως στέλνει μηνύματα και πως παίρνει τηλέφωνο εν τω μεταξύ.

Δημοσ.

Η πλειονότητα των γυναικών δεν πρέπει να αφήνεται να διαλέγει κινητό....κάνει τραγικα λάθη!

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...