Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εχω ενα asus x54h-sx032v.το πηρα την προηγουμενη βδομαδα.σημερα εγκατεστησα το skyrim που το κατεβασα απο τον θειο..ηταν razor εκδοση.μετα την εγκατασταση δεν μπορω να κανω search στα αρχεια μου,δεν ανοιγει ο chrome και μου βγαζει ενα default φοντο..δεν ξερω πως να κανω Uninstall το game και εχω φρικαρει λιγο επειδη εχει παθει και το ποντικι κοκομπλοκο μετα απο αυτο καθως δεν δουλευει στην μια θυρα usb.εχω win7.παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα και βοηθηστε με να λυσω αυτο το σκατοπροβλημα!

Δημοσ.

γεια σας..εχω ενα asus x54h-sx032v.το πηρα την προηγουμενη βδομαδα.σημερα εγκατεστησα το skyrim που το κατεβασα απο τον θειο..ηταν razor εκδοση.μετα την εγκατασταση δεν μπορω να κανω search στα αρχεια μου,δεν ανοιγει ο chrome και μου βγαζει ενα default φοντο..δεν ξερω πως να κανω Uninstall το game και εχω φρικαρει λιγο επειδη εχει παθει και το ποντικι κοκομπλοκο μετα απο αυτο καθως δεν δουλευει στην μια θυρα usb.εχω win7.παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα και βοηθηστε με να λυσω αυτο το σκατοπροβλημα!

Start - Control Panel - Programes and features

και το απεγκαθηστάς , αλλιώς πας στην διαδρομή διαδρομή του αρχείου

C:\Program Files

ή

C:\Users\όνομα χρήστη\Downloads

και το διαγράφεις χειροκίνητα , καλές γιορτές !! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...