Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους και ευτυχισμένο το '12 , απλά να μην είναι σαν το'11 με την ελπίδα να είναι καλύτερο. Στο θέμα μου τώρα. Έχω παρατηρήσει ότι το μηχανάκι μου αρχίζει λίγο και κολλάει ας πούμε χάνω frames σε μερικά παιχνίδια αλλά υποφέρει και από μερικά στιγμιαία κολλήματα τα οποία δεν διαρκούν περισσότερο από δέκατα του δευτερολέπτου αλλά είναι αρκετά για να ειδοποιήσουν για την ώρα της αναβάθμισης.

Αποφάσισα να αναβαθμίσω επεξεργαστή παρουσιάστηκε όμως ένα μικρό ζήτημα. 2-3 sites που βρήκα με λίστες συμβατότητας παρουσιάζουν διαφορές. Πχ η μία μου λέει ότι μπορώ να βάλω Phenom II x4 955 και η άλλη όχι. Ποιά θεωρείτε ότι είναι η καλύτερη λύση για αναβάθμιση για επεξεργαστή ή τι θεωρείτε καλύτερο γενικά ως αναβάθμιση ( μην ξεχνάμε την κρίση εεε?)

GA-MA770-DS3

AMD Athlon 64X2 Dual Core Proc 4800+

Μνήμες: SUPERTALENT 2048Mb, Kingston 2048Mb και οι δλυο ( DDR2 PC2-6400)

NVIDIA GeForce GTS450 (αυτήν κατάφερα και την έκανα OC μόνος μου στα 925ΜHz/1900ΜHz με το σοτκ ανεμιστηράκι, στα τεστ (3DMarkVantage/FurMark/HeavenDX11 2.5) ανέβηκα μέχρι 975/2000+ χωρίς μπλέ οθόνες κλπ αλλά φοβήθηκα και τα κατέβασα πιό χαμηλά, μπορεί να σας φαίνεται απλό αλλά εγώ αισθάνομαι ένας μικρός ήρωας :P )

Δίσκοι: 320GB/7200rpm SATA+ Western Digital 500GB/7200 rpm SATA

Όπως καταλαβαίνετε και από την αρχική εισαγωγή δεν είμαι ούτε ειδικός ούτε χομπίστας. Οπότε όσο πιό αναλυτικά τόσο πιό κατανοητά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους απαντήσουν στο θέμα μου. Καλές γιορτές σε όλους

Δημοσ.

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2722

βασει αυτου, δεν μπαινει PHENOM II, δυστυχως! αλλα αυτο συμβαινει μονο αν εχεις το REV 1.0!!!

αν εχεις το REV 2.0, τοτε μπορεις να βαλεις αυτους

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2874

το REV της δικη σου, μπορεις να το δεις καπου κατω δεξια στη μητρικη, νομιζω!

αν δεν το βγαζει το CPUZ!!

Δημοσ.

Το CPU-Z λέει Rev .00 ( να υποθέσω ότι αυτό είναι το 1.0 και όχι το 0 !!! ) ξέχασα να το γράψω πρίν συμβαίνουν αυτά . Οπότε η καλύτερη επιλογή είναι ο Phenom X4 9850 ή μπορώ να βρώ καμία καλύτερη λύση; συγκριτικά η διαφορά του 955 από τον 9850 ποιά είναι; Φαντάζομαι μπακάλικα σκεφτόμενος ότι το ΑΜ2+ είναι καλύτερο από το ΑΜ2 και χειρότερο από το ΑΜ3 αλλά ουσιαστικά η διαφορά είναι τα 500ΜΗz;

Δημοσ.

το καλητερο που μπορεις να κανεις ειναι να δωσεις μητρικη-επεξεργαστη-μνημες σε καποια τιμη πακετου για να πας σε AM3+ddr3 ram+cpu amd phenom.

γιατι αμα βαλεις τον phenom σε μνημες ddr2 θα του κοψεις τα ποδια!!!!!

αλλα το θεμα ειναι και αν υπαρχουν €!!!!!!

Δημοσ.

Οπότε η καλύτερη λύση είναι η αλλαγή μητρικής/μνημών/επεξεργατή ? οταν λες να το δώσω πακέτο τι εννοείς; υπάρχει κάποιος που να θέλει αυτό το σετ ? :)

GIGABYTE 870A-USB3+AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHZ ή AMD PHENOM II X4 970 φαίνεται καλή λύση; Προτάσεις παντώς είδους δεκτές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...