Προς το περιεχόμενο

TrackPad driver [?]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, συγχωρέστε με για το αν γράφω σε λάθος ενότητα αλλά το πρόβλημα δημιουργείται μόνο στα Windows, οπότε γράφω εδώ. Έχει πολύ καιρό που έχω εγκατεστημένα τα Windows 7 στο netbook μου αλλά το πρόβλημα αυτό δεν με απασχολούσε, καθώς δούλευα με mouse. Όπως καταλαβαίνετε, το Compaq Mini 110 έχει ένα θέμα με trackpad και Windows 7... Ενώ σε Linux, Windows Xp κ.λ.π δουλεύει κανονικά το scrolling από το trackpad, στα Windows 7 δεν δουλεύει.!!?! Μήπως είναι θέμα driver??? Αν ναι, από που μπορώ να δω το μοντέλο του trackpad και να κατεβάσω ανάλογο οδηγό??

Ευχαριστώ. :)

Δημοσ.

Καλησπέρα, συγχωρέστε με για το αν γράφω σε λάθος ενότητα αλλά το πρόβλημα δημιουργείται μόνο στα Windows, οπότε γράφω εδώ. Έχει πολύ καιρό που έχω εγκατεστημένα τα Windows 7 στο netbook μου αλλά το πρόβλημα αυτό δεν με απασχολούσε, καθώς δούλευα με mouse. Όπως καταλαβαίνετε, το Compaq Mini 110 έχει ένα θέμα με trackpad και Windows 7... Ενώ σε Linux, Windows Xp κ.λ.π δουλεύει κανονικά το scrolling από το trackpad, στα Windows 7 δεν δουλεύει.!!?! Μήπως είναι θέμα driver??? Αν ναι, από που μπορώ να δω το μοντέλο του trackpad και να κατεβάσω ανάλογο οδηγό??

Ευχαριστώ. :)

Start - Run mmc devmgmt.msc

Σου εμφανίζεται κανένα κίτρινο ερωτηματικό ; Χρόνια πολλά !!

:eek:

Δημοσ.

δουλεύει κανονικά το scrolling από το trackpad, στα Windows 7 δεν δουλεύει.

Scrolling εννοείς την άκρη του trackpad που κάνοντας πάνω κάτω κουνάει την μπάρα στα παράθυρα ή ότι δεν δουλεύει γενικά;

Δημοσ.

Scrolling εννοείς την άκρη του trackpad που κάνοντας πάνω κάτω κουνάει την μπάρα στα παράθυρα ή ότι δεν δουλεύει γενικά;

Ναι αυτό εννοώ :)

google "synaptics driver". 90% θα σου δουλεψει...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Όχι μόνο δούλεψε, αλλά βρήκα και άλλες δυνατότητες που δεν ήξερα ότι υπάρχουν... :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...