stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μια και συνηθίζω να λέω το πόνο μου στο φορουμ, 8α το κάνω άλλη μια φορά... είναι να παω για μια συνέντευξη με το νέο έτος σε μια αντιπροσωπία αυτοκινήτων.. βασικά μ' έχουν ήδη συνεντευξιάσει 2 φορές με επιτυχία και αυτήν την τρίτη φορά που θα πάω θα με βάλουν να εργαστώ για κάποιες ώρες ή για κανά δυο μέρες.. το θέμα είναι ότι δε μου έχουν πει ακριβώς τι θα μου ζητηθεί να κάνω.... όπως είπε χαρακτηριστικά αυτός που μου πήρε συνέντευξη.. δεν θέλει να μου δώσει σκονάκια, για να δει, χωρίς προετοιμασία, τι είμαι σε θέση να κάνω... Πάνω κάτω μου έδωσε όμως κάποιες πληροφορίες και ρωτάω λοιπόν εσάς, αν ασχολείται κανείς με το αντικείμενο, να με κατατοπίσει περισσότερο έτσι ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τη δουλειά. Απ' ότι κατάλαβα, θα πρέπει να ψάχνω στο ιντερνετ για αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στο εξωτερικό, στη Γερμανία υποθέτω γιατί μου ζητούσαν και γερμανικά, και να επικοινωνώ μαζί τους... Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής, αν γνωρίζετε πως ακριβώς δουλεύουν οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων εδώ και τη νταλαβέρια έχουν με εξωτερικό.... θα πρέπει να βρω μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.. θα πρέπει να στείλω δικά μας έξω... δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση, απλά είπα να επιχειρήσω, μπορεί κάποιος να είναι γνώστης του αντικειμένου και να του λένε κάτι όλα αυτά που γράφω..
Liverpool89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ειμαι γνωστης του αντικειμενου.. Το μονο που χρειαζεται ειναι να λες ποσο καλα αυτοκινητα εχετε... Α μπορει να σε βαλουν να αλλαξεις και τιποτα λαδια...ή να κανεις κανενα test drive κανενα 4χ4 σε καμια πλαγια..αυτα.... Πλακιτσα...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 η δουλειά που θα κάνεις θα είναι αυτή: ή αυτή: έχεις τα προσόντα;
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Α εντάξει ωραία, φαντάζομαι οι γερμανικές τσόντες που έβλεπα τόσα χρόνια θα με βοηθήσουν
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το μονο που χρειαζεται ειναι να λες ποσο καλα αυτοκινητα εχετε... Αυτό! Για την ακρίβεια πρέπει να είσαι φιδέμπορας (με κεφαλαία γράμματα). -Να λές στον πελάτη οτι η Χ εταιρεία βγάζει τα πιο αξιόπιστα αμάξια και παράλληλα να ρίχνεις σπόντες για εξωφρενικές βλάβες σε παρεμφερή οχήματα ανταγωνίστριας εταιρίας. -Να λές οτι η Χ εταιρία έχει κάποια standards ποιότητας τα οποία και ακολουθεί πιστά,ελέγχοντας διεξοδικά κάθε όχημα πρίν βγεί απο το εργοστάσιο. -Να λές οτι η Χ εταιρία σέβεται τον πελάτη και θέλει κάθε φορά που αυτός κάθεται στην θέση του οδηγού,να νιώθει οτι έκανε την σωστή επιλογή. Εμένα με έπεισαν.Την φόλα την έφαγα.Ποτέ ξανά...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 καλή εταιρία τουλάχιστον ή καμιά Λάντα Ελλάς;
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό! Για την ακρίβεια πρέπει να είσαι φιδέμπορας (με κεφαλαία γράμματα). -Να λές στον πελάτη οτι η Χ εταιρεία βγάζει τα πιο αξιόπιστα αμάξια και παράλληλα να ρίχνεις σπόντες για εξωφρενικές βλάβες σε παρεμφερή οχήματα ανταγωνίστριας εταιρίας. -Να λές οτι η Χ εταιρία έχει κάποια standards ποιότητας τα οποία και ακολουθεί πιστά,ελέγχοντας διεξοδικά κάθε όχημα πρίν βγεί απο το εργοστάσιο. -Να λές οτι η Χ εταιρία σέβεται τον πελάτη και θέλει κάθε φορά που αυτός κάθεται στην θέση του οδηγού,να νιώθει οτι έκανε την σωστή επιλογή. Εμένα με έπεισαν.Την φόλα την έφαγα.Ποτέ ξανά... κατάλαβα... να μωρέ θέλω να κοιτάξω πως τα συντάσσω όλα αυτά στα γερμανικά... εμένα μου είπε ότι θα ψάχνω και στο νετ για κάτι..
Tenshi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 κατάλαβα... να μωρέ θέλω να κοιτάξω πως τα συντάσσω όλα αυτά στα γερμανικά... εμένα μου είπε ότι θα ψάχνω και στο νετ για κάτι.. Βασικά ανέφερα το ποιο σημαντικό κομμάτι -lol- της εργασίας του πωλητή.Ο τελευταίος δέν νομίζω οτι έχει πάρε δώσε με τα κεντρικά/οποιαδήποτε αντιπροσωπία του εξωτερικού,αφού υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που ασχολούνται με προμήθειες/παραγγελίες κλπ.Βέβαια δέν αναφέρεις (ή μάλλον δέν σου έχουν πεί) το ακριβές αντικείμενο της εργασίας.Το "ψάχνω κάτι στο net" μάλλον για παραγγελίες/ανταλλακτικά μου κάνει...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλά, προσλαμβάνουν υπαλλήλους τέτοιες εποχές; Μπράααβο! Για να δίνεις συνέντευξη, μάλλον δεν είσαι μηχανικός. Αλλά πιθανότερα, γραφιάς θα γίνεις, του υπεύθυνου υποτακτικός. Αν σε βάλουν με κόσμο να μιλάς, και παραμύθι να πουλάς, από κοντά τον πελάτη σου να έχεις, μη το ξεχνάς. Και στο φόρουμ τούτο 'δω, καμιά προσφορά θέλουμε, αφού δύσκολοι καιροί έρχονται, και λεφτά δεν έχουμε.
stavi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Στο νετ θα ψαχνεις για παρτενερ... ναι ε? τότε να μου δείξεις πως γίνεται
agent_smith Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Συγνώμη αν γίνομαι λίγο λογικός αλλά... Πας να δουλέψεις κάπου χωρίς να ξέρεις τι πας να κάνεις. Πας εκεί και δεν σου λένε τι θα κάνεις... Ζητούσε προϋπηρεσία στο αντικείμενο αυτό και έβαλες σάλτσες; Μήπως η δουλεία/εργοδότης είναι ότι νάνε; Αν δεν σου έχουν πει τίποτα και έχεις περάσει με επιτυχία τις συνεντεύξεις λογικά τότε θα σου ζητήσουν να αξιοποιήσεις κάποιο προσόν απο το βιογραφικό σου. Απο το φόρουμ τώρα τι περιμένεις να σου πούμε... Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε πάνω στις εισαγωγές/εξαγωγές αντικειμένων κτλπ.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ναι ε? τότε να μου δείξεις πως γίνεται
viper2005 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τα νταλαβερια με γερμανους εμπορους συνηθως ειναι οτι: ερχονται αυτοι και περνουν τα μεταχειρισμενα τα δικα μας και τα πουλανε αλλου χωρις δασμους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα