ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το θέμα μου είναι πως η εμφάνιση του flash περιεχομένου είναι προβληματική σε μια φορητή συσκευή! Αν είχαν φτιάξει κάτι τέλειο και λειτουργούσε το ίδιο αξιόπιστα όπως και σε desktops θα το υποστήριζα άνετα! Καλα,με το προβληματικο flash,ο haha τελικα καταφερε να δει το δρομολογιο του προαστιακου! Εσυ τι θα προτινες σε καποιο με iphone,για να δει/ενημεροθει για τα δρομολογια του προαστιακου! Σε ρωταω,περισσοτερο ενημεροτικα κ οχι για να κανω troll!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Καλα,με το προβληματικο flash,ο haha τελικα καταφερε να δει το δρομολογιο του προαστιακου! Εσυ τι θα προτινες σε καποιο με iphone,για να δει/ενημεροθει για τα δρομολογια του προαστιακου! Σε ρωταω,περισσοτερο ενημεροτικα κ οχι για να κανω troll! Στην εποχη του internet δεν υπαρχει μονο μια πηγη ενημερωσης! Google it! http://www.trainose.gr/sites/default/files/news/uploads/proastiakosathinwn2.pdf http://www.trainose.gr/proorismoi/proastiakos-athinon
kalantas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 μπορεις σε παραλαλω να εξηγησεις πως ειναι προβληματικη η χρηση φλας στα τανπλετ? αγανακτισμενος κατοχος ιπαδ
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Αμφιβάλλω αν δοκιμάσατε να χειριστείτε site με flash σε android συσκευή (κινητό ή tablet)! Αμφέβαλλε όσο θέλεις Bill, η ουσία δεν θα αλλάξει. Λυπάμαι αν θα σ'το χαλάσω αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΑ site που είναι σε φλας και σε κάποιους είναι απαραίτητα. Και επειδή μάλλον εσύ δεν έχεις ανοίξει φλας σε φορητή συσκευή, να σε ενημερώσω ότι το flash content σε φορητές συσκευές ανοίγει κατά βούληση (με tap), και μόνο όταν και όσα μέρη θέλεις εσύ. Αν το ήξερες ήδη, κακώς δεν το αναφέρεις. Οπότε, δεν έχω ανοίξει ΠΟΤΕ άχρηστο μπάνερ σπό το android και εννοείται ότι δεν έχει ανοίξει ποτέ μόνο του. Όταν ήμουν ΝΥ χρειαζόμουν τη διεύθυνση από 2 καταστήματα τα οποία διέθεταν site αλλά γραμμένα εξ ολοκλήρου σε φλας. Ήμουν στο δρόμο και έπρεπε να τα βρω εκείνη τη στιγμή για να δω ποιό μετρό θα πάρω. Προφανώς αν είχα iOS θα είχα πάρει τα @@ μου γιατί δεν ήμουν σε κανένα χωριό να τριγυρνάω και να ρωτάω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν γραφω κινεζικα και καλο θα ηταν να με προσεχετε λιγο παραπανω. Προφανως και ξερω πως λειτουργει το plugin σρο android μιας και συνεχως ειναι στο "on demand". Αναφέρομαι σε sites που είναι σε full flash και όχι απλα στην απλή εμφάνιση πληροφοριών ή βίντεο. Αν ας πούμε υπαρχει κάποιο μενού ή κάποιο πεδίο στο οποίο χρειάζεται να εισαγεις στοιχεία κλπ εκει τα πράγματα αλλάζουν! Υποθέτω -πλέον- πως και η υλοποίηση του flash είναι όπως και του multitasking στο android... Λίγο απ' όλα για να λέμε απλα πως υπαρχει ασχετα με το αποτέλεσμα στην πράξη... Τελος, σαφώς και καταλαβαίνω πως κάποια sites σε flash είναι απαραίτητα σε κάποιους (όπως αντίστοιχα σε μένα δεν είναι) και σε αυτή την περίπτωση πολυ απλα δεν πρέπει να επιλέξουν iOS συσκευές.
arxaggelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Τελος, σαφώς και καταλαβαίνω πως κάποια sites σε flash είναι απαραίτητα σε κάποιους (όπως αντίστοιχα σε μένα δεν είναι) και σε αυτή την περίπτωση πολυ απλα δεν πρέπει να επιλέξουν iOS συσκευές. Now you're talkin' ελληνικά
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Now you're talkin' ελληνικά Αυτο όμως δεν σημαίνει πως λειτουργει σωστά. Και το γεγονός πως κανεις δεν αναφέρεται και στα αρνητικά του (γιατι είμαι σίγουρος πως καποιος που δουλεύει συστηματικά με android θα το έχει δει) με κάνει να πιστεύω πως τα android fan boys είναι περισσότερα και πιο ...ξεροκεφαλα απο μένα!
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Και το γεγονός πως κανεις δεν αναφέρεται και στα αρνητικά του (γιατι είμαι σίγουρος πως καποιος που δουλεύει συστηματικά με android θα το έχει δει) με κάνει να πιστεύω πως τα android fan boys είναι περισσότερα και πιο ...ξεροκεφαλα απο μένα! Μην ανησυχείς, αυτό είναι αδύνατον Small talk μεταξύ apple&android fanboys
Kostas_xolargos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Αρα το συμπερασμα ειναι οτι πρεπει να περιμενουν να αντικατασταθουν ολα απο το HTML 5 αν το πα σωστα.
runner1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 @billdanos Μια χαρά υποστηρίζεται το flash σε site που λες!!!Θα σου πω ένα από τα πολλά site που είναι εξολοκλήρου σε flash και είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να το χρειαστείς: www.dominos.gr για online παραγγελία και όχι μόνο...!Υπάρχουν πολλά κι εγώ δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα!Δοκίμασε ειδικά με dolphin browser και μετά πες μου...! ΔΕΝ λέω ότι ΔΕΝ έχει μειονεκτήματα....!Ίσα ίσα αλλά τουλάχιστον αυτή την στιγμή η html5 είναι πολύ μακριά από ότι φαίνεται και δυστυχώς ή ευτυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των site χρησιμοποιούν flash και όχι μόνο για διαφημίσεις!!!
Necro17 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 <<Το φλας ειναι ενα κοινοτοπο τεχνολογικο προιον με κακες επιδοσεις και σοβαρα προβληματα ασφαλειας>>. Στιβ Τζομπς
ektor7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 <<Το φλας ειναι ενα κοινοτοπο τεχνολογικο προιον με κακες επιδοσεις και σοβαρα προβληματα ασφαλειας>>. Στιβ Τζομπς Αν αυτό καλύπτει σαν εξήγηση,τους πελάτες κ χρήστες των προϊόντων της apple,εμένα σαν μη πελάτης της δε μου πέφτει λόγος! Το θέμα είναι εσείς σαν χρήστες iphone,να είσαστε ευχαριστημένοι με αυτό που έχετε και η έλλειψη του flash να μην επιρρεαζει,δυσκολευει την γενική εμπειρία κ χρήση από τη συσκευή σας! Και τέλος,δε ρωτήσαμε τον Κώστα,αν βρήκε κάποιο τρόπο να κάνει τη δουλειά του χωρίς το flash?Γιατί αυτό είναι το θέμα μας και όχι το πόσο χρήσιμο ή όχι,είναι το flash σένα κινητό!
Necro17 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 με καλυπτει απολυτα αυτο που εγραψα πιο πανω. χρησιμοποιω πολυ το κινητο και δεν εχω καποιο προβλημα. σε καμια περιπτωση δεν θα αφηνα το iphone για να παρω ενα κινητο με φλας περα του οτι δεν εχουν απλα κενα ασφαλειας αλλα μαυρες τρυπες θα το ελεγα καλυτερα στο θεμα ασφαλειας. τελος παντων προβλημα με φλας δεν εχω και δεν νομιζω να εχουν οι περισσοτεροι κατοχοι iphone.
kage Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 <<Το φλας ειναι ενα κοινοτοπο τεχνολογικο προιον με κακες επιδοσεις και σοβαρα προβληματα ασφαλειας>>. Στιβ Τζομπς <<η flash adobe ζηταγε πολλα λεφτα για copyright για ενα κοινοτοπο τεχνολογικο προιον με κακες επιδρασεις στην τσεπη της εταιριας>> me
marduc812 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Έχω βρει έναν browser που λέγεται Flash Video Expose και μπορώ να πω πως λίγο που τον είδα σε sites με flash δουλεύει μια χαρά! Αν θέλετε δείτε τον και εσείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα