Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταστήματα ενοικιάσεων βιντεοπαιχνιδιών στην Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω που υπάρχουν καταστήματα ενοικιάσεων βιντεοπαιχνιδιών στην Θεσσαλονίκη. Ρωτάω γιατί άκουσα πως τα SevenSpot είναι σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά και μπορεί να κλείσουν οριστικά. Ξέρω πως τα καταστήματα είναι κλειστά τώρα λόγω του κορωνοϊού, αλλά ενδιαφέρομαι για όταν ανοίξουν και πάλι.

Μπορείτε να με βοηθήσετε;

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα Seven φίλε μου, αλλα έτσι κι αλλιώς εγώ σπάνια έβρισκα παιχνίδια Xbox εκεί. Λίγα καταστήματα έφερναν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα seven παιδιά, δυστυχώς παπαλα απ'οτι έχει δείξει μέχρι στιγμής (πολύ κρίμα)...

Δε ξέρω άμα είναι αποκλειστικά και μόνο λόγω δύσκολων εποχών (βλέπε: τεράστιος ανταγωνισμός απο streaming πλατφόρμες, Digital downloads κτλπ) ή άμα πάνε να κάνουν κάποιου είδους rebranding στο άμεσο ή μακρινό μέλλον.

Επεξ/σία από red1
Δημοσ.

Για τα seven είχα ακούσει ότι θα το γυρίσουν στο gaming με ενοικιάσεις παιχνιδιών αλλά κ αίθουσες με κονσόλες και θα παρατήσουν το κομμάτι των ταινιών

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Virus_X είπε

Εν μέσω πανδημίας δεν μπορώ να καταλάβω πως θα λειτουργήσει αυτό:

Ρε Virus, μΕ γκρεμίζεις το όνειρα ! Εκεί που είχα αρχισει να σε συμπαθάω, μου αρχίζεις το τρΟλΛιγκ !  ΑΣΕ ΤΟΝ YOSHIDA ΜΟΥ ΗΣΥΧΟ !!!! Reported ! 😁
Just kiddding, still loving you (ωσάν τους Scorpions) 

1 ώρα πριν, str1979 είπε

Για τα seven είχα ακούσει ότι θα το γυρίσουν στο gaming με ενοικιάσεις παιχνιδιών αλλά κ αίθουσες με κονσόλες και θα παρατήσουν το κομμάτι των ταινιών

Str, για πές...

Θα είμαι ειλικρινής : πείτε ό,τι θέλετε για την αλυσίδα (υψηλές τιμές στα πάντα, οπως τα περισσοτερα franchise δλδ) αλλά...Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι κύριοι...

- Είχε γινει μλκ με το PC και χρειαζόσουν  να κάνεις ΑΜΕΣΑ backup αλλά δεν έβρισκες τον εξωτερικό HDD σου/είχε χαλάσει ? έτρεχες στα seven , έπαιρνες ενα USB stick και ήσουν κύριος. 

- Ήθελες να δοκιμάσεις ενα Vidjya gaem αλλά δεν ησουν σίγουρος αν θα σου άρεζε και δεν ήθελες να πειραματιστείς ξοδεύοντας την κλασσική 60ρού ? Πήγαινες και το νοίκιαζες.

- Ήθελες να παίξεις game που ήξερες οτι η διάρκειά του είναι στις 8-12ώρες μόλις και δεν ήθελες να στάξεις 60ρού ? Πήγαινες, το νοίκιαζες, το τερμάτιζες και τέλος (με μολις 6+ εύρώ).
Ολα τα Uncharted, God of War, Tomb raider κτλπ έτσι τα τερμάτισα.

- Χρειαζόσουν κάρτα συνδρομής/prepaid κάρτα PS plus/Live Gold τελευταία στιγμή και δεν είχες κάρτα/είχες πρόβλημα μ'αυτή για να πάρεις απο τα ιντερνέτια ? Έτρεχες εκεί.

- Έβρισκες άμα λάχει αραιά και που κανα' παιχνίδι μεταχείρο σε καλή τιμή.
Είχα βρει πριν μήνες DMC5 στα 20 γιούρια και το splinter Cell chaos theory στα 6 ευρώ το οποίο, σήμερα θα το βάλω να το παίξω στο ΟΝΕ Χ μου μέσω BC.

- Σου είχε χαλάσει το USB stick/Joypad/πληκτρολόγιο/mouse κτλπ σε ακατάλληλη ώρα (βλέπε: εκτός ωραρίου λειτουργίας κανονικών καταστημάτων) ? Έτρεχες εκεί.

- Αμα είχες το κασέρι και γούσταρες να...πας να αγοράσεις ΧΟΝΕ/PS4 στις...11 το βράδυ μπορούσες.

Κοινώς κύριοι, ήταν καταστήματα που παρείχαν κάποιες υπηρεσίες οι οποίες απλά βόλευαν - κάτι σαν τα mini-market/νεου τύπου cafe'-ψιλικατζίδικα που υπάρχουν παντού τώρα, και ναι, πλήρωνες συνήθως περισσότερο για...τα πάντα αλλά βόλευε να πάρει (όπως ακριβώς και με τα νέα "ψιλικατζίδικα/cafe' ") , χώρια του οτι τόσοι νέοι (και μη) άνθρωποι βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς εργασία.

Αν ισχύει αυτό που λέει str1979...θα χαρώ πολύ.

ΥΓ: δεν εργάστηκα ποτέ σε seven ούτε και είχα ποτέ φίλους/γνωστούς που εργάστηκαν εκεί, απλά, ξαναλέω, βόλευαν πολύ σε κάποιες φάσεις 

Επεξ/σία από red1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...