Kotsos87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ps3 ενοικιαση games Καλησπερα, Ειμαι νεος κατοχος PS3..., Σκεφτομουν να νοικιασω κανενα game αλλα εχω καποιους φοβους... Επειδη πολλα απο τα ενοικιαζομενα cd δεν ειναι προσεγμενα και ειναι γρατζουνισμενα κλπ. ... φοβαμαι μηπως προκαλει τπτ στο ps3... υπαρχει τετοια πιθανοτητα? ή νοικιαζω αφοβα??? θα ηθελα τις αποψεις σας και απο τη δικη σας πειρα... ειμαι ετσι φοβισμενος γτ ειναι 1 ημερας η κονσολα και δεν θελω να ρισκαρω πραγματα... ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Orfeus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εγω δε βλεπω λογο για νοικιαρικα παιχνιδια αν αναλογιστεις οτι με 10-15€ παιρνεις παιχνιδι ενος χρονου και το λιωνεις χωρις να σκας 5ευρα καθε 3μερες! τωρα στην ερωτηση σου, στο SACD που εχω της sony και παιζει DVD, τα μη προσεγμενα του αφησαν κουσουρι να "πηδαει" σκηνες και σε καλα δισκακια.Αλλάχθηκε εντος εγγύησης αλλα εκτοτε, οταν νοικιαζω οτιδηποτε το ελεγχω εκεινη τη στιγμη.Θα σου συστηνα (απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο τεχνικης αποψης να το αποφευγεις).
Kotsos87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 αρα μου προτινεις να μην νοικιαζω καλυτερα ε? για το αλλο που ειπες...που μπορω να βρω τα games με 10-15 ευρω?????
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εγω δε βλεπω λογο για νοικιαρικα παιχνιδια αν αναλογιστεις οτι με 10-15€ παιρνεις παιχνιδι ενος χρονου και το λιωνεις χωρις να σκας 5ευρα καθε 3μερες! τωρα στην ερωτηση σου, στο SACD που εχω της sony και παιζει DVD, τα μη προσεγμενα του αφησαν κουσουρι να "πηδαει" σκηνες και σε καλα δισκακια.Αλλάχθηκε εντος εγγύησης αλλα εκτοτε, οταν νοικιαζω οτιδηποτε το ελεγχω εκεινη τη στιγμη.Θα σου συστηνα (απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο τεχνικης αποψης να το αποφευγεις). δηλαδη εμεις που τα νοικιαζουμε για 3 μερες με 3 ευρω να κραταμε τα 2 για να αλλαξουμε blu ray drive; :Ρ (φυσικα και αστειευομαι) 1 φορα μου ειχε τυχει να πεσω σε ελλατωματικο δισκακι το οποιο δεν ειχε ουτε 1 γρατσουνια απο κατω(μαλιστα ηταν και GT5)το πηγα πισω,το ελεγξε το παιδι εκει και μου εδωσε αλλο(λογικα ο προηγουμενος κατοχος θα πρεπει να την ακουσε ασχημα-στο καταστημα τον πετυχα οταν το εδινε και το νοικασα εγω με τη μια) Απο κει και περα για μενα δεν εχεις τιποτα να φοβασαι,ΟΤΑΝ χαλασει και ΑΝ χαλασει 2 χρονια εχω Ps3 slim και το εχω λιωσει και οταν το ανοιξα για καθαρισμα δεν ειχε σχεδον τιποτα απο σκονες παρα μονο η φτερωτη του ανεμιστηρα. τα 10-15 ευρω συνηθως ειναι απο καταστηματα του εξωτερικου (zavvi.com πχ)Η αν ειναι παιχνιδι 1 ετους και βαλε. Και παρ ολα αυτα ΔΕΝ αξιζουν ολα τα παιχνιδια που κυκλοφορουν.Γιατι να δωσω εστω και 10 ευρω για ενα παιχνιδι που θα το τελειωσω σε 8 ωρες; θα το κοιταζω μετα; Κ αντε πες παιζει multiplayer,αν δεν παιζει ομως;
Kotsos87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 αρα να νοικιαζω αφοβα τι να κανω? γιατι δεν θελω να παθει απολυτως τιποτα....και επειδη λες οτι το καθαρισες εγω δεν ξερω απο αυτα και φοβαμαι να το ανοιξω καποια στιγμη για να το καθαρισω.....τεσπα... τελικα τι να κανω να νοικιαζω αφοβα? δεν θα εχω απολυτως κανενα θεμα?? ή να το αποφυγω καλυτερα?????
Orfeus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγω δεν ειπα οτι απο τεχνικης αποψης ειναι επιφοβο γιατι δεν το γνωριζω. Απο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου εμπειρια εγω το αποφευγω μονο και μονο γιατι δεν θεωρω οτι η κονσολα που πηρα πρεπει να εχει κυκλο ζωης τα 1-2 χρονια.Να την ταιζεις διαλυμενα δισκακια δε θεωρω οτι ειναι και οτι πιο νορμαλ για τη λειτουργια της.Δεν εχτισα εργαλειο υπολογιστη γιατι θεωρησα οτι μια κονσολα θα με κρατησει χαλαρα και καλυτερα (οτι θα παιζω τελευταια παιχνιδια αν θελησω χωρις αναγκη new hardware) για μια 5ετια με προσεκτικη χρηση (σωστος αερισμος, πολυπριζο ασφαλειας). Xristaras εγω διατηρω τις αμφιβολιες μου για την ποιοτητα κατασκευης του PS εστω και του slim.K γω 2 χρονια το χω με πολυ Bluray και σχεδον ολιγοωρη χρηση παιχνιδιου αλλα δεν ψηνομαι να μου τα τιναξει. Επισης επειδη τα video club εχουν λιγοστεψει εχουν ανεβασει τιμες.Εμενα το 1 απο τα 2 (με την μεγαλυτερη ποικιλια)εχει ενα 5ευρω την ενοικιαση για 3 μερες και και μετα 3 ευρω η καθυστερηση/μερα.Χρονος μεσα στην εβδομαδα ειναι λιγοστος οποτε παμε για ΣΚ που ακομη και τοτε δε βρισκω 8-10 ωρες μαζεμενες. ΕΜΕΝΑ η ενοικιαση δε με συμφερει γιατι για να τελειωσω ενα παιχνιδι θελω τουλαχιστον μια εβδομαδα.Οποτε με συμφερει να αγοραζω μτχ. Κ τι γινεται αν θες να ξαναπαιξεις ενα παιχνιδι σε hard mode?Το ξανανοικιαζεις?Η απλα παιζεις για να το τερματισεις και να φευγει? Επιπλεον αν παιξεις ενα εξαιρετικο παιχνιδι οταν βγει ή ενα χρονο μετα, παλι εξαιρετικο θα ειναι.(μιλαμε για gameplay καθαρα) Εγω δεν εχω προβλημα να περιμενω. Τωρα μτχ θα βρεις σε πολλα site/φορουμ.Ισως τα 10€ ηταν υπερβολικα σπανιο , αλλα τα περισσοτερα παιχνιδια που εχω παρει απο ιδιωτη ειναι κατω του 20αρικου ενω για πιο φρεσκα εξαμηνου-30€ max.To crazy sundays/media markt βγαζει ολοκαινουρια και καποια platinum συχνα κατω απο 20€. Το τι κανεις μετα αλλο θεμα.Επιλογες υπαρχουν.(public,videoclub, αγγελιες)Αν αγορασες ενα μτχ 20 και το βγαλεις αγγελιες για 10, παλι λιγοτερα θα εχεις πληρωσει σε σχεση με το να το ενοικιαζες. Με εξυπηρετει η ενοικιαση μονο αν θελω να παρω κατι νεο και για να μην δωσω το 60€, κανω μια δοκιμη με το νοικιαρικο. Εν κατακλειδι, αν ο φιλος βρισκει καποια ταυτιση με τον τροπο σκεψης μου ισως θα επρεπε να σκεφτει απλα την αγορα μτχ ή αλλιως να κοιταει κατι πριν το παρει απο το video club.
Xristaras12 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 βρε κ εγω μαζι σου ειμαι.Η ενοικιαση ειναι καθαρα για λογους testing η απλα τερματισμου ενος παιχνιδιου σε πληροφορω οτι αυθεντικα παιχνιδια αγοραζω μονο για pc πλεον μιας και απο τοτε που η sony θελησε το ps3 να μην παιζει παιχνιδια του Ps2 αλλαξε αυτο που ενιωθα για την εταιρια Για Ps3 εχω αγορασει μονο gta iv,infamous,gt5 παιχνιδια που αξιζουν μονο και ειναι για λιωσιμο γιατι αν ειναι να δωσω 30-35 για τα παιχνιδια και να μου φερει η sony τη νεα κονσολα η οποια δεν παιζει παιχνιδια του 3 θα τα εχω μονο για συλλογη(ΑΝ δουλευει μεχρι τοτε η κονσολα) Σε ολα τα υπολοιπα μαζι σου ειμαι,απλα topic starter νοικιασε παιχνιδια,για 1-2 γρατσουνισμενα δεν θα παθεις κατι.Πληροφοριακα σου λεω οτι εχω και ps2 slim το οποιο το εχω λιωσει πραγματικα(15-16 ωρες σερι κατι παλια καλοκαιρια)και ακομα δουλευει το ματι του.Τσιπαρισμενο απο τις πρωτες μερες που βγηκε ,να παιζει δισκακια που ηταν κομματια απ την κατω μερια και να μην λεει τιποτα.
Kotsos87 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 αρα νοικιαζω αφοβα ετσι?? οκ! ευχαριστω!
jordan4 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά sorry, αλλά αν κάποιος νοικιάζει αρκετά απο ta seven και δεν έχει πρόβλημα να κάνει μια εξυπηρέτηση, έχω μια εκρεμμότητα απο games για ένα ποσό γύρω στα 40Ε, να τα βάλω στο λογαρισμό του και να μου δώσει τα χρήματα.. Αν μπορεί και για λιγότερα κάποιο παιδί, ότι είναι δυνατόν είναι ευπρόσδεκτο! Για χερι - χερι μπορώ σε Γιαννιτσά και Βέροια, αλλιώς κανονίζουμε και με κατάθεση! Ευχαριστώ παιδιά Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2012 από jordan4
jordan4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Κανείς παιδιά? Γύρω στο 10% θα κερδίσει και το παιδί που θα κάνει την εξυπηρέτηση.. Και πάλι ευχαριστώ και όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει με pm
tsioulak Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Ενοικίαση παιχνιδιών Θεσσαλονίκη Καλησπέρα σε όλους, θελω να ρωτησω απο που κάνετε ενοικιάσεις παιχνιδιών PS4 στην Θεσσαλονίκη, περα απο τα seven; (τα οποία δεν μπορείς να πεις ότι εχουν και μεγαλη ποικιλία)
dimyok Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Καλα ολοκληρη συμπρωτεύουσα και μονο τα seven ? Τι να λεμε απο ποικιλία και στα ορεινα τσι κρητης
kistos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Στα Seven Θεσσαλονίκης για PS4 είναι μια χαρά, μπροστά στο Xbox One (που έχω εγώ) και δεν έχουν τίποτα απολύτως...
tsioulak Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Στα Seven Θεσσαλονίκης για PS4 είναι μια χαρά, μπροστά στο Xbox One (που έχω εγώ) και δεν έχουν τίποτα απολύτως... H αληθεια οτι επειδη δεν εχω xbox one δεν εχω παρατηρησει τι γινεται στα seven με τα παιχνιδια για αυτην την κονσολα. Σε ποια seven συχναζεις εσυ; ρωταω επειδη δεν εχουν ολα τα seven την ιδια ποικιλια και στα 3 που ειμαι εγω δεν ειμαι ιδιαιτερα ευχαριστημενος.
kistos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2017 Κυρίως ανατολική Θεσσαλονίκη σε όσα έχω πάει (ή πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω) δεν έχουν καθόλου ποικιλία (μιλάω πάντα για Xbox One).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα