kotis1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 εχω αγριο προβλημα κολληματος !!! προχθες ημουν στο pc και εκει που ημουν καλα κολλάει και ξαφνικα κρασάρει και σβηνει και κανει επανεκκινηση.... μετα παω να τον ανοιξω... φορτωνει τα windows κανονικα και εκει που παω να βαλω τον κωδικο κολλαει, ξεκολλαει και βαζω τον κωδικο παταω εντερ για να τον δεχτει και καποθ εκει αρχιζει το ΜΕΓΑΛΟ κωλυμα ! κατοπιν αφου εχει κολλισει, κανει ξανα επανεκκινηση μονο του...παιδια χρειαζομαι γρηγορα βοηθεια!!! (εγω φανταζομαι οτι ο σκληρος ειναι στα τελευταια του)
Dibasic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Για πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου, μπορεί να φταίνε και οι μνήμες.
kotis1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Για πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου, μπορεί να φταίνε και οι μνήμες. motherboard : gigabyte ultra durable 3 MA785G-UD3H cpu:AMD athlon II X4 hard disk : seagate barracuda 500 gb ram: 4 GB DDR2 (μαρκα δεν θυμαμαι) ααα επισης τωρα αντι να κανει restart μετα το κωλυμα μου βγαζει μια μαυρη οθονη... ισως αργοτερα κανει παλι ρεσταρτ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κανε μια δοκιμη και με safe mode
kotis1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κανε μια δοκιμη και με safe mode εκανα και με safe mode αλλα τιποτα τα ιδια ! εν το μεταξυ τωρακαποιεσ φορες μετα το restart μου βγαζει NTLDR is missing press... to restart...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αρχισε να ελεγχεις το hardware σου. Εαν εχεις κατι που χρειαζεσαι μεσα στο σκληρο, boot με live cd (πχ ubuntu) για να δεις εαν μπορεις να "δεις" τον σκληρο και να παρεις τα αρχεια σου. Στη συνεχεια πηγαινε στο site του κατασκευαστη του σκληρου σου και κατεβασε καποιο diagnostic που πιθανοτατα θα εχει (η WD εχει boot cd γι αυτο το σκοπο). Αν βγεις "καθαρος" ελεγξε τις μνημες σου.
Greatape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στα windows. Τρέξε ένα Live cd όπως είπε ο φίλος για να σώσεις τα αρχεία σου και κάνε format.
kotis1 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αρχισε να ελεγχεις το hardware σου. Εαν εχεις κατι που χρειαζεσαι μεσα στο σκληρο, boot με live cd (πχ ubuntu) για να δεις εαν μπορεις να "δεις" τον σκληρο και να παρεις τα αρχεια σου. Στη συνεχεια πηγαινε στο site του κατασκευαστη του σκληρου σου και κατεβασε καποιο diagnostic που πιθανοτατα θα εχει (η WD εχει boot cd γι αυτο το σκοπο). Αν βγεις "καθαρος" ελεγξε τις μνημες σου. εχω παρα πολλα αρχεια που θελω απο τον σκληρο αλλα πως θα τα παρω? η seagate δεν ξερω αν εχει boot cd... αν θες πες λιγο analitikotera tin diadikasia
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι στα windows. Τρέξε ένα Live cd όπως είπε ο φίλος για να σώσεις τα αρχεία σου και κάνε format. Και αν τελικα αυτο που νομιζεις δεν ισχυει? Εαν φταιει καποιο hardware, δεν θα εχει κανει αδικα format?Γι αυτο προτεινω πρωτα να βεβαιωθει πως ειναι οκ ο σκληρος του και τα συναφη. Και ακομα και αν ολα βγουν οκ, το format ειναι η τελευταια λυση. Εκτος και αν εχει διαθεσιμες εργατοωρες εχω παρα πολλα αρχεια που θελω απο τον σκληρο αλλα πως θα τα παρω? η seagate δεν ξερω αν εχει boot cd... αν θες πες λιγο analitikotera tin diadikasia Εψαξες στο site της seagate και δεν βρηκες? Για το live cd, ειναι απλη η διαδικασια, κατεβαζεις το iso του ubuntu απο το site του, το καις σε ενα δισκακι, κανεις επανεκκινηση τον υπολογιστη σου και του ζητας να κανει boot απο το cd.
Greatape Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Κατεβάζεις απο εδώ http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/download το Ubuntu. Είναι δωρεάν λειτουργικό σύστημα. Ακολουθείς τις οδηγίες που έχει και το γράφεις είτε σε cd είτε σε usb stick. Ξεκινάς το PC σου κάνποντας boot απο το cd ή το usb και ξεκινάς το Ubuntu (δεν χρειάζεται εγκατάσταση) όπου από εκεί μπορείς να κάνεις backup τα αρχεία σου. Εναλακτικά μπορείς να τρέξεις την επιδιόρθωση των windowς. Εναλακτικά αν έχεις χώρο στο σκληρό κάνε καινούρια εγκατάσταση των windows σε ένα καινούριο partition που θα δημιουργήσεις χώρις προφανώς να πειράξεις τα αρχεία που έχεις. Τέλος μπορείς απλά να βγάλεις τον σκληρό και να τον βάλεις σε άλλο υπολογιστή ώστε να σώσεις τα ααρχεία που θέλεις.
karmen1983 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αν ο σκληρός είναι στα τελευταία του ένα Partition σε ένα ετοιμοθάνατο δίσκο θα τα κάνει χειρότερα τα πράγματα και θα πάει και τσάμπα η εγκατάσταση. live cd όπως είπε ο Gi0 πιο πάνω και seatools για check στον Shitgate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα