Inler Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδη ισχυει η προσφορα απο Media Markt στα 239;
JohnnyX Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι ιδια..παραπλησια.... απο οτι ειδα στο media market ειναι A+ (και οχι Α++) εχει μεχρι 1000 στροφες (και οχι μεχρι 1200) εχει καδο 7 κιλων (και οχι 8 κιλων) απο εκει και μπρος μπορει να διαφερουν και αλλου..αλλα με βαση τη διαφημιση της MM βρηκα αυτες τις διαφορες
Alxnks Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Απλά μία παρατήρηση για τις στροφές. Οι πολλές στροφές δεν είναι και τόσο απαραίτητες, anything πάνω από 900 τσαλακώνει τόσο τα ρούχα που κάνει το σιδερωμα σκέτη ταλαιπωρια. Οι πιο πολλές νοικοκυρές σπάνια ρυθμίζουν το πλυντήριο να στρίψει πιο πάνω από αυτές. Οπότε είναι λίγο πολύ τσάμπα να κοιτάμε σαν κριτήριο το πόσες πολλές φτανει. Και το λέω αυτό έχοντας στο σπίτι μοντέλο 10ετίας miele που πιάνει τις 1100. Μετρημένες στο ένα χέρι μπορεί οι φορές που έχει δουλέψει σε αυτές στα 10 χρόνια.
sotoss Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δεν ειναι ιδια..παραπλησια.... απο οτι ειδα στο media market ειναι A+ (και οχι Α++) εχει μεχρι 1000 στροφες (και οχι μεχρι 1200) εχει καδο 7 κιλων (και οχι 8 κιλων) απο εκει και μπρος μπορει να διαφερουν και αλλου..αλλα με βαση τη διαφημιση της MM βρηκα αυτες τις διαφορες Ίσως είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/406136/Samsung-WF1700NHW.html
esertas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Απλά μία παρατήρηση για τις στροφές. Οι πολλές στροφές δεν είναι και τόσο απαραίτητες, anything πάνω από 900 τσαλακώνει τόσο τα ρούχα που κάνει το σιδερωμα σκέτη ταλαιπωρια. Οι πιο πολλές νοικοκυρές σπάνια ρυθμίζουν το πλυντήριο να στρίψει πιο πάνω από αυτές. Οπότε είναι λίγο πολύ τσάμπα να κοιτάμε σαν κριτήριο το πόσες πολλές φτανει. Και το λέω αυτό έχοντας στο σπίτι μοντέλο 10ετίας miele που πιάνει τις 1100. Μετρημένες στο ένα χέρι μπορεί οι φορές που έχει δουλέψει σε αυτές στα 10 χρόνια. Οι στροφές δεν παίζουν τόσο ρόλο όσο τα κιλά που χωράει. Εμείς που πήραμε 8κιλο χωράει υπέρδιπλες κουβέρτες (μια). Τα 7κιλα δύσκολα.
Alxnks Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 7κιλο θα την παιρνει επισης. για λιγοτερο απο 7κιλο ομως συμφωνω μαζι σου.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Κλιματιστικά, πλυντήρια, ψυγεία και ότι μπορείς να φανταστείς Το μονο κακο που ειχα διαβασει και ειχα ξενερωσει πριν κανενα χρονο ειναι οτι βγαζει δυστυχως και tanks, ναι αρματα μαχης, τα οποια οπως ολοι ξερουμε φτιαχνονται για να σκοτωνουν κοσμο... Το ειχα σπρωξει στο πισω μερος του μυαλου μου μεχρι που ειδα τωρα τον εκσκαφεα στην φωτο και μου το εφερε μπροστα.
JohnnyX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 το samsung του κωτσοβολου εχει ενα ακομα πλεονεκτημα το περνεις απο ελληνικη εταιρεια (αγγλικων βεβαια συμφεροντων) και οχι γερμανικη...
crmaris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 τελικά το παρέλαβε κανείς; Εγώ το παράγγειλα αλλά είναι σε αναμονή το προϊόν..
sotoss Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εμένα μου το έφεραν την Τετάρτη αλλά δεν το έχω συνδέσει ακόμα...
GReddyRx7 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το παρέλαβα σήμερα το σύνδεσα σήμερα όλα ΟΚ μια χαρά! Προσοχή στους νέους μόνο να βγάλουν τις 4 βίδες που κρατάνε τον κάδο από πίσω.
crmaris Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μάλλον είχαν λίγα κομμάτια γιαυτό με βάλαν στην αναμονή.. Καλοδούλευτο σε όσους το έχουν παραλάβει.
kobe8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Παραλάβαμε κ μεις την Τετάρτη.Πρώτες εντυπώσεις καλές.αρκετά προγράμματα,σχετικά χαμηλός ο θόρυβος,εμφανισιακά καλό.ο χρόνος θα δείξει για τα υπόλοιπα.
denthnpalevw Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μολις παρελαβα.... με την σειρα μου να ευχαριστησω τον trofos για την πολυ καλη προσφορα που μας υπεδειξε.
panagiotisr Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά, όσοι ψωνίσατε πλυντήριο SAMSUNG θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό. Τι λέτε;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα