Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως τα πάει σε θέμα θορύβου και "κουνήματος"; :)

Από κούνημα είναι πάρα πολύ σταθερό. Ακόμα και στις 1200 στροφές στυψίματος δεν φεύγει τίποτα από τα 15.000 μπουκαλάκια καλλυντικών της συζύγου.

Όσον αφορά τον θόρυβο, εάν έχεις την πόρτα του μπάνιου κλειστή, είναι ανεκτό στο στύψιμο. Στα υπόλοιπα, σχεδόν σαν να μην υπάρχει.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω που πηρα miele 1200ε τι καταλαβα ? μου δημιουργηθηκε προβλημα και δεν βρισκω ακρη με την τεχνικη τους υποστιριξη,μαλλον θα το παραγγειλω και εγω...

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον trofos για την υπόδειξη!

Ότι πρέπει για δώρο στην κοπέλα μου :rolleyes::P

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Χμμ , προσέχουμε τα δώρα που κάνουμε αρχές του χρόνου για να μην πάει σύνννεφο η "σπεσιαλιτε" "αυγά με τσόφλια" τον υπόλοιπο χρόνο :)

Δημοσ.

Χμμ , προσέχουμε τα δώρα που κάνουμε αρχές του χρόνου για να μην πάει σύνννεφο η "σπεσιαλιτε" "αυγά με τσόφλια" τον υπόλοιπο χρόνο :)

Ήταν στη wishlist της τους τελευταίους μήνες.. Και φαίνεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κορεάτη να ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει!! B)

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά!!

Παιδιά έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και 1,5 χρόνο. Κανένα πρόβλημα. Κάνει λίγο θόρυβο στις μεγάλες στροφές όταν είναι υπερφορτωμένο. Θα το ξαναέπαιρνα 100%. Καλή επιλογή value for money!!!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο, άλλα είπαν Samsung κι εμφανισιακα έδειχνε ίδιο με αυτό....μόλις έπαιξε διαφήμιση mediamarkt και το έδειχναν 239 ευρώ αν πρόλαβα να δω σωστά!

android.png

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο, άλλα είπαν Samsung κι εμφανισιακα έδειχνε ίδιο με αυτό....μόλις έπαιξε διαφήμιση mediamarkt και το έδειχναν 239 ευρώ αν πρόλαβα να δω σωστά!

android.png

καλα ειδες... Μου φαίνεται πολύ δυνατή τιμή!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...