grigas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πως τα πάει σε θέμα θορύβου και "κουνήματος"; Από κούνημα είναι πάρα πολύ σταθερό. Ακόμα και στις 1200 στροφές στυψίματος δεν φεύγει τίποτα από τα 15.000 μπουκαλάκια καλλυντικών της συζύγου. Όσον αφορά τον θόρυβο, εάν έχεις την πόρτα του μπάνιου κλειστή, είναι ανεκτό στο στύψιμο. Στα υπόλοιπα, σχεδόν σαν να μην υπάρχει.
sotoss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Thanks grigas πήρα και εγώ ένα. Ελπίζω να μην πέσει άκυρο αλα public...
tiniakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Πήρε και ο θείος μου ένα. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
JohnnyX Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 na de plintirio sony , toshiba ..kau ti sto kosmo
vasman15 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 και εγω που πηρα miele 1200ε τι καταλαβα ? μου δημιουργηθηκε προβλημα και δεν βρισκω ακρη με την τεχνικη τους υποστιριξη,μαλλον θα το παραγγειλω και εγω...
leonkgr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου τον trofos για την υπόδειξη! Ότι πρέπει για δώρο στην κοπέλα μου Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! Χμμ , προσέχουμε τα δώρα που κάνουμε αρχές του χρόνου για να μην πάει σύνννεφο η "σπεσιαλιτε" "αυγά με τσόφλια" τον υπόλοιπο χρόνο
kobe8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Χμμ , προσέχουμε τα δώρα που κάνουμε αρχές του χρόνου για να μην πάει σύνννεφο η "σπεσιαλιτε" "αυγά με τσόφλια" τον υπόλοιπο χρόνο Ήταν στη wishlist της τους τελευταίους μήνες.. Και φαίνεται σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του κορεάτη να ήταν η κατάλληλη ευκαιρία. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσει!!
gvouke Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Καλημέρα σε όλους και Καλή Χρονιά!! Παιδιά έχω το προηγούμενο μοντέλο εδώ και 1,5 χρόνο. Κανένα πρόβλημα. Κάνει λίγο θόρυβο στις μεγάλες στροφές όταν είναι υπερφορτωμένο. Θα το ξαναέπαιρνα 100%. Καλή επιλογή value for money!!!
Alxnks Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο, άλλα είπαν Samsung κι εμφανισιακα έδειχνε ίδιο με αυτό....μόλις έπαιξε διαφήμιση mediamarkt και το έδειχναν 239 ευρώ αν πρόλαβα να δω σωστά!
paylidis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο ακριβώς μοντέλο, άλλα είπαν Samsung κι εμφανισιακα έδειχνε ίδιο με αυτό....μόλις έπαιξε διαφήμιση mediamarkt και το έδειχναν 239 ευρώ αν πρόλαβα να δω σωστά! καλα ειδες... Μου φαίνεται πολύ δυνατή τιμή!
Inler Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Πως το εμφανιζει στο site τους και πως το παραγγελνουμε;
Alxnks Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Πας σε μαγαζί και το παίρνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα