evoracing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα... Ψάχνω κάποιο πρόγραμμα για HD εγγραφές της οθόνης μου αλλά να γράφει και παιχνίδια και την επιφάνεια εργασίας δηλαδή να ξεκινάει το γράψιμο και στην συνέχεια να μπαίνω και σε παιχνίδι και να εξακολουθεί να γράφει και το παιχνίδι... Ευχαριστώ και Χρόνια Πολλά
N0tisOO7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει είναι το Camtasia Studio (δεν είναι δωρεάν). Το πιο απλό και εύχρηστο είναι το CamStudio.
SpirosLouis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 +1 για το Camtasia Studio. Είναι από το ποιο πολύ χρησιμοποιημένα στα youtube.
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Εγω παιδες χρησιμοποιουσα το snap της ashampoo!Αξιζει να το αντικατασησω με το camtasia;
JohnXarxas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 σε εμένα πάντως με το camstudio δεν μου ειχε καλη ανάλυση στα XP
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 δεν ξέρω ποιο χρησιμοποιεί τους λιγότερους πόρους από τα 2 πάντως με τις σωστές ρυθμίσεις είναι οκ.
JohnXarxas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 για εξήγησε το μου λιγο αυτο... τι ρύθμιση πρέπει να κάνω για να έχω HD recording??
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δεν μπορώ να ξέρω τι ρυθμίσεις εγγραφής απ'έξω φίλε μου. Ψάξε λίγο στο youtube ή στο ίδιο το site και πιστεύω θα βρεις. Από ένα πολύ γρήγορο search που έκανα βρήκα 2-3 βιντεάκια πάνω στο θέμα. http://lmgtfy.com/?q=camstasia+studio+hd+recording ;-) (καλοπροαίρετα πάντα)
JohnXarxas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 απλα κατάλαβα οτι το έχεις γι'αυτο ρώτησα, μην κατεβάζω τζάμπα ευχαριστώ
gazakias1970 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 +1 και για εμενα camtasia studio ειναι παρα πολυ καλο
mrpink Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 σε εμένα πάντως με το camstudio δεν μου ειχε καλη ανάλυση στα XP Kοίτα αυτό που είχα βρει πριν καιρό,πρέπει να κατεβάσεις έναν επιπλέον codec -http://www.youtube.com/watch?v=KDiGO0clUY4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα