Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είχα τον χρόνο θα αγόραζα desktop ,αλλα πλεον θα είμαι στην επαρχία και θα μετακινούμαι συνέχεια οπότε θέλω ενα καλό multimedia laptop.

Έχω ενα aspire 5920, core 2 duo, 2gb ram. Σκέφτομαι για το dell xps 17' http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12628 . Αξίζει τα λεφτά του? Επειδή τα λεφτά είναι αρκετά θα το κρατήσω για 5-6 χρόνια. Θέλω να έχει super οθόνη και καλα ηχεία. Παιχνίδια δεν παίζω πλέον.

Δημοσ.

Έχω το συγκεκριμένο μοντέλο από το τον Αύγουστο και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Σε ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί (ίσως και με δική μου υπαιτιότητα) η Dell ανταποκρίθηκε άψογα και άμεσα.

Η οθόνη και τα ηχεία που σε ενδιαφέρουν είναι από τα καλύτερα που μπορεί να βρει κανείς σε αυτή την τιμή.

Έχει βέβαια μεγαλύτερο βάρος από το μέσο όρο των φορητών υπολογιστών (δεν το θεωρώ προβληματικό στη μεταφορά από ένα άνδρα) και ο μέσος όρος θερμοκρασίας είναι περίπου 50 βαθμούς Κελσίου.

Δεν ξέρω αν θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο εργαλείο για 5-6 χρόνια που επιθυμείς αλλά θεωρώ ότι θα καλύψει τις ανάγκες σου για 3+ χρόνια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...