Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα το θέμα που είναι λίγο παρακάτω (A-DATA SSD 120GB - OCZ SSD AGILITY 3 120GB - Corsair Force Series 3 120GB) αλλά είπα να μην κάνω takeover.

Αρχικά πήγαινα για καναν 80άρη αλλά μιας και προβλέπω να χρησιμοποιούνται εξαρχής ~60GB είπα να μην είμαστε τσίμα-τσίμα. Απόλυτες επιδόσεις δε μας ενδιαφέρουν. Μας ενδιαφέρει η τιμή που θέλουμε να κρατηθεί κοντά (ή και κάτω απ τα 150€).

Επειδή έχω χάσει επαφή με το θέμα, τι θα προτείνατε; Αν είναι δυνατόν το κατάστημα ή το eshop που υπάρχει ο SSD να βρίσκεται στην Αθήνα, ακόμα καλύτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν θυμάμαι σωστά από ένα γειτονικό thread τούτο το firmware κυκλοφορεί απ το καλοκαίρι, οπότε η πιθανότητα να πέσω σε παλιά παρτίδα είναι μειωμένη ε; Καλά όχι ότι είναι θέμα να κάνω ένα update μετά την αγορά.

Δημοσ.

Και πάλι εφόσον υπάρχει το firmware όλα καλά. Αν και με προβλημάτισε λίγο το «η συντριπτική πλειοψηφία των προβλημάτων» :Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

κάποιοι αναφέρουν ότι έχουν προβλήματα ακόμα, σε μένα και σε πολλούς άλλους έχουν εξαφανιστεί τελείως...

Δημοσ.

Παιδια και γω θελω να παρω ssd,

μεχρι πριν απο λιγο καιρο ειχα τον vertex 2 60gb ο οποιος ξαφνικα χαλασε και σταλθηκε για αλλαγη,μια χαρα ευχαριστημενος ειμουν με τον δισκο σε θεμα επιδοσεων και η χωρητηκοτητα του μου εφτανε μια χαρα.

Τωρα ειμαι αναμεσα σε τρεις:

corsair force gt 60gb

samsung 830 64gb

intel 320 80gb

Αυτο που θελω ειναι να ρωτησω αναμεσα σε αυτους(κυριως τον corsair και τον samsung) θα δω καταλαβω καποια διαφορα στις επιδοσεις στην καθημερινη χρηση η ειναι το ιδιο;

Επισης να πω πως η μητρικη μου ειναι η gigabyte x58 ud7 με τον controler 9128 της marvell που ως γνωστο οι επιδοσεις του ειναι χαλια,

αρα θα εποφελειθω καθολου απο το sata 3 και τις επιδοσεις του corsair η οχι και θα ειναι πανω κατω το ιδιο με τον samsung;

• Super Moderators
Δημοσ.

προσωπικά ανάμεσα σε corsair και samsung, από Intel περιμένω την νέα σειρά 520...ΚΑΠΟΤΕ

Δημοσ.

Μια απορία που χω είναι αν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα για κάποιον ταχύτερο SSD. Στο μυαλό μου το χω λίγο «SSD να ναι κι ό,τι να ναι» (ΟΚ εξαιρούνται προβληματικά μοντέλα). Έχω την εντύπωση πως οι διαφορές στην χρήση είναι παρόμοιες με αυτές που χει ένα HDD @7200rpm με ένα 7200άρη λίγο νεότερης γενιάς, δηλ. αμελητέες αν εξαιρέσεις τα benchmarks.

Δημοσ.

Επειδή δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα σωστά, η διαφορά μεταξύ ενός postville 80άρη 2ετίας κι ενός πχ vertex 3 120άρη κάνει μπαμ;

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο αν έχεις κι άλλο sata3 ssd και μεταφέρεις αρχεία πέρα δώθε, αλλιώς σε καθημερινή χρήση όχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...