anafleksh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια, λοιπον σημερα καθως καθομουν στον υπολογιστη αρχισαν τα παρατραγουδα κατα την διαρκεια ενος παιχνιδιου αρχιζε να κολλαει κτλπ με αποτελεσμα να μου βγαζει μια μπλε οθονη αυτο συνεβη 3 φορες μεχρι να αποτελιωθει... Τι εννοω...οπως ανοιγω τον υπολογιστη απ'το κουμπακι και αρχιζει να φορτωνει βγαζει 2 επιλογες Επιδιορθωση κατα την εκκινηση (συνισταται) και κανονικη εκκινηση ελα ομως που οταν εγω παταω κανονικη εκκινηση το λογοτυπο των windows δεν φορτωνει, δηλαδη αυτα τα 4 μπαλακια που εχει εκει που παν να συναντηθουν ωστε μετα απο λιγο να με βγαλει στους χρηστες, δεν γινεται ποτε! δοκιμασα και την επιδιορθωση με κανενα αποτελεσμα αφου κολλαει και εκει... τωρα μιας και ειναι γιορτιαρες μερες δεν προκειται να φωναξω τον τεχνικο..αλλα μηπως υπαρχει περιπτωση να μου πειτε πανω κατω τι μπορει να φταιει? και αν μπορω να το διορθωσω χωρις να αναγκαστω να ξοδεψω τα μαλλοκεφαλα μου! Ευχαριστω πολυ και καλη πρωτοχρονια!
N0tisOO7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το αναφέρεις και μ' αυτά που γράφεις θα πρέπει να έχεις Windows 7. Μετά την εκκίνηση δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία πατώντας F8 μετά την οθόνη εκκίνησης BIOS. Μείνε για 30' για να δεις αν δεν σου παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που γίνει πάλι το ίδιο θα πρέπει να διαπιστώσουμε αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργικού ή hardware. Η μπλε οθόνη που εμφανίζεται γράφει έναν κωδικό σφάλματος. Μπορείς να τον δεις ή αμέσως στην εμφανίζει και κάνει επανεκκίνηση;
anafleksh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν το αναφέρεις και μ' αυτά που γράφεις θα πρέπει να έχεις Windows 7. Μετά την εκκίνηση δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία πατώντας F8 μετά την οθόνη εκκίνησης BIOS. Μείνε για 30' για να δεις αν δεν σου παρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα. Σε περίπτωση που γίνει πάλι το ίδιο θα πρέπει να διαπιστώσουμε αν υπάρχει πρόβλημα λειτουργικού ή hardware. Η μπλε οθόνη που εμφανίζεται γράφει έναν κωδικό σφάλματος. Μπορείς να τον δεις ή αμέσως στην εμφανίζει και κάνει επανεκκίνηση; Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση σου. Ναι οντως δεν το ανεφερα, εχω windows 7. Συνεβη κατι περιεργο, αφοτου χθες το παρατησα στην ευχη του θεου μιας και μου ειχε σπασει τα νευρα, σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε μια χαρα(πραγματικα δεν ξερω τι εχει γινει) Τωρα εδω και καμια ωρα λειτουργει ομως ανα διαστηματα των 10-15 λεπτων κανει ενα σαν "Παγωμα" για 5 δευτερολεπτα πανω κατω και ξανα ερχετε στα λογικα του. Το ιδιο φαινομενο με το "Παγωμα" παρουσιαζοταν επισης και πριν βγει η μπλε οθονη...αυτη τη φορα δεν ξερω απλα κολλαει και μετα συνεχιζω κανονικα. Να προσθεσω οτι κατω δεξια μου εβγαλε ενα μηνυμα που δεν μπορεσα να το διαβασω γιατι εξαφανιστηκε πολυ γρηγορα.. κατι για την οθονη ελεγε (αν μου ξανα συμβει και μπορεσω να το διαβασω θα κανω edit το post.
ss13 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση σου. Ναι οντως δεν το ανεφερα, εχω windows 7. Συνεβη κατι περιεργο, αφοτου χθες το παρατησα στην ευχη του θεου μιας και μου ειχε σπασει τα νευρα, σημερα το πρωι που ανοιξα τον υπολογιστη ανοιξε μια χαρα(πραγματικα δεν ξερω τι εχει γινει) Τωρα εδω και καμια ωρα λειτουργει ομως ανα διαστηματα των 10-15 λεπτων κανει ενα σαν "Παγωμα" για 5 δευτερολεπτα πανω κατω και ξανα ερχετε στα λογικα του. Το ιδιο φαινομενο με το "Παγωμα" παρουσιαζοταν επισης και πριν βγει η μπλε οθονη...αυτη τη φορα δεν ξερω απλα κολλαει και μετα συνεχιζω κανονικα. Να προσθεσω οτι κατω δεξια μου εβγαλε ενα μηνυμα που δεν μπορεσα να το διαβασω γιατι εξαφανιστηκε πολυ γρηγορα.. κατι για την οθονη ελεγε (αν μου ξανα συμβει και μπορεσω να το διαβασω θα κανω edit το post. Μπορεί ο δίσκος να έχει πρόβλημα αφού λες ότι παγώνει , αυτό θα σου πει αν έχεις κάτι ύποπτο , χρόνια πολλά !! http://www.hdsentinel.com/
dimchris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 τι παιχνιδάκι ήταν αυτό; αν το έτρεχες με κρακ καλύτερα σου προτείνω να κοιτάξεις το σύστημά σ για ιούς. Μετά κοίταξε αν όλοι οι drivers είναι στην τελευταία τους έκδοση. Τα windows σ είναι γνήσια ; Πέρασε όλα τα updates ή κοίταξε ποια ήταν τα τελευταία update π σ πέρασε και τι είδους είναι. Αν τίποτα από όλα όλα αυτά δεν πιάσει κάνε ένα backup και δοκίμασε να κάνεις επαναφορά συστήματος και στην χειρότερη format και πέρασμα όλα από την αρχή. Η οθόνη σ αναβοσβήνει όταν κολλάει για λίγο το ποντίκι π αναφέρεις και σ αλλάζει το θέμα από aero στο κλασσικό;
alexzzz Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 dimchris γράφε σε παρακαλώ ολόκληρες λέξεις και όχι "σ" και "π"... ευχαριστώ
anafleksh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνιδι που παιζω δεν ειναι κρακαρισμενο Τα windows 7 ειναι και μου εχει κανει ο τεχνικος κατι κολπακια ωστε τις ενημερωσεις να μην τις λαμβανει Μετα απο 2 ημερες που δουλευε σημερα παλι κολλησε στο λογοτυπο των Windows για 1 ωρα στο περιπου και μετα με εβγαλε στους χρηστες. Για να μην σας κουραζω μου φαινεται θα φερω τον τεχνικο με ενα 40αρι θα μου πει σιγουρα τι εχει.. Και εχω κανει scan τα παντα και προσεχω ειδικα σε αυτον τον υπολογιστη που μπαινω τι κατεβαζω κτλπ Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
arnold94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2016 παιδες κατι επαθε το pc μου βοηθεια,παταω το κουμπι κανονικα για να ανοιξει και καθως προχωραει κολλαει στο συγκεκριμενο σημειο που λεει "εκκινηση των windows" και ετσι δε μπαινει στην επιφανεια εργασιας
stelios5 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 παιδες κατι επαθε το pc μου βοηθεια,παταω το κουμπι κανονικα για να ανοιξει και καθως προχωραει κολλαει στο συγκεκριμενο σημειο που λεει "εκκινηση των windows" και ετσι δε μπαινει στην επιφανεια εργασιας Με τις ελάχιστες πληροφορίες που δίνεις πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα