manelys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας. Έχω μία επιδότηση από cosmote για 90ευρ,Γερμανός, για κάποια smart phone και είμαι ανάμεσα στα εξής με σειρά προτεραιότητας : Sony Xperia mini (το καινούριο) LG OPTIMUS HUB SAMSUNG GALAXY ACE (αν και δεν είμαι σύγουρος για την τιμή γιατί βλέπω τώρα στο site του Γερμανού 279) Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 στο σύνολο και να βάλω και την επιδότηση των 90ε που δύστυχος είναι για λίγα μοντέλα. Ευχαριστώ.
c0prse_grinder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας. Έχω μία επιδότηση από cosmote για 90ευρ,Γερμανός, για κάποια smart phone και είμαι ανάμεσα στα εξής με σειρά προτεραιότητας : Sony Xperia mini (το καινούριο) LG OPTIMUS HUB SAMSUNG GALAXY ACE (αν και δεν είμαι σύγουρος για την τιμή γιατί βλέπω τώρα στο site του Γερμανού 279) Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 στο σύνολο και να βάλω και την επιδότηση των 90ε που δύστυχος είναι για λίγα μοντέλα. Ευχαριστώ. σκοπευεις να ασχοληθεις με πειραγματα του κινητου η το θες απλο με stock rom (απειραχτο) ?
Orfeus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Sony Xperia mini νομιζω οτι ειναι ιδανικη επιλογη. το εχω στην κατοχη μου και δε νομιζω οτι εχει να ζηλεψει σε τιποτα το Galaxy S παρα μονο στο μεγεθος της οθονης. Από τα καλύτερα τηλ που κυκλοφορουν.
manelys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ αυτό λέω!Το Sony Xperia mini.Μικρό,βολικό με καλή οθόνη και καλά χαρακτηριστικά.Αργότερα μπορεί να γίνει εύκολα και σαν δεύτερο κινητό γιατί περιμένω να δω τα Windows 8. Δεν θα πείραζα το λειτουργικό του.
arxaggelos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Πάρε την επιδότηση ως μείωση παγίου και πήγαινε στη vodafone ή στον Κωτσόβολο να πάρεις το SE Xperia Neo V με 199.
manelys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θέλω να σκάσω με τη μία 200.Προτιμώ να δώσω 110.
Orfeus Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 αν ειναι να δωσεις μονο 110€ μετα απο ενα χρόνο ανετα το πουλας 70€ ,αρα περιοριζεις τη "χασουρα".Εμενα μου εκανε εντυπωση οτι ειναι τρομερα γρηγορο.
manelys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Βασικά έχω βαρεθεί να πουλάω.Θα δω μήπως κάνω φορτικότητα και μου δώσει ο Γερμανός το HTC Sensetion με 170ε.(δεν θυμάμαι σε ποιο πάγιο όμως) Μήπως να περιμένω άλλον ένα χρόνο να δώ πώς θα είναι τα πράγματα με τα Windows phone 8 k Android 4; Τι λέτε;
arxaggelos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν θέλω να σκάσω με τη μία 200.Προτιμώ να δώσω 110. Στο τέλος θα τα δώσεις όμως, για αυτό το λέω, γιατί να μην πάρεις κάτι καλύτερο. Καν'το σε 3 δόσεις ξέρωγω. Εν πάσει περιπτώσει, από αυτά που ανέφερες νομίζω κι εγώ ότι το Xperia Mini είναι η καλύτερη επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα