exypnakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά! Μου χάλασε το ps3. Στην αρχή νόμιζα ότι έχει y-load το πήγα για επισκευή στο dualshop και μου είπαν ότι δεν επισκευάζετε. Τώρα η επιλογή που έχω αν ισχύει πως δεν επισκευάζετε είναι να μου στείλουν από cometron ένα ανακατασκευασμένο ps3. Θέλω να σας ρωτήσω, συμφαίρει να πάρω ένα ανακατασκευασμένο ps3 με 130€ ή είναι πολύ πιθανόν να μου ξάνα χαλάσει.
mtzs Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ποιο ακριβως μοντελο εχεις και τι εχει παθει; αν δεν ειναι YLOD τι σου ειπαν πως ειναι Ρωτα και στο ebw γιατι και αυτοι φτιαχνουν ΠΣ3. Εαν σου πουνε και οι 2 πως δεν φτιαχνει τοτε ρωτα τους ποσα σου αφηνουν το καινουριο εαν τους δωσεις το δικο σου για ανταλλακτικα. νομιζω ειναι καλυτερη λυση αυτο απ το να παρεις ανακατασκευασμενο που δεν ξερεις τι κουβαλαει και αν ειχε YLOD
green gordon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μακρια απο ανακατασκευασμενο.Με τα διπλασια χρηματα περνεις ολοκαινουργιο με 320 γιγα,2 χρονια εγγυηση (οχι 1) και σλιμ βεβαια που χαλανε πολυ σπανια. Εσυ λογικα εχεις φατ ετσι? Ασε που αμα βρεις να σπρωξεις το κοντρολερ που εχει μεσα θα εισαι +40 τουλαχιστον,και αλλα +40 που θα δωσεις το παλιο πσ3 για ανταλλακτικα.
exypnakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είχα το fat 80 GB. Το σκέφτηκα να το πάω στο ebw αλλά επειδή μένω επαρχία, σκέφτηκα ότι θα πληρώσω ξάνα μεταφορικά στην courier και πιστέυω πως το dualshop δεν είχε λόγο να μου πει ότι δεν επισκευάζετε!
Alxnks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 και πιστέυω πως το dualshop δεν είχε λόγο να μου πει ότι δεν επισκευάζετε! Πέρα από τον προφανή εννοείς ε; δηλαδή να πάρεις καινούριο.
exypnakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πιστεύω να το έκαναν αυτό, γιατί αυτοί μου είπαν όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο ή να μου το στείλουν πίσω με την courier ή να πάρω καινούργιο. Τώρα εγώ έχω τις εξής λύσεις: 1ον να πάρω ένα ανακατασκευασμένο από την cometron. 2ον να αγοράσω ένα καινούργιο με 219€. 3ον να το πάω στο ebw να το κοιτάξουν κι εκεί. Εσείς ποια λύση θα μου προτείνατε;;;
Alxnks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δεν πιστεύω να το έκαναν αυτό, γιατί αυτοί μου είπαν όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο ή να μου το στείλουν πίσω με την courier ή να πάρω καινούργιο. Τώρα εγώ έχω τις εξής λύσεις: 1ον να πάρω ένα ανακατασκευασμένο από την cometron. 2ον να αγοράσω ένα καινούργιο με 219€. 3ον να το πάω στο ebw να το κοιτάξουν κι εκεί. Εσείς ποια λύση θα μου προτείνατε;;;
exypnakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Τι είναι αυτό;;; Ερώτηση έκανα "Εσείς τι μου προτείνετε;"!!!
Alxnks Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 υπογραμμισα στο quote που εκανα καποια σημεια που ηθελα να τονισω! κατα τα αλλα..για αρχη πηγαινε το στο ebw και αναλογα τι θα σου πουν κι εκεινοι βλεπεις και κανεις.
exypnakias Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 υπογραμμισα στο quote που εκανα καποια σημεια που ηθελα να τονισω! κατα τα αλλα..για αρχη πηγαινε το στο ebw και αναλογα τι θα σου πουν κι εκεινοι βλεπεις και κανεις. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το ebw. Επειδή όμως μένω επαρχία, το ps3 αυτή τη στιγμή το έχουν αυτοί από το dualshop μου είναι δύσκολο να μου το φέρουν αυτοί, να πληρώσω μεταφορικά και μετά να το στείλω με την courier ξάνα στο ebw. Τώρα θα αποφασίσω αν θα πάρω καινούργιο ή θα το στείλω εκεί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα