kanellich Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας.Έχω το ps3 με cfw kmeaw 3.55 και το gran turismo 5 γνήσιο. Άνοιξα το wireless (ούτε λόγος για PSN login) έβαλα το παιχνίδι και είδε update 2.02. Ξέρει κάποιος να μου πει εάν θα πειράξει το firmware της κονσόλας ή κάνει μόνο το GT5 update και το κατεβάζω άφοβα;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σας.Έχω το ps3 με cfw kmeaw 3.55 και το gran turismo 5 γνήσιο. Άνοιξα το wireless (ούτε λόγος για PSN login) έβαλα το παιχνίδι και είδε update 2.02. Ξέρει κάποιος να μου πει εάν θα πειράξει το firmware της κονσόλας ή κάνει μόνο το GT5 update και το κατεβάζω άφοβα; μην το περασεις απο το 1.09 και μετα ζητα 3.60!!!!!!!
kanellich Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Καλές γιορτές.
vrwmiaris Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 εκανα το update αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως εξαργυρωνω κατι κουπονια που εγραφε και τι προσφερει το update
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα