Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά έχω ένα προβληματάκι και θα ήθελα τη βοήθεια σας! μετέτρεψα ένα dvd σε avi και μου βγήκε 12Gb θέλω να το ανεβάσω σε ένα site άρα όπως καταλαβαίνεται το θέλω σε πολύ πολύ πιο μικρό μέγεθος, τη μετατροπή σε avi την έκανα με το adobe premiere πώς μπορώ να το κάνω πιο μικρό?

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για τις απαντήσεις!

Δημοσ.

Αυτή είναι ζωή,adobe premiere για μια απλή μετατροπή,το adobe σαν avi γράφει με όσο Bitrate αντέχει ο Η/Υ σου για αυτό έγινε τόσο μεγάλο έχεις δύο επιλογές ή το ξανακάνεις αλλάζοντας το προφίλ στο adobe ή πολύ ποιο εύκολα το κάνεις ξανά από το dvd,μπορείς και από το αρχείο που έκανες αλλά όσες περισσότερες μετατροπές τόσο χαλάει, με το free make video όπου σαν ποιότητα όσο χαμηλότερο bitrate βάλεις τόσο μικρότερο το αρχείο κάτω από 1500 περίπου αρχίζει και χάνει πολύ πειραματίσου αν θες.

Δημοσ.

Χμμμ και πώς μπορώ να χαμηλώσω το Bitrate απ το adobe? Αλλιώς τι άλλες επιλογές έχω πέρα απ το freemake video που θα το δοκιμάσω;

Δημοσ.

Σου τα λέει η adobe http://help.adobe.com/en_US/PremierePro/4.0/WS81733643-B4A6-45c5-ABD7-D5A90EB388FC.html

Το ποιο «στάνταρ» για avi είναι το divx codec,βάλε γύρο στο 1000-1500 kbit/sec bitrate και θα πρέπει να είσαι οκ.

Αλλιώς τι άλλες επιλογές έχω πέρα απ το freemake video που θα το δοκιμάσω;

Γράψε video converter στο google να δεις ,ο κάθε ένας που ξέρει από προγραμματισμό έχει βγάλει και από ένα διαφορετικό.

Μερικά καλά

XMedia Recode

format factory

XviD4PSP

SUPER

virtualdubmod

και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

Σ ευχαριστώ TheELF για τη βοήθεια σου! το έκανα τελικά με το freemake video απο avi σε mp4 με 1500 bitrate και μου βγήκε 600MB νομίζω καλά είναι γιατί και η ποιότητα του εξαρχής δεν ήταν καλή ε μη το αποτελειώσω και εγώ!

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου!

Καλή Χρονιά! :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...