lionheart75 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου @armadilos συμφωνώ στα περισσότερα που είπες εκτός απο ένα. Όταν υπάρχει διαθεσιμότητα 40? κομμάτια ανα κατάστημα, αν όντως ισχύει τελικά αυτό και δεν ήταν λιγότερα, στην διαφήμιση που βάζεις στην TV αναγράφεις ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ατην προσφορά. Διαφορετικά έχεις κάνει απάτη... και κοροιδεύεις τον κόσμο για να τον προσελκύσεις στο κατάστημα, αφού ώς γνωστόν η διαφήμιση στην τηλεόραση κάνει μεγάλο ντόρο..... Αν πάλι θες να είσαι πιο σωστός ακόμα, δεν βάζεις καν διαφήμιση στην tv αλλά βγάζεις φυλλάδιο όπου αναφέρεις πάλι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Καλή Χρονιά να έχουμε!
bakass Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 offtopic κι εγω αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω........διαβαζω συνεχεια για το ελλαντα και για την γερμανια.....για τις τηλ. κρατησεις και για τα κονε με τους υπαλληλους.....μας φταιει το ενα μας φταιει το αλλο...προλαβαμε να χτυπησουμε xbox με 149??τοτε τα MEDIA MARKT τα σπανε,και ειμαι μαγκας που προλαβα.......Δεν προλαβαμε να παρουμε xbox με 149 και μας προτειναν με 199??ουστ γερμανοι και ουστ ελλαδα...τηλεφωνο τωρα σε ινκα,δικηγορους,προστιμα!!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ουτε το ελλαντα φταιει ουτε κανεις αλλος εκτος απο εμας τους ιδιους!!!εμεις διαμορφωσαμε αυτο το ελλαντα... εμεις που καθε μερα που μας πη@#νε οι γερμανοι τους θαυμαζουμε για το marketing τους.... εμεις που μας φταινε ολα ,μονο ομως οταν δεν ωφεληθουμε απο κατι...εμεις που εχουμε γινει παρτακηδες και ενω δεν προλαβαμε να αγορασουμε χβοχ, στεναχωρηθηκαμε για την φουκαριαρα την μανα με το παιδακι και τον παππου που δεν προλαβε να αγορασει xbox... Τα πραγματα ειναι απλα.... ΟΛΟΙ εδω μεσα γνωριζαμε τι γινεται με τετοιες προσφορες....(βλεπε public για οσους απ τους παλιους ξερουν)... αρα οποιος στηθηκε το εκανε με πληρη γνωση οτι ισως και να μεινει με την χαρα της προσφορας.....γι αυτο μην τα τα κανουμε πιο τραγικα τα πραγματα... και για να προλαβω τις απαντησεις,δεν επιτιθεμαι φραστικα σε κανενα ουτε την λεω σε κανεναν ουτε δουλευω στα ΜΜ ουτε θελω να το παιξω πιο εξυπνος απο καποιον αλλο... (προσωπικα ηθελα να παω στο ΜΑΡΟΥΣΙ να στηθω για να χτυπησω κι εγω γνωριζοντας οτι ισως και να επαιρνα τα.... κρυα μου, αλλα επειδη δεν ειμαι της ταλαιπωριας και το να τρεχω σκυμμενος κατω απ το ρολο δεν μου ταιριαζει,προτιμησα να μεινω χωρις kinect και χωρις slim.... ) καλη χρονια σε ολους....
armadilos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου @armadilos συμφωνώ στα περισσότερα που είπες εκτός απο ένα. Όταν υπάρχει διαθεσιμότητα 40? κομμάτια ανα κατάστημα, αν όντως ισχύει τελικά αυτό και δεν ήταν λιγότερα, στην διαφήμιση που βάζεις στην TV αναγράφεις ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ατην προσφορά. Διαφορετικά έχεις κάνει απάτη... και κοροιδεύεις τον κόσμο για να τον προσελκύσεις στο κατάστημα, αφού ώς γνωστόν η διαφήμιση στην τηλεόραση κάνει μεγάλο ντόρο..... Αν πάλι θες να είσαι πιο σωστός ακόμα, δεν βάζεις καν διαφήμιση στην tv αλλά βγάζεις φυλλάδιο όπου αναφέρεις πάλι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΈΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ. Καλή Χρονιά να έχουμε! Φίλε μου @lionheart75 συμφωνώ ότι ηθικά σωστό είναι να πουν πόσα κομμάτια θα διαθέσουν, αν και σιωπηλά όλοι ξέραμε ότι δεν θα είναι πολλά αυτά. Αλλά οι κανόνες του μάρκετινγκ και της διαφήμισης είναι διαφορετικοί. Δεν επικροτώ τις πρακτικές αυτές, αλλά αν και εγώ ήμουν υπάλληλος ή διευθυντής προώθησης/διαφήμισης, τότε τα ίδια θα έκανα, γιατί απλά αυτήν θα ήταν η δουλειά μου. Με το καλό το νέο έτος, και ας ευχηθώ -περα από υγεία- να ικανοποιηθούν και οι επιθυμίες των απανταχού gamers.
apd453 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ποσο δικιο εχεις..... Κάτι δεν κατάλαβες καλά μάλλον.
spinemm Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μην εισαι τοσο σιγουρος...μαλλον καταλαβα πολλα παραπανω....
goregr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια χρονια πολλα. Διαβασα κατι που εγραψε 1 φιλος lionheart75 για το mediamarkt στην αργυρουπολη , θελω να του πω οτι ειναι λαθος. Ειμουν ο ΠΡΩΤΟΣ που πηγα το πρωι. Στις 8 ημουν εξω απο το μαγαζι. Μετα απο λιγο ηρθαν και αλλα 2 ατομα μαζι και σιγα σιγα μαζεψε ουρα. Στις 9 παρα κατι ανοιξε η πορτα και μπροστα μου ετρεξε ενα παιδακι και πηρε το πρωτο xbox. To δευτερο που εφυγε απο την παλετα το πηρα εγω. Μεσα το πολυ σε 40 δευτερολεπτα η παλετα ηταν αδεια. Οποτε στην ουσια 9 παρα 1-2 λεπτα δεν υπηρχε κανενα xbox. Πρεπει να ηταν γυρω στα 30 κομματια ισως και λιγοτερα. Οποτε αν αυτος πηγε 9:15 9:20 λογικο ειναι να μην βρηκε και οσοι το αγορασαν ειχαν φυγει οι περισσότεροι . Αυτα .
Themos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μαλλον ξυπνησα αργα σημερα..... Ασ το κλειδωσει και καποιος mod μη διαβαζουμε τζαμπα σελιδες για το αν εχει η' οχι διαθεσιμοτητα πλεον. Καλη Χρονια σε ολους
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια χρονια πολλα. Διαβασα κατι που εγραψε 1 φιλος για το mediamarkt στην αργυρουπολη , θελω να του πω οτι ειναι λαθος. Ειμουν ο ΠΡΩΤΟΣ που πηγα το πρωι. Στις 8 ημουν εξω απο το μαγαζι. Μετα απο λιγο ηρθαν και αλλα 2 ατομα μαζι και σιγα σιγα μαζεψε ουρα. Στις 9 παρα κατι ανοιξε η πορτα και μπροστα μου ετρεξε ενα παιδακι και πηρε το πρωτο xbox. To δευτερο που εφυγε απο την παλετα το πηρα εγω. Μεσα το πολυ σε 40 δευτερολεπτα η παλετα ηταν αδεια. Οποτε στην ουσια 9 παρα 1-2 λεπτα δεν υπηρχε κανενα xbox. Πρεπει να ηταν γυρω στα 30 κομματια ισως και λιγοτερα. Οποτε αν αυτος πηγε 9:10 9:20 λογικο ειναι να μην βρηκε. Αυτα . ααα...για πες... πώς προλαβε και εκλεισε τηλεφωνικά καποιος άμα είχαν εξαντληθει πριν τις 09.00 που ανοιγουν οι γραμμές;; να σαι καλα ρε φιλε που μας ανοιξες τα ματια! Καλη χρονια, δε συνεχίζω άλλο, ντροπη στους εξυπνάκιδες μονο, χρονιαρες μερες...
lionheart75 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια χρονια πολλα. Διαβασα κατι που εγραψε 1 φιλος για το mediamarkt στην αργυρουπολη , θελω να του πω οτι ειναι λαθος. Ειμουν ο ΠΡΩΤΟΣ που πηγα το πρωι. Στις 8 ημουν εξω απο το μαγαζι. Μετα απο λιγο ηρθαν και αλλα 2 ατομα μαζι και σιγα σιγα μαζεψε ουρα. Στις 9 παρα κατι ανοιξε η πορτα και μπροστα μου ετρεξε ενα παιδακι και πηρε το πρωτο xbox. To δευτερο που εφυγε απο την παλετα το πηρα εγω. Μεσα το πολυ σε 40 δευτερολεπτα η παλετα ηταν αδεια. Οποτε στην ουσια 9 παρα 1-2 λεπτα δεν υπηρχε κανενα xbox. Πρεπει να ηταν γυρω στα 30 κομματια ισως και λιγοτερα. Οποτε αν αυτος πηγε 9:10 9:20 λογικο ειναι να μην βρηκε. Αυτα . Σε εμένα αναφέρεσαι φίλε, οπότε θα σου απαντήσω όπως πρέπει. Αφού μπόρεσες και στήθηκες απο τις 8 το πρωί μαζί με τους υπόλοιπους για να το πάρεις στις 9 παρά 1 λεπτό, μπράβο σου ... να το χαίρεσαι και καλορίζικο!! Τα κομμάτια απο 40 που ενημερώθηκα γίνανε 30 και λιγότερα τελικά και εξαντλήθηκαν πρίν καλά καλά ανοίξει το κατάστημα. (Ωράριο Σάββατο 09:00 - 20:00) Αυτά είναι!!!
goregr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 ααα...για πες... πώς προλαβε και εκλεισε τηλεφωνικά καποιος άμα είχαν εξαντληθει πριν τις 09.00 που ανοιγουν οι γραμμές;; να σαι καλα ρε φιλε που έλυσες την απάτη κάποιων! Ξεχασα να γραψω οτι ειδαμε 4 xbox να τα παιρνουν απο την παλετα οι υπάλληλοι και να τα πηγαινουν αλλου. Οποτε ηταν κρατημενα απο γνωστους ή τηλεφωνικα , δεν ξερω.
Konstantin77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δε λεει οτι φταις που πηγες 09.10, λεει τα γεγονοτα...το λογικα δεν εχει την εννοια του καλα να παθεις αλλα οτι ετσι οπως εγινε λογικο ηταν να μην εχει κανενα.
goregr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δε λεει οτι φταις που πηγες 09.10, λεει τα γεγονοτα...το λογικα δεν εχει την εννοια του καλα να παθεις αλλα οτι ετσι οπως εγινε λογικο ηταν να μην εχει κανενα. Ακριβως.
BOXER1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλή χρονιά παιδια σε όλους.... και μην ανησυχείτε εκπτώσεις ερχονται και με την κρίση θα υπαρξουν και αλλες τέτοιες προσφορες.
Themos3 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλή χρονιά παιδια σε όλους.... και μην ανησυχείτε εκπτώσεις ερχονται και με την κρίση θα υπαρξουν και αλλες τέτοιες προσφορες. Ποια κριση?Αρκει να δεις σε ποσο κοσμο περισσευουν σημερα 150ε ωστε να μαλωνουν κ μεταξυ τους και καταλαβαινεις την κριση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις