Προς το περιεχόμενο

media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ καλό ε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω, εγω απο το Αργυρουπολης πηρα το δικο μου....9:20!!!!!

:confused: ρατσισμος μαλλον τα εδειναν στους ομορφους :mrgreen:

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (που με τη δικη μου λογικη σημαινει λιγα κομματια) και ΟΧΙ ΕΛΑΤΕ εχει για ολους!!!!αλλα ΕΠΕΙΔΗ οι ελληναρες ειμαστε της τελευταιας στιγμης απαιτουμε και στις 8 το βραδυ να πηγαιναμε να βρισκαμε.....

Έλα ρε φίλε τώρα θα μας τρελάνεις?

Βάζω και εγώ στο μαγαζί μου προσφορά μπλούζα 10λεπτά 2 κομμάτια όλα κι όλα.

Κολλάω και αυτοκόλλητο στο τζάμι για μια μέρα και όποιος μπαίνει του λέω φίλε "είχα φίλε σε προσφορά τα μπλουζάκια και μου τελείωσαν"

Αυτό θέλεις να μας πεις ότι δεν είναι απάτη?

Ο τζάμπας πέθανε ο απάτης ζει.

Δημοσ.

Καλορίζικο φίλε, είσαι τυχερός. :)

Μήπως ήσουν νωρίτερα?

Πόσα κομμάτια είχε ?

Γιατί εγώ δεν είδα ούτε 1.

Είχε ουρά στην είσοδο? διότι ούτε απο αυτή είδα.

Φιλη....:) οχι δεν ημουν νωριτερα, απλα 09:00 πηρα τηλ, (γιατι νωριτερα μου εδινε μνμ οτι και καλα τηλεφωνω σε ωρα που δεν δουλευουν) το εκλεισα και 09:20 (09:19:44 συμφωνα με την αποδειξη :) ) πληρωνα στ ταμειο μαζι με κατι φιγουρες απο τα skylander.

Δεν διαφωνω για το λιγο του κοσμου....

Έλα ρε φίλε τώρα θα μας τρελάνεις?

Βάζω και εγώ στο μαγαζί μου προσφορά μπλούζα 10λεπτά 2 κομμάτια όλα κι όλα.

Κολλάω και αυτοκόλλητο στο τζάμι για μια μέρα και όποιος μπαίνει του λέω φίλε "είχα φίλε σε προσφορά τα μπλουζάκια και μου τελείωσαν"

Αυτό θέλεις να μας πεις ότι δεν είναι απάτη?

Φιλη...βρε παιδια, εδω δεν ειμαι ουτε για να διαφωνησω μαζι σας ουτε για να υποστηριξω τα ΜΜ, απλα καποιες εκφρασεις ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ετσι λοιπον η δικια μου αποψη για το θεμα ΠΡΟΣΦΟΡΑ σημαινει αυτο που εγραψα...για σενα σημαινει αυτο που γραφεις...ΟΚ ο καθενας με την αποψη του....

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!

Δημοσ.

Φιλη....:) οχι δεν ημουν νωριτερα, απλα 09:00 πηρα τηλ, (γιατι νωριτερα μου εδινε μνμ οτι και καλα τηλεφωνω σε ωρα που δεν δουλευουν) το εκλεισα και 09:20 (09:19:44 συμφωνα με την αποδειξη :) ) πληρωνα στ ταμειο μαζι με κατι φιγουρες απο τα skylander.

Δεν διαφωνω για το λιγο του κοσμου....

Φίλη μου με συγχωρείς αλλά αυτό που λές αποδεικνύει αυτό που είπα νωρίτερα.

Υπήρχαν ΕΛΑΧΙΣΤΑ κομμάτια και ΔΕΝ υπήρχε ουρά κόσμου που να δικαιολογεί το γεγονός ότι είχαν εξαντληθεί απο τις 9:20 το πρωί.

Αν αυτό δεν το θεωρείς απαράδεκτο και απάτη τότε τι να σου πώ...

Απο την άλλη το θεωρώ απαράδεκτο απο μέρους τους επίσης να κρατούν κομμάτια τηλεφωνικά απο την στιγμή που είναι ελάχιστα.... Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο απο το κατάστημα.

Δημοσ.

Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω, εγω απο το Αργυρουπολης πηρα το δικο μου....9:20!!!!!

ΑΑΑ, κρατημένο...γιαυτό και τους υποστηρίζεις, μόλις πάρουμε κατι φτηνό, τα ξεχναμε όλα περί σεβασμού στον καταναλωτή και προσωπικης αξιοπρεπιας... ετσι εξηγείται η πόρωση ορισμένων να υποστηριζουν ακόμα ΜΜ...σου λεει ο άνθρωπος ότι για την προσφορά ΗΜΕΡΑΣ δεν ήξεραν που είναι και τι είναι (και καλά) και μετά θυμηθηκαν ότι ηταν 3-4 κομματια (και καλά). Απλώς δεν ειπαν τα 100 ατομα που θα ηταν το πρωι και εφυγαν με αδια χερια, τους ξεφυγε, το λυσμόνησαν...τελικά ειναι τα ΜΜ αλλά ειναι και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τραγικοί. Και ξαναλέω δε με ενδίεφερε καν η προσφορά... Ακουσε να δεις εξυπνάκια και ο καθε ένας που πηρε κονσολα φτηνα και τους υποστηρίζει: σε οργανωμενα κρατη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτο! Στην Αμερική ειναι υποχρεωμένοι να έχουν απόθεμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, αν δεν έχουν σου γράφουν αριθμό τεμαχίων που ειναι διαθεσιμα...οχι να παει ο αλλος 100χιλιομετρα και να παρει το Παπαγια του επειδη εσυ θελεις να τον φερεις στο μαγαζι σου!!!

Δημοσ.

ΑΑΑ, κρατημένο...γιαυτό και τους υποστηρίζεις, μόλις πάρουμε κατι φτηνό, τα ξεχναμε όλα περί σεβασμού στον καταναλωτή και προσωπικης αξιοπρεπιας... ετσι εξηγείται η πόρωση ορισμένων να υποστηριζουν ακόμα ΜΜ...σου λεει ο άνθρωπος ότι για την προσφορά ΗΜΕΡΑΣ δεν ήξεραν που είναι και τι είναι (και καλά) και μετά θυμηθηκαν ότι ηταν 3-4 κομματια (και καλά). Απλώς δεν ειπαν τα 100 ατομα που θα ηταν το πρωι και εφυγαν με αδια χερια, τους ξεφυγε, το λυσμόνησαν...τελικά ειναι τα ΜΜ αλλά ειναι και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ τραγικοί. Και ξαναλέω δε με ενδίεφερε καν η προσφορά... Ακουσε να δεις εξυπνάκια και ο καθε ένας που πηρε κονσολα φτηνα και τους υποστηρίζει: σε οργανωμενα κρατη ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αυτο! Στην Αμερική ειναι υποχρεωμένοι να έχουν απόθεμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, αν δεν έχουν σου γράφουν αριθμό τεμαχίων που ειναι διαθεσιμα...οχι να παει ο αλλος 100χιλιομετρα και να παρει το Παπαγια του επειδη εσυ θελεις να τον φερεις στο μαγαζι σου!!!

φιλε μην συγκρινεις την αμερικη εκει σε μια προσφορα ο αλλος μπορει να σου βγαλει οπλο μονο και μονο για να μην παρεις εσυ την προσφορα και να την παρει ο αλλος. μπορει οι Ελληνες να ειναι μπαγλαμαδες, ΑΛΛΑ το φιλοτιμο του δεν προκειτε να το βρεις πουθενα

Δημοσ.

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ....διαφορετικα θα εβλεπες οτι αυτο περι ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ το εχω ηδη σχολιασει....

Τους χαρακτηρισμους σε παρακαλω κρατα τους για εσενα ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ!!! και ΝΑΙ θα τους υποστηριζα ειτε ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Απο την άλλη το θεωρώ απαράδεκτο απο μέρους τους επίσης να κρατούν κομμάτια τηλεφωνικά απο την στιγμή που είναι ελάχιστα.... Σε τέτοιες περιπτώσεις μόνο απο το κατάστημα.

Να σε ρωτησω και εγω κατι φιλε μου :) απο ποτε το λογικο, δηλαδη, παιρνω τηλεφωνο και ζηταω να μου το κρατησουν....ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι αλλο εσεις που δεν το προλαβατε πηρατε ενα bluetooth ακουστικο, ενα μελανι για τον εκτυπωτη σας η οτιδηποτε αλλο?

Ελπιζω πως οχι, αλλα αν πηρατε φοβαμαι την πατησατε..

Δημοσ.

Ευτυχώς ο κόσμος αρχίζει και ξυπνάει και για αυτό στα ΜΜ βαράνε μύγες.

Καλή χρονιά και καλό παιχνίδι σε όσους το πήραν.

Δημοσ.

ρε παιδια φερανε λεει 40τμχ το. καθε μαγαζι. ποσα να φερουν? που να φανταστουν με τα οικονομικα δεδομενα οτι θα σκασουν 100 ατομα να παρουν xbox? και αν τα μισα αγοραστηκαν για πουλημα στο καθε bbw.gr επισης αυτοι φταινε?

προς το παρον φαινεται αρκετοι το προλαβαν, τουλαχιστον οσοι γραφουν εδω και πηγαν στις 9.

παντως παιζουν αγγελιες σε καλες τιμες και σπασμενα Ή με αρκετα games.

Δημοσ.

Να σε ρωτησω και εγω κατι φιλε μου :) απο ποτε το λογικο, δηλαδη, παιρνω τηλεφωνο και ζηταω να μου το κρατησουν....ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ?

Eίναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όταν γνωρίσουν ότι έχουν ελάχιστα κομμάτια να δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες.

Περισσότερο δε όταν η διαφήμιση έπαιζε όλη την ημέρα χτές στην tv χωρίς να αναφέρεται ότι υπάρχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Όλοι αυτοί δλδ που έτρεξαν το πρωί να αγοράσουν, μην γνωρίζοντας ότι υπήρχε ελάχιστη διαθεσιμότητα, είναι μαλάκες? Γιατί να το δώσουν σε εσένα που το έκλεισες απο το σπιτάκι σου και όχι στον x-ψ πελάτη που πήγε νωρίτερα απο σένα στο κατάστημα?

Αυτά είναι βλακείες και καραγκιοζιλίκια αγαπητή μου.

Επίσης επέτρεψέ μου να σου πώ ότι αμφιβάλω αν το έκλεισες απλά τηλεφωνικά. Μάλλον κάποιος γνωστός σου υπάλληλος το κράτησε. ;)

Δημοσ.

Στον Γέρακα υπήρχε ουρά, αλλά τηρήθηκε σειρά προταιρεότητας. Ο καθένας έπαιρνε από μια κονσόλα και όχι 2 ή 3. Κανείς από τους τύπους που έστεκαν στην ουρά δεν μου φάνηκε έμπορος.

Γιατί τόσος χαμός όμως; Είναι προσφορά. Το ξέρουν όλοι ότι είναι λίγα κομμάτια. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Εγώ προσωπικά πήγα 10 λεπτά πριν ανοίξει το μαγαζί. Αν δεν το έβρισκα θα γύριζα σπίτι με άδεια χέρια και θα περίμενα την επόμενη προσφορά από οποιοδήποτε κατάστημα. Δεν θεώρησα ότι μου χρωστούσε κάποιος και ότι ντε και καλά θα έπρεπε να φύγω με μια φτηνή κονσόλα από το ΜΜ. Δεν την είχα για να λέω ότι την έχασα. Πήγα, στήθηκα στην ουρά, ήμουν τυχερός και την πήρα. Αν δεν την έπαιρνα τότε δεν θα κατηγορούσα τα ΜΜ επειδή δεν έβγαλαν 5.000 κομμάτια προς πώληση. Τόσο έχουν, τόσα θέλουν, τόσα βγάζουν. Γιατί να φάει πρόστιμο το μαγαζί; Η πολιτική τους είναι ξεκάθαρη. Όποιου του αρέσει πάει και ψωνίζει. Όποιου δεν του αρέσει κάθεται σπίτι του. Πρόστιμο να φάει κάποιο μαγαζί σε υποθέσεις καρτέλ κτλ. Όχι όταν βγάζει μια προσφορά-κράχτη. Δικά του ήταν τα xbox, τα έδωσε όπως γούσταρε.

Όσο για όσους πήγαν και τα πήραν και τα πουλάνε πιο ακριβά, μαγκιά τους. Σε ελεύθερη αγορά είμαστε. Όποιου δεν του αρέσει δεν παίρνει. Τίποτα δεν είναι δεδομένο μάγκες. Και δεν μιλάω μόνο για τα xbox και τα PS3. Μιλάω γενικά.

Καλή χρονιά σε όλους με ΥΓΕΙΑ πάνω απ' όλα!!!

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω παρακολουθησει ολη την offtopic κουβεντα περι Γερμανων, μαρκετιν κλπ, γιατι πραγματικα τα 2-3 πρωτα που διαβασα μου φανηκαν πολυ επιφανειακα και "αλλου".

Θελω να πω μονο μια κουβεντα:

"Να μαθουμε πρωτα να ψηφιζουμε και μετα μονο θα εχουμε τη "δυνατοτητα" να μιλαμε για οσα βλεπουμε στραβα και να εχουν αξια οσα λεμε. Οταν δηλαδη εμεις οι ιδιοι ψηφιζουμε σαν ζωα ειναι εντελως αστειο και γελοιο μετα να μιλαμε για τους "κακους" Γερμανους ή για τους "χοντρους" ;) ή για τους "playstation-ακιδες". ;)"

(δεν απευθυνομαι σε καποιον συγκεκριμενα απο τα 2-3 πρωτα ποστς επειδη το ανεφερα αρχικα, μην παρεξηγηθω, μπορει (λεμε) να εχουν ψηφισει σαν ανθρωποι αυτοι, γενικα μιλω, για τις "πλειοψηφιες" που εχουν φτασει την Ελλαδα εδω και τωρα ως παρθενες τους φταινε/χαλανε οσα βλεπουν)

Δημοσ.

Eίναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όταν γνωρίσουν ότι έχουν ελάχιστα κομμάτια να δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες.

Περισσότερο δε όταν η διαφήμιση έπαιζε όλη την ημέρα χτές στην tv χωρίς να αναφέρεται ότι υπάρχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Όλοι αυτοί δλδ που έτρεξαν το πρωί να αγοράσουν, μην γνωρίζοντας ότι υπήρχε ελάχιστη διαθεσιμότητα, είναι μαλάκες? Γιατί να το δώσουν σε εσένα που το έκλεισες απο το σπιτάκι σου και όχι στον x-ψ πελάτη που πήγε νωρίτερα απο σένα στο κατάστημα?

Αυτά είναι βλακείες και καραγκιοζιλίκια αγαπητή μου.

Επίσης επέτρεψέ μου να σου πώ ότι αμφιβάλω αν το έκλεισες απλά τηλεφωνικά. Μάλλον κάποιος γνωστός σου υπάλληλος το κράτησε. ;)

Ειλικρινα αγαπητε μου....δεν μπορω να καταλαβω γιατι την εξυπηρετικη υπαλληλο (γιατι σε κοπελλα το εκλεισα) την λεμε αμεσως "γνωστος-κολλητος" (και αλλα τετοια ομορφα) απο το καταστημα....

Και γιατι να μην το δωσουν σε εμενα που πηρα τηλ? εγω λεφτα δεν θα εδινα?

Λυπαμαι για οσους δεν καταφεραν να το αγορασουν, κατανοω την οποια πικρια, αλλα οχι και να σταζουμε δηλητηριο επειδη καποια/-ος μπορει να σκεφθηκε λιγο πιο εξυπνα απο τους αλλους που (πιθανον, καθως δεν το ειδα, δεν το αμφισβητω, ομως δεν μπορω και να το υποστηριξω) στηθηκαν εξω απο τα καταστηματα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...