Προς το περιεχόμενο

media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ καλό ε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στηθήκαμε στο κρυο για μιση ωρα μεχρι να ανοιξουν και τελικά είχε 10 κομματια στην Πυλαία. Φυσικά δεν προλαβα. Δεν στεναχωρήθηκα για μενα αλλα για εναν παππου που ήρθε απο την Κατερίνη και για ενα παιδάκι που το πηρε ο μπαμπας του μαζί. Αυτο ηταν. Δεν ξαναπαταω στο μαγαζάκι τους.

Κανουν πανελλαδικές διαφημίσεις για 100-200 τεμάχια σε όλη την Ελλάδα. Κανονικά κάποιος πρέπει να επέμβει. Ο ΙΝΚΑ, επιτροπή ανταγωνισμού, καποιος. Μπανανία ειμαστε, δεν λογοδοτεί κανείς.

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όσο περισσότερο μένει το νήμα ενεργό, τόσο βαθύτερα "γράφεται" στο υποσυνείδητο μας το όνομα Media Markt.

Ο στόχος κάθε αλυσίδας καταστημάτων είναι να καταγραφεί το όνομα της στο υποσυνείδητο του καταναλωτή και να έρχεται στην επιφάνεια όταν σκέφτεται να αγοράσει κάποιο από τα προϊόντα που διαθέτει.

Πρόταση μου να κλειδωθεί το νήμα μιας και ότι είχε να πει το είπε.

Δημοσ.

Το λες και μόνος σου...Στην Ισπανία δε θα μπορούσε να συμβεί αυτό...Μόνο εδώ στο Ελλάντα...Αφού τόσο σε σέβονται γιατί να μην τους ρίξεις μαύρο? Δικαίωμα τους και δικαίωμα μου. ( και όντως είμαστε οff topic )Happy gaming :devil:

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν μπορω να σας καταλαβω μερικους.....πως καταφερατε και μπλεξατε το Ναζισμο, με το σκοτωμα παιδιων τον παγκαλο και το υπολοιπο σκυλοσοι με την προσφορα που εκαναν τα ΜΜ, για το ΧΒΟΧ ειλικρινα αυτα μονο στο ελλαντα....ΟΚ καποιοι δεν προλαβατε (προσωπικα προλαβα), ΟΚ εβγαλαν λιγα κομματια, ΟΚ μπορει και να ηταν κραχτης, ΟΚ υπαρχει η ελληνικη λαμογια στη μεση (γιατι Ισπανια τουλαχιστον, που ημουν μεχρι τα Χριστουγεννα, και "επαιζε" καποια αντιστοιχη προσφορα, οταν εξαντληθηκαν τα αποθεματα και ζητουσε ο κοσμος εκαναν "προσφορα" καποια σχεδον αντιστοιχα πακετα με την τιμη του προσφερομενου) ομως εκει μιλαμε για μια τεραστια αγορα χωρις να εμπεριεχεται η ελληνικη μπαγαποντια του στυλ παιρνω 4 και μετα τις πουλαω για 250Ε την μια, ομως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν μπορω να σας καταλαβω γιατι πρεπει να πεσει μαυρο στα ΜΜ και διαφορα αλλα τετοια ομορφα....εαν ηθελαν μπορουσαν ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα υπολοιπα ελληνικα καταστηματα να βγαλουν την προσφορα αυτη, καθως το πακετο ερχεται "ετοιμο" και οχι το καθε ειδος ξεχωριστα, ομως δεν το εκαναν......

Και ΟΧΙ δεν δουλευω στα ΜΜ εαν καποιος το σκεφτει!!!!!!!!!!!!

Αν δεν πέσει μαύρο δαγκωτό το ΜΜ θα το ξανακάνει όπως και το έχει ξανακάνει.

Για την απάτη ενημερώθηκα μέσο φίλου τον οποίο βέβαια είχα προειδοποιήσει αλλά δε με άκουσε.

Τα ΜΜ από εμένα έχουν φάει μαύρισμα εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Ούτε τη σκόνη μου δεν τους αφήνω.

Δημοσ.

Στο δίκο μου υποσυνείδητο γράφει "αλλο ενα μαγαζί με προσφορές κράχτες" Happy gaming και απο εμένα σε όσους το πρόλαβαν.

Δημοσ.

Ότι και να λέμε τα ΜΜ είναι από τα καλύτερα του είδους του. Αν δεν είχαν έρθει θα είχαμε μείνει με κωτσο που έχει κάνει επιστιμη τις "προσφορες" με 2 κομμάτια το πολύ. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο για τους καταναλωτές.

Δημοσ.

Αν δεν πέσει μαύρο δαγκωτό το ΜΜ θα το ξανακάνει όπως και το έχει ξανακάνει.

Για την απάτη ενημερώθηκα μέσο φίλου τον οποίο βέβαια είχα προειδοποιήσει αλλά δε με άκουσε.

Τα ΜΜ από εμένα έχουν φάει μαύρισμα εδώ και 2 χρόνια περίπου.

Ούτε τη σκόνη μου δεν τους αφήνω.

Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ (που με τη δικη μου λογικη σημαινει λιγα κομματια) και ΟΧΙ ΕΛΑΤΕ εχει για ολους!!!!αλλα ΕΠΕΙΔΗ οι ελληναρες ειμαστε της τελευταιας στιγμης απαιτουμε και στις 8 το βραδυ να πηγαιναμε να βρισκαμε.....

Την απατη ειλικρινα...ακομα δεν μπορω να την βρω!!!

Ότι και να λέμε τα ΜΜ είναι από τα καλύτερα του είδους του. Αν δεν είχαν έρθει θα είχαμε μείνει με κωτσο που έχει κάνει επιστιμη τις "προσφορες" με 2 κομμάτια το πολύ. Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο για τους καταναλωτές.

+1 Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!!

Το λες και μόνος σου...Στην Ισπανία δε θα μπορούσε να συμβεί αυτό...Μόνο εδώ στο Ελλάντα...Αφού τόσο σε σέβονται γιατί να μην τους ρίξεις μαύρο? Δικαίωμα τους και δικαίωμα μου. ( και όντως είμαστε οff topic )Happy gaming :devil:

Και ομως....και εδω μετα το τελος των κονσολων στα 149Ε "επαιζε" σχεδον αντιστοιχη προσφορα στα 199Ε...αλλα μαλλον το 50αρικο παραπανω μας χαλαει.....

Δημοσ.

Εξυπνουλη ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΑ ΜΜ, αρκετα παιδια απο εδω μεσα με ξερουν και γνωριζουν που δουλευω....ΑΙΝΤΕ ο ελληναρας το βρηκε με πληρωνουν καλα στο μαγαζακι μου...ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!

Μην υποστηριξει καποιος/α κατι αμεσως δουλευει εκει!!!!! εμ για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε γιατι αμφισβητουμε τα παντα!!!!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ!!!!

Δημοσ.

Για κάποιους που έγραψαν νωρίτερα στο νήμα ότι οι Γερμανοί είναι εγγύηση και δεν είναι όπως οι υπόλοιποι Eλληνάρες καταστηματάρχες με τις ανύπαρκτες προσφορές και τα ελάχιστα κομμάτια κλπ, κλπ έχω να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου,

Μεταξύ 9:15-9:20 το πρωί σήμερα βρίσκομαι στο κατάστημα Mediamarkt Αργυρούπολης. Καμμία απολύτως ουρά στην είσοδο, μπαίνω μέσα και κατευθύνομαι στο μέρος που υπάρχουν οι κονσόλες. Ελάχιστη κινητικότητα μέσα στο κατάστημα. Δύο πελάτες βρίσκονται ήδη στο σημείο με τα video games και ψάχνουν για την (παλέτα?) με τα xbox στην προσφορά των 149€ που χτές έπαιζε διαφήμιση όλη την ημέρα στην tv και μας πήρε τα αυτιά. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπήρχε τέτοια παλέτα ή ντάνα αν θέλετε. Ρωτάει κάποιος απο τους τρείς μας τον πωλητή για τα xbox της προσφοράς και μας απαντά ότι υπήρχαν όλα και όλα 40-45 κομμάτια τα οποία έφυγαν. Αντ' αυτού μας δείχνει 4-5 κομμάτια άλλης (και καλά προσφοράς) στα 199€ με το 250GB xbox και το halo. :whistle:

Αμφιβάλω αν τα 40-45 κομμάτια έφυγαν απο το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός και αν άνοιξαν απο τις 8 το πρωί και όχι στις 9 που ανοίγουν απο όσο γνωρίζω. Θα είχα πάρει πρέφα κάποια κίνηση απο τα πακέτα που θα έφευγαν τι διάλο. Εκτός και αν τα λίγα κομμάτια που υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα είχαν κλειστεί/ καβατζωθεί απο την προηγούμενη για γνωστούς και φίλους, πράγμα πάρα πολύ πιθανό. Μήπως όμως τα 40-45 κομμάτια που ανέφερε ο υπάλληλος ήταν το απόθεμα στα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα? Αυτό μου φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο κύριοι.

Δεν πειράζει το ανηψάκι μου δεν θα πάρει xbox φέτος θα αρκεστεί με το psp δεν χάλασε και ο κόσμος.

Όμως αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και θα πρέπει να γίνει κάτι σε αυτή την χώρα επιτέλους. Πρόστιμο το λιγότερο, στήριξη στα μικρά καταστήματα και εμπάργκο σε αυτούς θα ήταν το σωστότερο αλλά πού...

Είδαν τι μπουρδέλο είμαστε και οι Γερμανοί και ξύπνησαν και αυτοί.... δεν υπάρχει λέμε. :P

Δημοσ.

Φυσικά και θα είχε λίγα κομμάτια.φυσικά και τα μίσα από αυτα θα τα έχουν πάρει πωλητές ή θα τα έχουν κρατήσει για γνωστούς.αν εμένα κοντά σε κάποιο ΜΜ θα πήγαινα γιατί μόνο έτσι δικαιολογείτε η ταλαιπωρία.καταλαβαίνω τη δυσαρέσκεια πολλών αλλά έτσι γίνεται στις προσφορές.λίγα κομμάτια οποίος προλάβει.αυτο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι για αυτούς που σύμφωνα με τα λεγόμενα σας πήγαν με πιτσιρίκι.μα τι βλάκες!πηγαίνετε μόνοι σας και πάρτε το και κάντε του έκπληξη!μην το κουβαλάς μες το πρωί για να απογοητευτεί!και σε αυτο ποντάρει το ΜΜ.πάρε του κάτι άλλο για να μην στεναχωρηθεί χρονιαρα μέρα.

Δημοσ.

Μια χαρα η προσφορα!

Αντε να δουμε και καμια για ps3 ;)

offtopic

Στο μαρουσι ειχε σκετο ΠΣ3-160 χωρις παιχνιδια στα 199....Αν θες το λες προσφορα αυτο. Σημερα το εβγαλε το γκετιτ στα 219 σκετο επισης το ΠΣ3-160

Δημοσ.

Το να υπερασπίζεσαι κάτι τέτοιο ή ανοησία μου δείχνει ή συμφέρον.

Διάλεξε και πάρε.

Τιποτα απο τα δυο ισως? Ανοησια γιατι? επειδη τους υποστηριζω? Μπαααα δε νομιζω...

Συμφερον? γιατι επειδη παλι τους υποστηριζω? Ναι βρε μου εχουν υποσχεθει καθε λεξη και 1 ευρω....

Κοιτα να δεις, προσωπικα, δεν κερδιζω κατι, απλα εχω μαθει καποιον που με σεβεται να τον υποστηριζω και επειδηαπο τα ΜΜ ψωνιζω και εδω και στο εξωτερικο, πιστεψε με οσοες φορες αντιμετωπισα προβλημα, αμεσως με εξυπηρετησαν, ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ, εαν αυτο για σενα δεν μετραει για εμενα μετραει και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ μονο στο ΠΛΑΙΣΙΟ, Multirama ΚΑΙ στο ΚΟΡΑΣΙΔΗ (παλια στο ΤΕΞΑΣ) ειχα δει.....

Για κάποιους που έγραψαν νωρίτερα στο νήμα ότι οι Γερμανοί είναι εγγύηση και δεν είναι όπως οι υπόλοιποι Eλληνάρες καταστηματάρχες με τις ανύπαρκτες προσφορές και τα ελάχιστα κομμάτια κλπ, κλπ έχω να παραθέσω και εγώ την εμπειρία μου,

Μεταξύ 9:15-9:20 το πρωί σήμερα βρίσκομαι στο κατάστημα Mediamarkt Αργυρούπολης. Καμμία απολύτως ουρά στην είσοδο, μπαίνω μέσα και κατευθύνομαι στο μέρος που υπάρχουν οι κονσόλες. Ελάχιστη κινητικότητα μέσα στο κατάστημα. Δύο πελάτες βρίσκονται ήδη στο σημείο με τα video games και ψάχνουν για την (παλέτα?) με τα xbox στην προσφορά των 149€ που χτές έπαιζε διαφήμιση όλη την ημέρα στην tv και μας πήρε τα αυτιά. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπήρχε τέτοια παλέτα ή ντάνα αν θέλετε. Ρωτάει κάποιος απο τους τρείς μας τον πωλητή για τα xbox της προσφοράς και μας απαντά ότι υπήρχαν όλα και όλα 40-45 κομμάτια τα οποία έφυγαν. Αντ' αυτού μας δείχνει 4-5 κομμάτια άλλης (και καλά προσφοράς) στα 199€ με το 250GB xbox και το halo. :whistle:

Αμφιβάλω αν τα 40-45 κομμάτια έφυγαν απο το συγκεκριμένο κατάστημα εκτός και αν άνοιξαν απο τις 8 το πρωί και όχι στις 9 που ανοίγουν απο όσο γνωρίζω. Θα είχα πάρει πρέφα κάποια κίνηση απο τα πακέτα που θα έφευγαν τι διάλο. Εκτός και αν τα λίγα κομμάτια που υπήρχαν στο συγκεκριμένο κατάστημα είχαν κλειστεί/ καβατζωθεί απο την προηγούμενη για γνωστούς και φίλους, πράγμα πάρα πολύ πιθανό. Μήπως όμως τα 40-45 κομμάτια που ανέφερε ο υπάλληλος ήταν το απόθεμα στα καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα? Αυτό μου φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο κύριοι.

Δεν πειράζει το ανηψάκι μου δεν θα πάρει xbox φέτος θα αρκεστεί με το psp δεν χάλασε και ο κόσμος.

Όμως αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα και θα πρέπει να γίνει κάτι σε αυτή την χώρα επιτέλους. Πρόστιμο το λιγότερο, στήριξη στα μικρά καταστήματα και εμπάργκο σε αυτούς θα ήταν το σωστότερο αλλά πού...

Είδαν τι μπουρδέλο είμαστε και οι Γερμανοί και ξύπνησαν και αυτοί.... δεν υπάρχει λέμε. :P

Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω, εγω απο το Αργυρουπολης πηρα το δικο μου....9:20!!!!!

Δημοσ.

Τιποτα απο τα δυο ισως? Ανοησια γιατι? επειδη τους υποστηριζω? Μπαααα δε νομιζω...

Συμφερον? γιατι επειδη παλι τους υποστηριζω? Ναι βρε μου εχουν υποσχεθει καθε λεξη και 1 ευρω....

Κοιτα να δεις, προσωπικα, δεν κερδιζω κατι, απλα εχω μαθει καποιον που με σεβεται να τον υποστηριζω και επειδηαπο τα ΜΜ ψωνιζω και εδω και στο εξωτερικο, πιστεψε με οσοες φορες αντιμετωπισα προβλημα, αμεσως με εξυπηρετησαν, ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ, εαν αυτο για σενα δεν μετραει για εμενα μετραει και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ μονο στο ΠΛΑΙΣΙΟ, Multirama ΚΑΙ στο ΚΟΡΑΣΙΔΗ (παλια στο ΤΕΞΑΣ) ειχα δει.....

Xωρις να θελω να σε αμφισβητησω, εγω απο το Αργυρουπολης πηρα το δικο μου....9:20!!!!!

Καλορίζικο φίλε, είσαι τυχερός. :)

Μήπως ήσουν νωρίτερα?

Πόσα κομμάτια είχε ?

Γιατί εγώ δεν είδα ούτε 1.

Είχε ουρά στην είσοδο? διότι ούτε απο αυτή είδα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...