Προς το περιεχόμενο

media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ καλό ε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να παρω ps3move για το ps3 μου αλλα θα μου πηγενε με 2 controller και 2 προσθετα controller + camera 100+ euro..οποτε μονο για το kinetic τα εσπαγε η προσφορα..καταστημα κηφησιας ειχε 20 κομματια 9:02 over..

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα ρε Media Markt 20 κομματια... Δλδ για ολοκληρη Θεσσαλονικη εστειλες μονο 60 ΚΟΜΜΑΤΙΑ????? Μονο οι κρατησεις ηταν τοσες.... :devil:

Δημοσ.

Κηφησίας ίσως ήταν παραπάνω απο 20..Πιθανώς 30.

Εγώ το πρόλαβα. :-D

Πρωτόγνωρη εμπειρία.Ουρά κόσμου,να σηκώνεται το ρολό και να σκύβουν και να τρέχουν για να προλάβουν.

Αυτά που βλέπουμε στο αμέρικα. :mrgreen:

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Στις 8:45 στο MediaMarkt Ρέντη είμασταν απ' έξω 30-40 άτομα.

Άκουσα από τον υπεύθυνο να λέει ότι υπήρχαν 60 κομμάτια.

Μπήκα σχεδόν τελευταίος στην ουρά αφού άφησα ότι παιδάκι ήταν μπροστά μου με τους γονείς του να πάρουν πρώτα την κονσόλα στις 9:00 που άνοιξαν οι πόρτες.

Όταν πήρα την δική μου υπήρχαν άλλες 20 κονσόλες περίπου οι οποίες σίγουρα μέχρι τις 9:10 θα είχαν τελειώσει.

Η προσφορά ήταν άπαιχτη και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μπορέσουν να ικανοποιήσουν την ζήτηση.

Δημοσ.

Για τις αγγελιες που ηδη ανοιξαν, να ευχηθω καλη χρονια με υγεια και καλες δουλειες, α και με τα χρηματα των κορόιδων παρτε και καμια βιταμινη για να συνεχισετε το τρεξιμο και του χρονου.

(υγ. στο site η προσφορα ανεβηκε αφοτου εξαντληθηκαν τα αποθεματα με την προτροπη μαλιστα "τρεξε στο πλησιεστερο ΜΜ..." μεγαλο φαουλ το σημερινο)

Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά.

Στις 8:45 στο MediaMarkt Ρέντη είμασταν απ' έξω 30-40 άτομα.

Άκουσα από τον υπεύθυνο να λέει ότι υπήρχαν 60 κομμάτια.

Μπήκα σχεδόν τελευταίος στην ουρά αφού άφησα ότι παιδάκι ήταν μπροστά μου με τους γονείς του να πάρουν πρώτα την κονσόλα στις 9:00 που άνοιξαν οι πόρτες.

Όταν πήρα την δική μου υπήρχαν άλλες 20 κονσόλες περίπου οι οποίες σίγουρα μέχρι τις 9:10 θα είχαν τελειώσει.

Η προσφορά ήταν άπαιχτη και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μπορέσουν να ικανοποιήσουν την ζήτηση.

Μάλλον ήσουν στο κατάστημα με τα περισσότερα κομμάτια. Κι εγώ έτσι κινήθηκα στη Συγγρού (με περισσότερα άτομα βέβαια στην ουρά) νόμιζα ότι θα είχε αρκετά να πάρουμε όλοι όσοι μπήκαμε με το που άνοιξαν οι πόρτες. Είχε όμως πολύ λίγα, εγώ δεν πρόλαβα αλλά ένα ζευγάρι που είχαν πάρει και οι δύο μου έδωσε το ένα και έτσι το τσίμπησα κι εγώ!

Δημοσ.

Καλα ουτε μια ωρα δεν περασε καλα.... :mrgreen: Αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι που τους ειδα να κραταν 2 και 3 στο χερι.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που ειδικεύεται σε marketing να μου εξηγήσει που αποσκοπεί μία τέτοια κίνηση; δηλαδή αν έχουν 30 κομμάτια σε κάθε κατάστημα, μιλάμε για τζίρο λιγότερο από 5000...όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω αξίζουν οι τόσες διαφημίσεις στην τηλεόραση; ή απλώς μπαίνουν στη διαδικασία ότι μέσω της συχνής προβολής μακροπρόθεσμα εδραιώνονται στη συνείδηση-υποσυνείδητο του κόσμου ότι έχουν καλές τιμές, άρα, όταν κάποιος, όχι τόσο ψαγμένος, θελήσει να αγοράσει κάτι, το πρώτο που θα σκεφτεί είναι το media markt....; Πάνε οι καλές εποχές των εγκαινίων στο saturn...μία ώρα αναμονή, για να μπεις στο κατάστημα και άλλη τόση και περισσότερη στο ταμείο...

Δημοσ.

Κάποιος υπάλληλος πάντως είπε οτι μπορεί να έβαζαν και άλλα αργότερα.

Και είπαν στην ταμία να δέχεται μόνο ένα ανα άτομο.

Δημοσ.

Καλα ουτε μια ωρα δεν περασε καλα.... :mrgreen: Αντε να παιρνουν σειρα και οι επομενοι που τους ειδα να κραταν 2 και 3 στο χερι.

Εκεί που ήμουν εγώ δεν μπορούσες να πάρεις πάνω από ένα. Στα ταμεία το έλεγαν συνέχεια.

Δημοσ.

Εκεί που ήμουν εγώ δεν μπορούσες να πάρεις πάνω από ένα. Στα ταμεία το έλεγαν συνέχεια.

Μαλλον δεν εγινε το ιδιο παντου.

Δημοσ.
Μπορεί κάποιος που ειδικεύεται σε marketing να μου εξηγήσει που αποσκοπεί μία τέτοια κίνηση; δηλαδή αν έχουν 30 κομμάτια σε κάθε κατάστημα' date=' μιλάμε για τζίρο λιγότερο από 5000...όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω αξίζουν οι τόσες διαφημίσεις στην τηλεόραση; ...[/quote']

και τωρα παιζει η TV τον Τζαμπα στο καραβι, χωρις να διαφημιζει προιον... κινηση θελουν.

Αφου συνηθως εχουν μια σειρα αδεια ταμεια, με αντε 2-3 πελατες να πληρωνουν για αγορες.

οι "εμποροι" πανε οργανωμενοι. μαλλον και με 2ο ατομο μαζι & προφανως κανουν και γυρες αν προλαβουν. και σε αλλη προσφορα του ΜΜ το ιδιο οριο επαιζε και καποιος ειχε βαλει αγγελιες για 8τμχ σε 3 sife ;)

Δημοσ.

Πάντως, χωρίς να έχω κάποια πληροφορία, έχω την αίσθηση ότι σε κάποια καταστήματα θα βάλουν κι άλλα κομμάτια, αν όχι ακριβώς την ίδια έκδοση (αν πράγματι τους τελείωσε το απόθεμα) κάτι αντίστοιχο. Η προσφορά ουσιαστικά τελείωσε στα πρώτα 15 λεπτά, θα φάνε πολύ κράξιμο όλη την ημέρα.

οι "εμποροι" πανε οργανωμενοι. μαλλον με 2ο ατομο & κανουν και γυρες προφανως. σε αλλη προσφορα του ΜΜ το ιδιο οριο επαιζε και καποιος ειχε βαλει 8 τμχ αγγελιες σε 3 sife.

Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Αλλά ένα άτομο να κρατά 2 και 3 πακέτα δεν υπήρχε εκεί που πήγα εγώ και αν κάποιος πήγε δεν τον αφησαν στο ταμείο να τα πάρει όλα.

Δημοσ.

και τωρα παιζει TV τον Τζαμπα στο καραβι, χωρις να διαφημιζει προιον... κινηση θελουν.

Αφου συνηθως εχουν μια σειρα αδεια ταμεια με αντε 2-3 πελατες να πληρωνουν για αγορες.

Καταλαβαίνω τη λογική του "κράχτη", να μαζευτεί κόσμος να μην προλάβει, αλλά μια και έφθασε μέχρι εκεί να αγοράσει κάτι άλλο...αλλά δεν νομίζω οι συγκεκριμένοι που μαζεύτηκαν από το πρωί για το xbox να απογοητευτούν που δεν το πρόλαβαν και για να μην γυρίσουν σπίτι με άδεια χέρια θα αγοράσουν κάτι άλλο...περισσότερο προς το "κράξιμο" θα κινηθούν....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...