Προς το περιεχόμενο

media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ καλό ε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι τώρα να ξυπνάω πρωϊ πρωϊ, να ρωτήσω υπάρχει τυπωμένη αυτή η προσφορά κάπου; Απο ότι κατάλαβα είναι αυτό το πακέτο http://www.getitnow.gr/prod/gaming/xbox-360-gaming/xbox-360-consoles/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-game-console-and-carnival-games/prod1870212pp/ ,αν το παραγγείλω σήμερα 31/12 απο getitNOW (λέει ετοιμοπαράδοτο) και τους πάω φυλλάδιο 31/12 απο MediaMarkt με το ίδιο πακέτο στα 149 θα μου δώσουν πίσω 200 ευρώ (100 ευρώ διαφορά x 2) δηλαδη θα μου βγει 49 ευρώ;

Δημοσ.

Πως να υπάρχει σε φυλλάδιο από τη στιγμή που είναι προσφορά ημέρας?

Δημοσ.

Κρίμα που δεν είμαι και εγώ Θεσσαλονίκη τώρα! Όσοι πάτε αύριο για πείτε τι γίνεται από κόσμο, τι ώρα πήγατε κλπ! Προβλέπω σκηνικά black friday...

Δημοσ.

Επειδή βαριέμαι τώρα να ξυπνάω πρωϊ πρωϊ, να ρωτήσω υπάρχει τυπωμένη αυτή η προσφορά κάπου; Απο ότι κατάλαβα είναι αυτό το πακέτο http://www.getitnow.gr/prod/gaming/xbox-360-gaming/xbox-360-consoles/microsoft-xbox-360-4gb-kinect-game-console-and-carnival-games/prod1870212pp/ ,αν το παραγγείλω σήμερα 31/12 απο getitNOW (λέει ετοιμοπαράδοτο) και τους πάω φυλλάδιο 31/12 απο MediaMarkt με το ίδιο πακέτο στα 149 θα μου δώσουν πίσω 200 ευρώ (100 ευρώ διαφορά x 2) δηλαδη θα μου βγει 49 ευρώ;

Φανταζεσαι να γινοταν;

Η σκεψη σου παντως μου αρεσε!! :D

Δημοσ.

Γιατί να αποκλείεται να υπάρχει κάποια έκτακτη σελίδα εκτυπωμένη μόνο με την προσφορά αυτή; Το είχα δει σε expert παλιότερα που τα μοίραζαν κιόλας για μια τηλεόραση που ήταν προσφορά μόνο την επόμενη μέρα. Αν πάει κάποιος και δεν βρει xbox ας ξεκολλήσει καμια αφίσα η ταμπέλα και να δοκιμάσει να μας πει. Όποιος προλάβει πάντως πάλι 49 ευρώ θα του βγεί μιας και το kinect μαζι με τα παιχνίδια βλέπω να φεύγουν για πλάκα 100 ευρώ στο ebay...

Δημοσ.

Γιατί να αποκλείεται να υπάρχει κάποια έκτακτη σελίδα εκτυπωμένη μόνο με την προσφορά αυτή; Το είχα δει σε expert παλιότερα που τα μοίραζαν κιόλας για μια τηλεόραση που ήταν προσφορά μόνο την επόμενη μέρα. Αν πάει κάποιος και δεν βρει xbox ας ξεκολλήσει καμια αφίσα η ταμπέλα και να δοκιμάσει να μας πει. Όποιος προλάβει πάντως πάλι 49 ευρώ θα του βγεί μιας και το kinect μαζι με τα παιχνίδια βλέπω να φεύγουν για πλάκα 100 ευρώ στο ebay...

Πως τα λες έτσι ρε karasouli. Σε λίγο θα πάω να το πάρω και δεν ξέρω πως θα βγάλω τις εβδομάδες που έρχονται! :P

Δημοσ.

Καλα ρε, για 20 τεμαχια επαιξαν χθες 10αδες διαφημισεις σε ολα τα καναλια;;;

Δηλαδη ποσο μεσα μπηκε το ΜΜ (εν γνωση του κιολας)?

Μην πατε, δεν υπαρχει ουτε δειγμα.

Δημοσ.
Όποιος προλάβει πάντως πάλι 49 ευρώ θα του βγεί μιας και το kinect μαζι με τα παιχνίδια βλέπω να φεύγουν για πλάκα 100 ευρώ στο ebay...

καθε τοσο το amazon βαζει £80 το kinect. γιατι να το παρει καποιος ξενος απο ελληνα seller και με μεταφορικα?

για οσους το παρουν να και ενα extra controller: http://www.zavvi.com/games/games-accessories/xbox-360-black-wireless-controller/10240506.html?awc=2549_1325314639_0d6e7b881f23a878f518e30b3d783ef3

Δημοσ.

Στον Γέρακα πριν από 15 λεπτά είχαν μείνει λιγότερο από 10 κομμάτια... Τώρα φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει ούτε δείγμα. Πρέπει να είχαν καμιά 50αριά πάντως στην στοίβα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...