Προς το περιεχόμενο

media markt xbox 360 4gb + 2 games + Kinect + 3 months live μόνο 149 ευρώ καλό ε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 φρου-φρου

ειναι ανακατασκευασμενα, σπασμενα που τα κολλισαν με logo και γι'αυτο τα εχουν τοσο φτηνα.

απο γνωστο ξερω οτι κατασκεβαστηκαν στην κινα δεν εχει σχεση η microsoft κοινος ειναι μουφα xbox. το κινεκτ δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια απλη vga με σκελετο κανονικου κινεκτ, μακρια μακρια απο την προσφορα μπας και προλαβουμε αυριο :mrgreen:

• Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω αυτη την γκρινια μερικων . Προσπαθουν να δουνε τα παντα αρνητικα .... 149 € kinect + xbox360 4gb + games + 3 μηνες gold και δεν σας αρεσει; Τι θελετε ; Να σας πληρωσουν κιολας για να το αγορασετε ; ΕΛΕΟΣ !!!

Οσο για τα αποθεματα δεν νομιζω οτι εμειναν πολλες φορες παραπονεμενοι πελατες . Ακομα και χθες με το Samsung Galaxy ειχε αποθεμα υπερ αρκετο για ολους . Γκρινια και μονο γκρινια ...

Εχεις δικιο μακαρι να εκανε καμια τετοια προσφορα με PS3 + Move :-(

Δημοσ.

Απλά το ανέφερα γιατί υπάρχουν πολλοί που το παίζουν έξυπνοι όταν βλέπουν τέτοιες προσφορές και λένε τις γνωστές παπαρολογίες.

Έχει γίνει ούκ ολίγες φορές ειδικά στις προσφορές.

Δημοσ.

Παιδιά σταματήστε τα χαζά η προσφορά είναι τρελή. Να ρωτήσω κάτι: Είναι η έκδοση των 4GB έτσι?

Ps3 έχει κάνει ποτέ προσφορά ημέρας το media markt? Πότε τελειώνουν αυτές οι καθημερινές προσφορές?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την εμπειρία μου σε τέτοιες προσφορές στο παρελθον απο Saturn και Media Markt (τουλάχιστον σε πρωτοσέλιδα του φυλλαδιου) υπάρχει πάντα τεράστειο απόθεμα και μιλάμε για ογκώδη κομμάτια όπως 50'' τηλεοράσεις. Ελπίζω να υπάρχουν αποθέματα και σε αυτή την περίπτωση αν και είμαι σχεδόν σίγουρος αν σκεφτείτε και την διαφήμιση που δεν εχει σταματησει να παιζει. Είναι χάρισμα η τιμή πάντως και το μόνο που με χαλάει στη συγκεκριμένη προσφορά είναι οτι θα προτιμούσα να είχε γίνει πριν τα Χριστούγεννα καθαρά για προσωπικούς λόγους.

Edit 31/12/2011: Μου αρέσει που πήρα και +4, γενικότερα οι Γερμανοι πριν απο αυτό το φιάσκο δεν είχαν συμπεριφερθεί έτσι... Τελος παντων μάθαμε πλέον... Τελικά σε αυτή τη χώρα και σωστός να είσαι, κάποια στιγμή θα επηρεαστείς απο τις πολιτικές του γείτονά σου.

Επεξ/σία από DeareN
Δημοσ.

offtopic

Tα ΜΜ κάνουν επιστροφή χρημάτων για σφραγισμένα προϊόντα με την απόδειξη αγοράς;

Μια φορα που χρειάστηκε μου δώσαν πιστωτικό για άλλες αγορες...

Δημοσ.

Πάνω που πήρα ps3..Λέτε να πάρω και απο δαύτι να έχω; :mrgreen: Πέρα απο την προσφορά που σίγουρα αξίζει,το kinect είναι καλό ή δεν αξίζει;

Δημοσ.

Πάνω που πήρα ps3..Λέτε να πάρω και απο δαύτι να έχω; :mrgreen: Πέρα απο την προσφορά που σίγουρα αξίζει,το kinect είναι καλό ή δεν αξίζει;

Το Kinect και να μην πιάσει τόπο στα τωρινά παιχνίδια θα πιάσει σίγουρα στις διάφορες εφαρμογές που έχει αλλά και στα μελλοντικά παιχνίδια. Οπότε μην σκας καλό είναι! ;)

Δημοσ.

Εξαρτάται, αν έχεις χώρο στο σαλόνι σου αξίζει, αν εισαι τσίμα τσίμα μπορεί να σπάσεις τίποτα, εγώ έτσι έσπασα ένα φωτιστικό δαπέδου :lol:

Δημοσ.

Καλο αλλα θελει μεγαλο δωματιο

Δημοσ.

ενα κανονικο σαλονακι να εχει το kinect γαμ#$#$@ αλλα προς το παρον δεν ειναι για hardcore gaming αλλα εχει τρελο χαβαλε απο την μανα μου μεχρι κατι φίλες μου που σνομπαραν τα video games τωρα παιζουμε ολοι μαζι :P

Δημοσ.

ξερει κανενας αν ειναι η ματ εκδοση ή η glossy; για να ξεραμε και το mb που εχει για να δουμε αν μπορουμε να την κανουμε και rgh. παρα πολυ καλη προσφορα αλλα ειναι σιγουρο οτι εχει και το κινεκτ μεσα;

αν δεν κάνω λάθος τα glossy είναι τα 250αρια και τα mat τα 4ρια. Αλήθεια, επειδή έχω μείνει πίσω, ποια σπάνε;
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...