kostas_dr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 8 επεισόδια είναι λίγα. Τι στο καλό; Αγγλική σειρά είναι; Τώρα υπομονή!
star12 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 το τελευταιο επ ηταν ολλα τα λεφτα.πιο σκερι σε σειρα δεν γινοταν. .ξερουμε τωρα ποτε θα αρχισει ο 2 κυκλος;; μη μου πειτε τον επομενο φλεβαρη θα καταρευσω
paularas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 το τελευταιο επ ηταν ολλα τα λεφτα.πιο σκερι σε σειρα δεν γινοταν. .ξερουμε τωρα ποτε θα αρχισει ο 2 κυκλος;; μη μου πειτε τον επομενο φλεβαρη θα καταρευσω http://www.imdb.com/title/tt1836195/ δεν λέει
kostas_dr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Κάτι λένε για να την δώσουν στο Netflix. Να δούμε αν θα ανανεωθεί για 2ο κύκλο. Απο το ABC, χλωμό. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν αυτά που ήθελε το κανάλι. Μεγάλη σφαγή στις σειρές φέτος.
auron12 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Απο τις καλυτερες σειρες παντως για φετος.Θα ειναι τρομερη αδικια αν δεν την συνεχισουν.
Ahigh_forvalue Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ρε παιδια και εγω θα την αρχιζα,επειδη μου αρεσουν γενικα η ταινιες με τετοιο στυλακι με την καμερα.. αλλα με φοβιζει ο βαθμος στο imdb..δεν βλεπεις πολλες σειρες να παιρνουν 6.8
kostas_dr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Μην δίνεις και πολλή σημασία στις διάφορες βαθμολογίες. Ξεκίνα την. Εμένα μου άρεσε.
viper2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 ρε παιδια και εγω θα την αρχιζα,επειδη μου αρεσουν γενικα η ταινιες με τετοιο στυλακι με την καμερα.. αλλα με φοβιζει ο βαθμος στο imdb..δεν βλεπεις πολλες σειρες να παιρνουν 6.8 λογικο αφου δεν μπορουν να φανε οι αμερικανοι στον καναπε οταν σκαει το horror διπλα απο τους πρωταγωνιστες θα πνιγουνε
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Πάντως ειδικά αυτήν την σειρά , επειδή χρησιμοποιεί και κάποια φίλτρα στην κάμερα, πρέπει να τη δείτε σε υψηλή ανάλυση (720p).
king2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Την ξεκινώ και εγώ παιδιά γιατί τόσο καιρό έβλεπα στο imdb το 6.8 και δεν μου καθότανε καλά.Εφόσον την προτείνετε κατεβαίνει η hd έκδοση και λογικά μέχρι αύριο θα την έχω τελειώσει να πω και την γνώμη μου. Αποστολή από το u8800pro με τη χρήση Insomnia App
xavier Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 απο τις νεες σειρες, μαλλον ειναι η μοναδικη που αξιζε...βεβαια θα μπορουσε να ειχε λιγο καλυτερο καστινγκ, αλλα σε γενικες γραμμες βλεπεται ευχαριστα και σε κραταει σε εγρηγορση...Σιγουρα τα πρωτα επεισοδεια εχουν περισσοτερα wtf στιγμες, μετα εισαι πιο υποψιασμενος...Παντως αρκετα καλη, θα ηθελα να δω και τη συνεχεια...
skiabox Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2012 απο τις νεες σειρες, μαλλον ειναι η μοναδικη που αξιζε...βεβαια θα μπορουσε να ειχε λιγο καλυτερο καστινγκ, αλλα σε γενικες γραμμες βλεπεται ευχαριστα και σε κραταει σε εγρηγορση...Σιγουρα τα πρωτα επεισοδεια εχουν περισσοτερα wtf στιγμες, μετα εισαι πιο υποψιασμενος...Παντως αρκετα καλη, θα ηθελα να δω και τη συνεχεια... Τρεις γνωστοί ηθοποιοί νομίζω ότι είναι αρκετοί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα