Προς το περιεχόμενο

ABC's The River (TV Show) Coming in 2012

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά δε το λες και πρωτότυπο, αλλά έχεις δίκιο στο ότι μερικές φορές βοηθάει μία σκηνή πχ στην ατμόσφαιρα. Άλλες φορές πάλι είναι έτσι κι έτσι. Όταν έρχεται νερό πάνω στην κάμερα, ή όταν πέφτει η κάμερα κάτω και βλέπεις τον μισό κώλο της ξανθιάς, αυτά τα πλάνα είναι δίκοπο μαχαίρι. Θέλει λίγο μέτρο (όσο μέτρο θέλει ο snyder με το slowmo :P).

Νομίζω τα δυνατά σημεία της σειράς είναι η ζούγκλα(horror!), και ότι βλέπουμε paranormal υποθέσεις που τουλάχιστον στο σουλούπι τους είναι κάπως πρωτότυπες. Βγάζει και λίγο treasure hunting, έτσι που κυκλοφορούν με το καραβάκι κτλ.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το ξανθό μωρό τι λες;Και το μελαχρινό το πιτσιρίκι ωραίο πάντως είναι όταν δεν είναι φοβισμένο!

Δημοσ.

Μετά την απογοήτευση μου με το Alcatraz, βλέποντας το πρώτο επεισόδιο απ το The River μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο. Προσεγμένη παραγωγή, πρωτότυπο (νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε σειρά στυλ ψευδοντοκιμαντέρ), ωραία ατμόσφαιρα και "ρεαλιστική" επιλογή χαρακτήρων

οκ, εκτός από την κόρη-μέντιουμ που ήταν απαραίτητη για το μεταφυσικό κομμάτι

Θα το τιμήσω σίγουρα!

Δημοσ.

έχοντας δει τα 3 πρώτα επεισόδια μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή η σειρά και αρκετά πρωτότυπη.

πάντως από το 4ο και μετά επεισόδιο δεν κατάφερα να βρω ελληνικούς υπότιτλους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω έχω παθει πλακα,δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη..

πριν το δω,πριν 2 μερες,λεω να τσεκαρω το Imdb και βλεπω 6.8

οποτε λεω Imdb ειναι αυτο αλλα ...

fuck-this-shit-thumb.jpg

περιμενω πως κ πως για επομενο

Δημοσ.

λετε να το ξεκινησω;

Με κλειστα ματια.Στοιβαρη, γρηγορη, καθολου βαρετη και ουσιωδη.Με λιγα λογια κρυμμενο διαμαντι.

Δημοσ.

ειδα και το 7ο επεισοδιο και εχω περιεργεια τι θα γινει στο 8ο το οποιο ειναι το τελευταιο της 1ης σεζο συμφωνα με το λινκ αυτο

:(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...