ScarletK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Καλά δε το λες και πρωτότυπο, αλλά έχεις δίκιο στο ότι μερικές φορές βοηθάει μία σκηνή πχ στην ατμόσφαιρα. Άλλες φορές πάλι είναι έτσι κι έτσι. Όταν έρχεται νερό πάνω στην κάμερα, ή όταν πέφτει η κάμερα κάτω και βλέπεις τον μισό κώλο της ξανθιάς, αυτά τα πλάνα είναι δίκοπο μαχαίρι. Θέλει λίγο μέτρο (όσο μέτρο θέλει ο snyder με το slowmo ). Νομίζω τα δυνατά σημεία της σειράς είναι η ζούγκλα(horror!), και ότι βλέπουμε paranormal υποθέσεις που τουλάχιστον στο σουλούπι τους είναι κάπως πρωτότυπες. Βγάζει και λίγο treasure hunting, έτσι που κυκλοφορούν με το καραβάκι κτλ.
skiabox Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Για το ξανθό μωρό τι λες;Και το μελαχρινό το πιτσιρίκι ωραίο πάντως είναι όταν δεν είναι φοβισμένο!
GeorgeVls Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Μετά την απογοήτευση μου με το Alcatraz, βλέποντας το πρώτο επεισόδιο απ το The River μου φάνηκε πολλά υποσχόμενο. Προσεγμένη παραγωγή, πρωτότυπο (νομίζω είναι η πρώτη φορά που βλέπω σε σειρά στυλ ψευδοντοκιμαντέρ), ωραία ατμόσφαιρα και "ρεαλιστική" επιλογή χαρακτήρων οκ, εκτός από την κόρη-μέντιουμ που ήταν απαραίτητη για το μεταφυσικό κομμάτι Θα το τιμήσω σίγουρα!
bscyb Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 έχοντας δει τα 3 πρώτα επεισόδια μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή η σειρά και αρκετά πρωτότυπη. πάντως από το 4ο και μετά επεισόδιο δεν κατάφερα να βρω ελληνικούς υπότιτλους
kostas_dr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2012 Για το 4ο και 5ο επεισόδιο υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά.
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Η σειρά πραγματικά προχωράει πολύ γρήγορα και έχει πολύ ενδιαφέρον.
Nikosgiann Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2012 εγω έχω παθει πλακα,δεν περιμενα να ειναι τοσο καλη.. πριν το δω,πριν 2 μερες,λεω να τσεκαρω το Imdb και βλεπω 6.8 οποτε λεω Imdb ειναι αυτο αλλα ... περιμενω πως κ πως για επομενο
auron12 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 λετε να το ξεκινησω; Με κλειστα ματια.Στοιβαρη, γρηγορη, καθολου βαρετη και ουσιωδη.Με λιγα λογια κρυμμενο διαμαντι.
ikskarda Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ειδα και το 7ο επεισοδιο και εχω περιεργεια τι θα γινει στο 8ο το οποιο ειναι το τελευταιο της 1ης σεζο συμφωνα με το λινκ αυτο
raziels Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 αν δεν κάνω λάθος έχει γίνει ήδη προβολή του τελευταίου επεισοδίου στην Αμερική.
viper2005 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 ειδα και το 7ο επεισοδιο και εχω περιεργεια τι θα γινει στο 8ο το οποιο ειναι το τελευταιο της 1ης σεζο συμφωνα με το λινκ αυτο
nicoc89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 μόλις ειδα το 8 απλά omg! άντε να έρθει η νέα σεζόν !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα