TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όπως λέει και η microsoft http://support.microsoft.com/kb/309000 Συνδεθείτε ως διαχειριστής ή ως μέλος της ομάδας Administrators.Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run), πληκτρολογήστε compmgmt.msc και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί OK. Στη δομή κονσόλας, κάντε κλικ στο στοιχείο Διαχείριση Δίσκων (Disk Management). Εκεί στον δίσκο πατάς δεξί κλικ και αλλαγή του γράμματος(ή κάτι παρόμοιο) και του δίνεις το γράμμα που θες.
free4you Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι για τα XP, εγώ έχω Win7... Δεν έχουν "Run" στο μενού του Start...
TheELF Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Έχει αναζήτηση ... το ίδιο είναι κατά τα άλλα.
antonl Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Αυτό είναι για τα XP, εγώ έχω Win7... Δεν έχουν "Run" στο μενού του Start... Win+R
washcloud Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Φρη πρέπει να πας στη "διαχείριση δίσκων" (δεν ξέρω ποιά είναι η διαδρομή στα 7, αλλά φαντάζομαι βρίσκεται εύκολα) και με το που μπεις εκεί θα σου βγάλει οδηγό για "ενεργοποίηση" του δίσκου, καθώς όπως είχαμε πει το reintialization σβύνει τα πάντα εντός του, του file system του συμπεριλαμβανομένου (οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό που δεν φαίνεται στο "Ο Υπολογιστής"). edit : α καλά, τώρα πρόσεξα τις οδηγίες που είχε δώσει ο Ελφ. Οκ. Κι απλά μια διευκρίνηση, το "Win+R" που λέει ο antonl, σημαίνει να πατήσεις 1α το πλήκτρο με το λογότυπο των Windows στο πληκτρολόγιο, και κρατώντας το πατημένο να πατήσεις και το πλήκτρο R, για ν' ανοίξει το παραθυράκι της "εκτέλεσης".
LouCi4er Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δεξι κλικ στο " Ο Υπολογιστης μου " και η δευτερη επιλογη λεει Διαχειριση.
free4you Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Και ΝΑΙ, ο σκληρός μου εμφανίστηκε!!! ΛΟΙΠΟΝ θα ήθελα να σας Ευχαριστήσω όλους αλλά και έναν ένα προσωπικά για την βοήθεια σας, πραγματικά ήταν άμεση και κατατοπιστικότατη Δεν ξέρω αν ο υπολογιστής μου έχει φτιάξει αλλά πιστεύω ότι έχω κάνει ότι καλύτερο γινόταν. Οι 2 σκληροί είναι φορμαρισμένοι μέχρι αηδίας και αν ξαναβγάλουν προβλήματα το μόνο που μου μένει είναι η αντικατάσταση. Τα "bad sectors" από τον δεύτερο σκληρό παραμένουν και η "υγεία" του είναι στο 42% παρά το reinitilization αλλά δεν νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει ότι και να κάνω... Σήμερα επίσης θυμικά ότι τότε που άνοιξα τον υπολογιστή για να βάλω τον 1Tb σκληρό μέσα στο κουτί έκανα και ένα "cable management" γιατί γινόταν ένας χαμός. Σήμερα λοιπόν παρατήρησα ότι στην ίδια γραμμή molex που έχω συνδέσει τους 2 σκληρούς μου (είναι ένα διπλό καλώδιο sata που κουμπώνει σε molex) έχω συνδέσει και όλα τα ανεμιστηράκια του υπολογιστή (3 στον αριθμό). Ενώ το τροφοδοτικό έχει πολλές sata γραμμές δεν ξέρω γιατί, από εκεί που αγόρασα τον υπολογιστή, προτίμησαν αυτή την λύση (του αντάπτορα sata σε molex). Δεν θα το ανέφερα αλλά επειδή ο washcloud ανέφερε πολλές φορές τις λέξεις "τροφοδοσία" και "τροφοδοτικό" είπα να το αναφέρω, αν και το θεωρώ απίθανο να υπερφόρτωναν τα ανεμιστηράκια την γραμμή και να κολλούσαν οι σκληροί. Όπως και να έχει τα έβγαλα και τα έβαλα σε άλλη γραμμή μόνα τους. Θέλω να πιστεύω ότι είναι το τελευταίο μου post σε αυτό το topic και ότι τα προβλήματα του υπολογιστή μου θα μείνουν στο 2011. Για ακόμα μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα