sane Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω αυτο το λαπτοπ Toshiba Satellite L675-128 που το πηρα πριν κανενα εξαμηνο+..Μια χαρα ολα ωραια και καλα αλλα κατεβασα το dirt3 και μου εμφανιζει αυτο το προβλημα Link ...Στα σχολια προτεινουν διαφορες λυσεις..Αυτη π μου φαινετε ιδανικοτερη ειναι να κατεβασω update για την καρτα γραφικων...δεν βρισκω πουθενα ομως...μπορει καποιος να με βοηθησει??
GoldenEye Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω αυτο το λαπτοπ Toshiba Satellite L675-128 που το πηρα πριν κανενα εξαμηνο+..Μια χαρα ολα ωραια και καλα αλλα κατεβασα το dirt3 και μου εμφανιζει αυτο το προβλημα Link ...Στα σχολια προτεινουν διαφορες λυσεις..Αυτη π μου φαινετε ιδανικοτερη ειναι να κατεβασω update για την καρτα γραφικων...δεν βρισκω πουθενα ομως...μπορει καποιος να με βοηθησει?? τυχαινει καποιες φορες και τα παιχνιδια δεν συνεργαζονται καλα με ολες τις καρτες γραφικων (κακογραμμενα πχ στο Toshiba που εχω το τελευταιο call of duty και το battlefielde παιζουν καλυτερα σε full hd αναλυση σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση). αν υπαρχει καμμια μοντα εχει καλος. παντως εμενα σε λαπτοπ (ιδια gpu) σχεδον ιδιο με το δικο σου αλλα με drivers (απο το site της toshiba) direct x και catalyst ολα ενημερωμενα δεν ειχε κανενα προβλημα (εκτος απο το παιχνιδι το ιδιο που δεν μου αρεσε) δες και εδω Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα