lionswrath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αγωρασα ενα Qosmio F60 - 126 πριν 18 μηνες ,εκανα επεκταση εγκυησεις απο 2 χρονια σε 4 χρονια ειχε και ενα χρονο εγκυηση οτι no matter what απο την εταιρια . Απο την ωρα που το πηρα το μηχανημα ηταν προβληματικο εκανε 2 λεπτα περιπου να φορτωσει τα windows 7 μιλαμε για Ι5 επεξεργαστη τετραπυρηνο στα 2,4 ghz με 6 gb ram . Μου ειπαν πωσ φταινε τα windows 7 και πως μολις ειχαν βγει και πρεπει να κανω τα updates . Κατι που δεν το πιστεψα αλλα anyway . μετα απο δυο μηνεσ λειτουργιας μου καιει τον σκληρο δισκο το παω στην αντιπρςσοπια και τον αλαζουν δεν περνανε αλλη δυο μηνες μου καει παλι τον σκληρο δισκο παω τουσ λεω εινε απαραδεχτο μεσα σε 6 μηνες να εχουν καει δυο δισκοι και να μην εχει δουλεψει το μηχανημα σωστα απο την αρχη που το αγορασα και μου λενε αστοχια υλικου περνανε μετα απο 4 μηνεσ μου επεσε νερο στο μηχανημα και εκανα χρηση τησ no matter what δεν μου αλαψαν λαπ τοπ αλλα το επιδιορθωσαν αλαξαν μητρικη και πληκτολογιο δεν περναει ενασ μηνασ και καιει την καρτα δικτυου παω την αλαζω και σημερα μετα απο 18 μηνεσ μου εκαψε για αλλη μια φορα σκληρο ........ Εχω κρατηση ολα τα αποκοματα των servise και ζηταω συμβουλη στο τι να κανω να κανω mail στην toshiba europe ? Αδερφια εχω ξενερωσει απιστευτα εχω 18 μηνες ενα μηχανημα που σερνετε στην κυριολεξια και μονο προβληματα βγαζει ......ζηταω σοβαρες συμβουλες στο πως να κινηθω ....Επιτρεπεται μεσα σε 18 μηνες να εχει βαρεσει 3 φορες σκληρο?
sdim Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Με το που πήρα το δικό μου Satellite πριν κάποια χρόνια, είχε καμμενο pixel. Και τότε, μου είπαν αντικατάσταση οθόνης, που σήμαινε 400 ευρώ (να πληρώσω εγώ). Αφού επέμενα και τους είπα ότι είναι απαράδεκτο, μου την άλλαξαν δωρεάν και μου είπαν για την No matter what. Κάτι με στράβωσε με την αντιμετώπιση του service, από τότε. Δηλαδή όποιος δεν επιμένει, δεν βρίσκει το δίκιο του;
xristoforos89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Απο την ωρα που το πηρα το μηχανημα ηταν προβληματικο εκανε 2 λεπτα περιπου να φορτωσει τα windows 7 μιλαμε για Ι5 επεξεργαστη τετραπυρηνο στα 2,4 ghz με 6 gb ram . Σορρυ αν σε ξενερωσω. Διπυρηνο επεξεργαστη εχεις.
filip123go Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 lionswrath καλώς ήρθες..! Είσαι πραγματικά πολύ άτυχος... Πριν αλλάξεις μητρική, θα έλεγα ότι αυτή φταίει που σου καίγονται οι σκληροί... Εφόσον άλλαξες και συνεχίζονται τα προβλήματα δύσκολο να βρούμε τι φταίει. Τώρα (μετά την αλλαγή της μητρικής) αργεί πάλι να φορτώσει τα windows...? Επίσης, το μηχάνημα όταν σου έκαιγε τους σκληρούς το είχες σε συγκεκριμένη πρίζα...??
lionswrath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Να με ξενερωσεις αδερφε περισοτερο δεν παιζει απο οσο εχω ηδη ξενερωση καμια συμβουλη εχετε πως να χειρηστω το θεμα ? αν και νομιζω πως ειναι τετραπυρινος και οχι δυπυρινος ..... Περιμενω συμβουλες αδερφια Καλες γιορτες να εχουμε. το μηχανημα δεν το ειχα σε ιδια μπριζα συνεχεια ακομα σερνετε απο την αρχη που το πηρα .... Στην αντιποσωπια τους πηρα σημερα τηλεφωνο και τους ειπα τι εγινε και επειδη αυτη την στιγμη ειμαι κυπρο και 8α ερθω αθηνα 12 του μηνος αλλα θα κατσω 5 μερες τους ειπα πεστε μου τι ειστε διατεθημενοι να κανετε..... μου ειπαν 8α πρεπει να πληρωσετε εχτρα για να τον δουμε επειγον τι εχει...... εκει με εκαψαν και κοντεψα να τους βρισω .... δεν ξερω που να βρω το δικιο μου .... Καλως σας βρηκα!
Giorgos09 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μηπως το εχεις στην εξοικονομηση ενεργειας? Μηπως το τροφοδοτικο δεν ειναι αρκετα βατ η εχει καπιο αλλο προβλημα? Οταν σου φεραν νεο σκληρο παλι εκανε 2 λεπτα να ανοιξει?
lionswrath Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχην να ευχαριστησω ολους οσους απαντησαν ... οχι σε eco mode αντε να το εχω βαλει 2 φορες να δω τι ειναι .... Δεν το εχω πειραξει καθολου το μηχανημα ειναι οπως το πηρα οποτε φανταζομαι πως το τροφοδοτικο ειναι ενταξει.... Πιο πολυ με νοιαζει να δω τι θα κανω με την εταιρια πως να κινηθω θελω να ζητησω αλαγη στο μηχανημα δεν μπορω να δεχτω ενα μηχανημα που μου εχει βγαλει 3 καμενους δισκους σε 18 μηνες και μια καρτα δικτυου ... εκει θελω να με συμβουλεψετε να στειλω mail στην toshiba europe να επιμεινω με ideal πως να κινηθω .... ευχαριστω προκαταβολικα αδερφια.
rfc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Πετα το φιλε, τοχω κανει και εγω... και με αμαξι, σορρυ
ipal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 μηπως σου εβαζαν μτχ δισκους? Ή εκαναν low level & δεν τον αλλαζαν καν? παντως 3 φορες δισκο μαλλον φταις κ εσυ Ή η ΔΕΗ. παιζει να σου πουν οτι κανεις "κακη χρηση" και να πληρωσεις. ασχετο, αν τυχον το δουλευεις εν κινηση (πχ σε αμαξι) βαλε ssd.
lionswrath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Καλημερα σε ολους δεν ξερω αν εβαλαν μτχ δισκους.... Στην ideal το πηγα στην αντιπρωσοπια δηλαδη αμα εβαλαν μτχ δισκους προβλημα δικο τους ειναι , το θεμα ειναι πως να κινηθω να μου αλαξουν το μηχανημα ..... Αμα ηταν η δεη πιστευω 8α μου ειχαν καει και αλλες συσκευες μεσα στο σπιτι ..ετσι δεν εινε ? Ολες αυτες οι εταιριες δεν περνανε ISO επιτρεπετε να εχουν τοσσο προβληματικα προιοντα ? Αντε εμενα δεν εξαρτατε απο το μηχανημα η δουλεια μου αμα εξαρτιωταν δηλαδη 8α ειχα παθει μεγαλη ζημια....
TheELF Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως δεν καίγονται οι δίσκοι και συμβαίνει κάτι άλλο;Σπίτι τον έχεις τώρα;μπορούμε να δούμε μερικά πράγματα για να φανεί αν κάηκε όντως ή αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα,τι συμβαίνει δηλαδή εκεί που όλα μια χαρά τώρα δεν τον βλέπει στην εκκίνηση;;
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Θα πας με όλες τις αποδείξεις,θα πάρεις και τον Νόμο περί εγγυήσεως από το άλλο thread και θα ζητήσεις ολοκληρωτική αντικατάσταση.Η Inteal κ η Toshiba δεν μασάνε στο ν'αλλαζουν μηχανήματα αν αρνηθούν να στο δώσουν γραπτώς και να κινηθείς βάσει νόμου και προστασίας καταναλωτή.. Επίσης καλό είναι να κοινοποιήσεις όλα αυτά και στην Toshiba Europe..
lionswrath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Elf τα Toshiba εχουν μια προστασια για τον δισκο μολισ εινε να καει σε ενημερωνη να κανεισ back up ολα τα αρχεια σου και τις δυο φορες αυτο το μυνημα μου εβγαλε και πηγα στην ideal και τον αλαξαν ... Εχθες μου το εβγαλε παλι το μυνημα και προλαβα και εκανα ετσι backup..
TheELF Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μπορείς να δώσεις ολόκληρο το μήνυμα;Η καμιά φωτό αν το ξαναβγάζει; Ενδέχεται αυτό το μήνυμα να το βγάζει και απλά όταν ψιλό χάνει την επαφή μερικές φορές (λόγου κουνήματος) και να θέλει μόνο λίγο πάτημα προς την πλακέτα για να κάνει καλή επαφή. Σε κάθε περίπτωση αφού πήρες το backup σου μπορείς να κάνεις μερικούς ελέγχους και να δεις αν έχει σοβαρό πρόβλημα ο δίσκος κατέβασε από εδώ το κατάλληλο εργαλείο και δες τι θα βγάλει http://storage.toshiba.com/main.aspx?Path=ServicesSupport/WarrantySupport/SoftwareUtilities
lionswrath Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το μυνημα που βγαζει αδερφε ...........Αλλες δυο φορες που το εβγαλε ο δισκος αλαχτηκε απο την IDEAL Disk0 Your HDD has the SMART Predict Failure function which monitors the HDD operating status. Your HDD is experiencing a problem and SMART monitoring software predicts that the HDD will fail. Toshiba strongly recommends you create a back-up for your HDD data. Then contact an authorized service provider in order to check your drive and purchase a new replacement drive if necessary.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα