dalton85 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Yparxo kai egw edw. Ziiiiiiiitooooooo...... :mrgreen:
joef_gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 τωρα το ειδα!! καλα υπαρχει τετοιο καμενο ποστ?? αρε χακερ εσβησες τα καλα και αφησες....τα καλυτερα!! τεσπα και εγω αναφερω στο παρον!!
Hawk- { @Marshall@ } Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Είμαι και εγώ εδώ αν και δεν συμμετέχω συχνά
ania_20 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδιά είμαι καινούρια... μια μικρή βοήθεια... κατέβασα υπότιτλους και δεν ξέρω να τους βάλλω... μπορεί κάποιος να μου πει πού θα μπορούσα να βρω οδηγίες? ευχαριστώ...
PATRINOS06 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 γεια σου και καλως ηρθες!εβαλες ομως το ερωτημα σε λαθος section! κανε πρωτα ενα search εδω στο insomnia και μετα ανοιξε θεμα αν εχεις ακομα προβλημα εδω πριν απο ολα ομως κοιτα αυτα τα δυο θεματα,μπορει να σε βοηθησουν 1) 2)
ania_20 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2007 οκ ευχαριστώ είμαι ψιλοάσχετη... σόρρυ που το έβαλα εδώ...
bandit4 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 ενα γεια και απο μενα...insomnia rulez...
Αλέξης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Ωρε σιγα,τι φωναζετε,εδω ειμαι, δεν με ακουτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα