sa3rdna Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 μιας και βρήκα το θέμα να δώσω κι εγώ το παρών
Sebastienomnia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Kalimera..mi Mou Valete Apousia Giati Tha Meinw...
kostassakel13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Τι τόπικ είναι αυτό ρε παιδιά; :???: Καλημέρα....:-?
Kleanthis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Βήχω, βήχω, ξεροβήχω και σου κατουρώ τον τοίχο...
asmilon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2007 Bρε savvvas 8 φορες εχεις ποσταρει στο ιδιο θεμα, ενταξει το καταλαβαμε οτι ηρθες! αν δεν μου πείτε για ποιον λόγο πρέπει να κάνουμε εδώ post, τότε δεν θα σας απαντήσω (εντάξει!!! μην βαράτε!!! μία πλάκα έκανα) na mai kai go! ante na perasoume tis 100 selides! καλως τα μάτια μας τα δυο.... :-D re paidia, giati postaroume? geia! ir8a kai ego! kala xristougenna! ήρθα και εγώ!!! hr8a kai ego!!!!
billpeppas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2007 kalispera!!! Σε έχει φάει η μαλακία ε ? Προσοχή στα επίπεδα μαλακεταμίνης στο αίμα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα