bartenderas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Ωπ παιδιά συγνώμη που άργησα..... ήρθα από Πατησίων και έιχε κίνηση.....!!
dimogrec Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 eipa na ksekiniso apo thn eksikosth ekth selida aytoy toy topic :grin: geia xara s'oloys
Nighthawk Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 parwn!! ka8imerina kai me arxiki selida to http://www.insomnia.gr
PaDouViRuS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα και απο εμένα αν και έφαγα τρελή ξενέρα γιάτι με το που ανοίγω το συγκεκριμένο thread είδα οτι κάποιος έχει παρόμοιο nick μe το δικό μου... :sad: (το παίδι που έκανε το τρίτο post)
twingo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 'Αργησα αλλά ήρθα... Εγω να δεις! Γιορταζω τα 80 χρονια.Ε δεν δικαιολογουμε λιγo;
blackwar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2005 Παιδία πολύ ουρά έχει απ’ έξω το μαγαζί? Μοιράζουν τίποτα τζάμπα? Όποτε προσθέστε άλλον έναν στην 989 ουρά!!!!!!!!!!!!!!! Στο τέλος θα φωνάξουν την τροχαία γιατί εμποδίζουμε !!!!!!!!!!!
triantis7 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2005 egw stin apeksw tha meinw???Edw eimai kai egw!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα